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Oranwine. A new wine cooler with blood orange juice 1-gen-1993 Maccarone, E; Nicolosi Asmundo, C; Cataldi Lupo, Mc; Campisi, S; Fallico, Biagio file da validare
A simple and reliable method for determining anthocyanins in blood orange juices 1-gen-1994 Rapisarda, P; Fallico, Biagio; Izzo, R; Maccarone, E. file da validare
SYNTHESIS, UV-VISIBLE AND H-1-NMR SPECTROSCOPIC CHARACTERISTICS AND HYDRATION OF SOME 3-DEOXYFLAVYLIUM SALTS 1-gen-1994 Maccarone, E; Dugo, P; Fallico, Biagio; Passerini, A. file da validare
Ruolo degli acidi idrossicinnamici nell'alterazione dell'aroma del succo delle arance pigmentate 1-gen-1995 Rapisarda, P; Fallico, Biagio; Maccarone, E; Nicolosi Asmundo, C. file da validare
Microestrazione in fase solida di componenti volatili dell'aroma 1-gen-1995 Nicolosi Asmundo, C.; Campisi, S.; Cataldi Lupo, M. C.; Fallico, Biagio; Maccarone, E. file da validare
Prodotti di interesse Alimentare e farmaceutico dai semi si silybum Marianum (Cardo Mariano) 1-gen-1995 Morrone, R; Fallico, Biagio; Campisi, S; Maccarone, E. file da validare
Activated carbons : in vitro affinity for Aflatoxin B1 and relation of adsorption ability to physicochemical parameters 1-gen-1995 Galvano, Fabio; Pietri, A.; Fallico, Biagio; Bertuzzi, T. file da validare
La componente lipidica dei vini. Nota II: Influenza delle ampelopatie (Botrytis Cinerea) 1-gen-1996 Nicolosi Asmundo, C; Cataldi Lupo, Mc; Campisi, S; Fallico, Biagio file da validare
Effetti dei trattamenti tecnologici sui costituenti del succo di arancia rossa di Sicilia 1-gen-1996 Maccarone, E; Campisi, S; Cataldi Lupo, Mc; Fallico, Biagio; Nicolosi Asmundo, C. file da validare
Activated carbons: In vitro affinity for aflatoxin B-1 and relation of adsorption ability to physicochemical parameters 1-gen-1996 Galvano, Fabio; Pietri, A; Fallico, Biagio; Bertuzzi, T; Scire', Salvatore; Galvano, M; Maggiore, R.
Role of hydroxycinnamic acids and vinylphenols in the flavor alteration of blood orange juices 1-gen-1996 Fallico, Biagio; Lanza, M. C.; Maccarone, E.; NICOLOSI ASMUNDO, C.; Rapisarda, P. file da validare
Gli acidi trans-4-idrossicinnamici marker dei succhi d’arancia pigmentata 1-gen-1997 Arena, Elena; Fallico, Biagio; F., Fanella; E. MACCARONE E. P., Rapisarda file da validare
Oranwine II. A new cooler with blood orange juice and partially fermented must 1-gen-1997 Arena, Elena; Campisi, S; Cataldi Lupo, Mc; Fallico, Biagio; Maccarone, E; Nicolosi Asmundo, C. file da validare
Gli acidi Trans-4-Idrossicinnamici marker dei succhi d'arancia pigmentata 1-gen-1998 Arena, Elena; Fallico, Biagio; Maccarone, E; Fanella, F; Rapisarda, P. file da validare
Gli acidi trans-4-idrossicinnamici marker dei succhi d’arancia pigmentata 1-gen-1998 Arena, Elena; Fallico, Biagio; F., Fanella; E., Maccarone; P., Rapisarda file da validare
Hydroxycinnamic acids as markers of italian blood orange juices 1-gen-1998 Rapisarda, P.; Carollo, G.; Fallico, Biagio; Tomaselli, F.; Maccarone, E. file da validare
Fatty acids of Italian blood orange juices 1-gen-1998 Arena, Elena; Campisi, S; Fallico, Biagio; Maccarone, E. file da validare
Flavor components of italian orange juices 1-gen-1998 Maccarone, E; Campisi, S; Fallico, Biagio; Rapisarda, P; Sgarlata, R. file da validare
L’attività antiossidante dei succhi d’arance pigmentate 1-gen-1999 Arena, Elena; Fallico, Biagio; E., Maccarone file da validare
Possible alternative utilization of Cynara spp.. II. Chemical characterisation of the oil grain 1-gen-1999 Maccarrone, E; Fanella, F; Fallico, Biagio; Mauromicale, Giovanni; Raccuia, SALVATORE ANTONINO; Foti, S. file da validare
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