Sfoglia per Autore
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms
file da validare2004-01-01 Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Muratore, Giuseppe
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms
file da validare2005-01-01 Restuccia, Cristina; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Giusino, F; Muratore, Giuseppe
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms
file da validare2005-01-01 Restuccia, Cristina; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Muratore, Giuseppe; Giusino, F.
“BIOLOGICAL CONTROLL OF PEACH FUNGAL PATHOGENS BY ANTAGONISTIC MICRORGANISMS”
file da validare2005-01-01 Restuccia, Cristina; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Muratore, Giuseppe
Influence of different packaging techniques on chemical, microbiological and sensory quality of liquid-smoked swordfish
file da validare2005-01-01 Muratore, Giuseppe; Licciardello, Fabio
Residual value of defatted grapeseed cakes from different Sicilian grape varieties
file da validare2005-01-01 Izzo, R; Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe
Evaluation of the chemical quality of a new type of small-sized tomato cultivar, the plum tomato (Lycopersicon lycopersicum)
file da validare2005-01-01 Muratore, Giuseppe; Licciardello, Fabio; Maccarone, E.
Effect of vacuum and modified atmophere packaging on the shelf life of liquid smoked swordfish (Xiphias gladius) slices
file da validare2005-01-01 Muratore, Giuseppe; Licciardello, Fabio
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms
file da validare2006-01-01 Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Muratore, Giuseppe
Design and optimization of plastic materials for food packaging
file da validare2006-01-01 Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms , Chiriotti ISSN 2006
file da validare2006-01-01 Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Muratore, Giuseppe
“Biological controll of peach fungal pathogens by antagonistic microrganisms”
file da validare2006-01-01 Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Muratore, Giuseppe
Influence of different packaging techniques on chemical, microbiological and sensory qualiy of liquid-smoked swordfish
file da validare2006-01-01 Muratore, Giuseppe; Licciardello, Fabio
Dependance of the shelf-life of carbonated soft drinks from PET performances as required by "the Coca Cola Company"
file da validare2006-01-01 Coriolani, C; Ponzo, A; Rizzo, V; Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe
Role of different factors affecting the formation of 5-hydroxymethyl-2-furancarboxaldehyde in heated grape must
file da validare2006-01-01 Muratore, Giuseppe; Licciardello, Fabio; Restuccia, Cristina; MARIA LAURA, Puglisi; Paolo, Giudici
Evaluation of intolerance to food preservatives by non-invasive biophysical technologies
file da validare2007-01-01 Giannazzo, E; Manuele, G; Valenti, S; Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe
SHELF-LIFE INTERNATIONAL MEETING (SLIM 2006) / ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE
file da validare2007-01-01 Muratore, Giuseppe; Licciardello, Fabio
Studio dello scalping di aromi di vino in diversi film plastici
file da validare2007-01-01 Licciardello, Fabio; DEL NOBILE, M. A.; Spagna, G; Muratore, Giuseppe
Selezione di lieviti starter per la produzione di "Malvasia delle Lipari"
file da validare2007-01-01 Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Giudici, P; Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe
Selezione di lieviti starter per la produzione di Malvasia delle Lipari
file da validare2007-01-01 Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Giudici, P; Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms | 1-gen-2004 | Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms | 1-gen-2005 | Restuccia, Cristina; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Giusino, F; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms | 1-gen-2005 | Restuccia, Cristina; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Muratore, Giuseppe; Giusino, F. | file da validare |
“BIOLOGICAL CONTROLL OF PEACH FUNGAL PATHOGENS BY ANTAGONISTIC MICRORGANISMS” | 1-gen-2005 | Restuccia, Cristina; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Influence of different packaging techniques on chemical, microbiological and sensory quality of liquid-smoked swordfish | 1-gen-2005 | Muratore, Giuseppe; Licciardello, Fabio | file da validare |
Residual value of defatted grapeseed cakes from different Sicilian grape varieties | 1-gen-2005 | Izzo, R; Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Evaluation of the chemical quality of a new type of small-sized tomato cultivar, the plum tomato (Lycopersicon lycopersicum) | 1-gen-2005 | Muratore, Giuseppe; Licciardello, Fabio; Maccarone, E. | file da validare |
Effect of vacuum and modified atmophere packaging on the shelf life of liquid smoked swordfish (Xiphias gladius) slices | 1-gen-2005 | Muratore, Giuseppe; Licciardello, Fabio | file da validare |
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms | 1-gen-2006 | Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Design and optimization of plastic materials for food packaging | 1-gen-2006 | Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms , Chiriotti ISSN 2006 | 1-gen-2006 | Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Muratore, Giuseppe | file da validare |
“Biological controll of peach fungal pathogens by antagonistic microrganisms” | 1-gen-2006 | Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Influence of different packaging techniques on chemical, microbiological and sensory qualiy of liquid-smoked swordfish | 1-gen-2006 | Muratore, Giuseppe; Licciardello, Fabio | file da validare |
Dependance of the shelf-life of carbonated soft drinks from PET performances as required by "the Coca Cola Company" | 1-gen-2006 | Coriolani, C; Ponzo, A; Rizzo, V; Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Role of different factors affecting the formation of 5-hydroxymethyl-2-furancarboxaldehyde in heated grape must | 1-gen-2006 | Muratore, Giuseppe; Licciardello, Fabio; Restuccia, Cristina; MARIA LAURA, Puglisi; Paolo, Giudici | file da validare |
Evaluation of intolerance to food preservatives by non-invasive biophysical technologies | 1-gen-2007 | Giannazzo, E; Manuele, G; Valenti, S; Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe | file da validare |
SHELF-LIFE INTERNATIONAL MEETING (SLIM 2006) / ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE | 1-gen-2007 | Muratore, Giuseppe; Licciardello, Fabio | file da validare |
Studio dello scalping di aromi di vino in diversi film plastici | 1-gen-2007 | Licciardello, Fabio; DEL NOBILE, M. A.; Spagna, G; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Selezione di lieviti starter per la produzione di "Malvasia delle Lipari" | 1-gen-2007 | Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Giudici, P; Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Selezione di lieviti starter per la produzione di Malvasia delle Lipari | 1-gen-2007 | Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Giudici, P; Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile