Sfoglia per Autore
DETERMINAZIONE DI ALCUNI COMPONENTI CHIMICI DEI SUCCHI E DELL’OLIO DEI SEMI DI FICODINDIA (OPUNTIA FICUS-INDICA L. MILLER)
file da validare1999-01-01 Barbagallo, Riccardo Nunzio; Spagna, Giovanni; Renda, A.; Ruberto, Giuseppe
PROTEASES IN LAMB RENNET DURING RAGUSANO CHEESEMAKING
file da validare2002-01-01 Reale, U.; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Licitra, Giuseppe; Carpino, Stefania; Spagna, Giovanni
ATTIVITÀ PECTINESTERASICA DI FRAGOLE AFFETTE DA MUFFA GRIGIA E INOCULATE CON CEPPI ANTAGONISTI DI PICHIA ANOMALA
file da validare2005-01-01 Barbagallo, Riccardo Nunzio; Chisari, Marco; Raciti, L; Silvestro I., Di; Spagna, Giovanni
ATTIVITÀ PECTINESTERASICA DI FRAGOLE AFFETTE DA MUFFA GRIGIA E INOCULATE CON CEPPI ANTAGONISTI DI PICHIA ANOMALA
file da validare2005-01-01 Barbagallo, Riccardo Nunzio; Chisari, Marco; Raciti, L; SILVESTRO I, Di; Spagna, Giovanni
EFFECT OF HARVEST AGE AND PROCESSING ON SOME OF THE BIOCHEMICAL DEGRADATIONS OF READY TO EAT CHINESE CABBAGE (BRASSICA CAMPESTRIS L. SSP. PEKINENSIS LOUR.) DURING CHILLED STORAGE
file da validare2007-01-01 Catalano, A. E; Spinale, S; Peluso, Orazio; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Spagna, Giovanni; Scuderi, Domenica; Noto, Giuseppe
EFFECT OF HARVEST AGE AND PROCESSING ON SOME OF THE BIOCHEMICAL DEGRADATIONS OF READY TO EAT CHINESE CABBAGE (BRASSICA CAMPESTRIS L. SSP. PEKINENSIS LOUR.) DURING CHILLED STORAGE
file da validare2007-01-01 Catalano, A. E; Spinale, S; Peluso, Orazio; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Spagna, Giovanni; Scuderi, Domenica; Noto, Giuseppe
Preliminary characterization of a beta-glucosidase from a Pichia anomala yeast strain of olive brine
2009-01-01 Restuccia, C; Palmeri, R; Muccilli, Serena; Randazzo, C; Caggia, C; Spagna, G.
STUDIO DEI PARAMETRI CHIMICO-FISICI E CINETICI CONDIZIONANTI LE ATTIVITÀ OSSIDASICHE NELLE FRAGOLE
2010-01-01 Chisari, M; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Spagna, G.
TYROSINASE CHANGE IN READY-TO-USE MARINADES ANCHOVIES (ENGRAULIS ENGRASICOLUS LINNEUS, 1758) AND SARDINE (SARDINA PILCHARDUS WALBAUM 1792)
file da validare2012-01-01 Barbagallo, Riccardo Nunzio; Alberio, G. R. A.; Spagna, Giovanni
Influence of degratative enzymatic activities on shelf life of ready-to-eat prickly pear fruits.
file da validare2012-01-01 Scalone, D; Palmeri, R; Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe; Todaro, A; Spagna, G.
INFLUENCE OF DEGRADATIVE ENZYMATIC ACTIVITIES ON THE SHELF LIFE OF READY TO EAT PRICKLY PEAR FRUITS
file da validare2012-01-01 Scalone, D; Palmeri, R; Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe; Todaro, A; Spagna, G.
THE IMPLICATIONS ON THE "SHELF LIFE" OF INTERNATIONAL TRADE FLOWS OF SHRIMP IN ITALY
file da validare2012-01-01 Allegra, V.; Alberio, G. R. A.; Spagna, G.; Zarba', A.
Production of a alfa-L-rhamnosidase from Aspergillus terreus using citrus solid waste as inducer for application in juice industry
file da validare2012-01-01 Abbate, Eleonora; Palmeri, Rosa; Todaro, A; Blanco, Rm; Spagna, Giovanni
THE MARKET FOR ALTERNATIVE SPECIES OF SHRIMP PROCESSED TO INCREASE THE SHELF-LIFE
file da validare2012-01-01 Alberio, G. R. A.; Todaro, A.; Spagna, Giovanni; Allegra, Valeria; Zarba', Alfonso
THE MARKET FOR ALTERNATIVE SPECIES OF SHRIMP PROCESSED TO INCREASE THE SHELF-LIFE
file da validare2012-01-01 Alberio, G. R. A.; Todaro, Aldo; Spagna, G.; Allegra, V.; Zarba', Alfonso
Preliminary study of employ of an olive leaf extract on bakery products
file da validare2016-01-01 Palmeri, Rosa; Barbera, Antonio Carlo; Giannone, V; Todaro, A; Maucieri, C; Caruso, Caterina; Spagna, Giovanni
Bioactivity improvement of Olea europaea leaf extract biotransformed by Wickerhamomyces anomalus enzymes
2017-01-01 Palmeri, Rosa; Restuccia, Cristina; Monteleone, JULIETA INES; Elisa, Sperlinga; Laura, Siracusa; Mauro, Serafini; Spagna, Giovanni
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
DETERMINAZIONE DI ALCUNI COMPONENTI CHIMICI DEI SUCCHI E DELL’OLIO DEI SEMI DI FICODINDIA (OPUNTIA FICUS-INDICA L. MILLER) | 1-gen-1999 | Barbagallo, Riccardo Nunzio; Spagna, Giovanni; Renda, A.; Ruberto, Giuseppe | file da validare |
PROTEASES IN LAMB RENNET DURING RAGUSANO CHEESEMAKING | 1-gen-2002 | Reale, U.; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Licitra, Giuseppe; Carpino, Stefania; Spagna, Giovanni | file da validare |
ATTIVITÀ PECTINESTERASICA DI FRAGOLE AFFETTE DA MUFFA GRIGIA E INOCULATE CON CEPPI ANTAGONISTI DI PICHIA ANOMALA | 1-gen-2005 | Barbagallo, Riccardo Nunzio; Chisari, Marco; Raciti, L; Silvestro I., Di; Spagna, Giovanni | file da validare |
ATTIVITÀ PECTINESTERASICA DI FRAGOLE AFFETTE DA MUFFA GRIGIA E INOCULATE CON CEPPI ANTAGONISTI DI PICHIA ANOMALA | 1-gen-2005 | Barbagallo, Riccardo Nunzio; Chisari, Marco; Raciti, L; SILVESTRO I, Di; Spagna, Giovanni | file da validare |
EFFECT OF HARVEST AGE AND PROCESSING ON SOME OF THE BIOCHEMICAL DEGRADATIONS OF READY TO EAT CHINESE CABBAGE (BRASSICA CAMPESTRIS L. SSP. PEKINENSIS LOUR.) DURING CHILLED STORAGE | 1-gen-2007 | Catalano, A. E; Spinale, S; Peluso, Orazio; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Spagna, Giovanni; Scuderi, Domenica; Noto, Giuseppe | file da validare |
EFFECT OF HARVEST AGE AND PROCESSING ON SOME OF THE BIOCHEMICAL DEGRADATIONS OF READY TO EAT CHINESE CABBAGE (BRASSICA CAMPESTRIS L. SSP. PEKINENSIS LOUR.) DURING CHILLED STORAGE | 1-gen-2007 | Catalano, A. E; Spinale, S; Peluso, Orazio; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Spagna, Giovanni; Scuderi, Domenica; Noto, Giuseppe | file da validare |
Preliminary characterization of a beta-glucosidase from a Pichia anomala yeast strain of olive brine | 1-gen-2009 | Restuccia, C; Palmeri, R; Muccilli, Serena; Randazzo, C; Caggia, C; Spagna, G. | |
STUDIO DEI PARAMETRI CHIMICO-FISICI E CINETICI CONDIZIONANTI LE ATTIVITÀ OSSIDASICHE NELLE FRAGOLE | 1-gen-2010 | Chisari, M; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Spagna, G. | |
TYROSINASE CHANGE IN READY-TO-USE MARINADES ANCHOVIES (ENGRAULIS ENGRASICOLUS LINNEUS, 1758) AND SARDINE (SARDINA PILCHARDUS WALBAUM 1792) | 1-gen-2012 | Barbagallo, Riccardo Nunzio; Alberio, G. R. A.; Spagna, Giovanni | file da validare |
Influence of degratative enzymatic activities on shelf life of ready-to-eat prickly pear fruits. | 1-gen-2012 | Scalone, D; Palmeri, R; Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe; Todaro, A; Spagna, G. | file da validare |
INFLUENCE OF DEGRADATIVE ENZYMATIC ACTIVITIES ON THE SHELF LIFE OF READY TO EAT PRICKLY PEAR FRUITS | 1-gen-2012 | Scalone, D; Palmeri, R; Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe; Todaro, A; Spagna, G. | file da validare |
THE IMPLICATIONS ON THE "SHELF LIFE" OF INTERNATIONAL TRADE FLOWS OF SHRIMP IN ITALY | 1-gen-2012 | Allegra, V.; Alberio, G. R. A.; Spagna, G.; Zarba', A. | file da validare |
Production of a alfa-L-rhamnosidase from Aspergillus terreus using citrus solid waste as inducer for application in juice industry | 1-gen-2012 | Abbate, Eleonora; Palmeri, Rosa; Todaro, A; Blanco, Rm; Spagna, Giovanni | file da validare |
THE MARKET FOR ALTERNATIVE SPECIES OF SHRIMP PROCESSED TO INCREASE THE SHELF-LIFE | 1-gen-2012 | Alberio, G. R. A.; Todaro, A.; Spagna, Giovanni; Allegra, Valeria; Zarba', Alfonso | file da validare |
THE MARKET FOR ALTERNATIVE SPECIES OF SHRIMP PROCESSED TO INCREASE THE SHELF-LIFE | 1-gen-2012 | Alberio, G. R. A.; Todaro, Aldo; Spagna, G.; Allegra, V.; Zarba', Alfonso | file da validare |
Preliminary study of employ of an olive leaf extract on bakery products | 1-gen-2016 | Palmeri, Rosa; Barbera, Antonio Carlo; Giannone, V; Todaro, A; Maucieri, C; Caruso, Caterina; Spagna, Giovanni | file da validare |
Bioactivity improvement of Olea europaea leaf extract biotransformed by Wickerhamomyces anomalus enzymes | 1-gen-2017 | Palmeri, Rosa; Restuccia, Cristina; Monteleone, JULIETA INES; Elisa, Sperlinga; Laura, Siracusa; Mauro, Serafini; Spagna, Giovanni |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile