Sfoglia per Autore
Effect of hexanal and iron on color development in a glucose/phenylalanine model system
file da validare1999-01-01 Fallico, Biagio; Ames, J. M.
Recovery of hesperidin from orange peel by concentration of extracts on styrene-divinylbenzene resin
file da validare1999-01-01 DI MAURO, A.; Fallico, Biagio; Passerini, A.; Rapisarda, P.; Maccarone, E.
Possible alternative utilization of Cynara spp. I biomass, grain yield and chemical composition of grain
file da validare1999-01-01 Foti, S; Mauromicale, Giovanni; Raccuia, SALVATORE ANTONINO; Fallico, Biagio; Fanella, F; Maccarone, E.
Possible alternative utilization of Cynara spp. II. Chemical characterization of their grain oil
file da validare1999-01-01 Maccarone, E; Fallico, Biagio; Fanella, F; Mauromicale, Giovanni; Raccuia, S. A.; Foti, S.
Influence of processing on color modification and antioxidant activity of blood orange juice
file da validare2000-01-01 Arena, Elena; Fallico, Biagio; E., Maccarone
I componenti dell'aroma del fico d'India
file da validare2000-01-01 Arena, Elena; S., Campisi; Fallico, Biagio; M. C. LANZA E., Maccarone
L’attività antiossidante dei succhi d’arance pigmentate
file da validare2000-01-01 Arena, Elena; Fallico, Biagio; E., Maccarone
NUOVA PROCEDURA PER IL RECUPERO DI ESPERIDINA DALLE ACQUE DI SCARICO DELL'INDUSTRIA DI TRASFORMAZIONE DEGLI AGRUMI
file da validare2000-01-01 DI MAURO, A; Fallico, Biagio; Passerini, A; Maccarone, E.
I componenti dell'aroma del fico d'india
file da validare2000-01-01 Arena, Elena; Campisi, S; Fallico, Biagio; LANZA M., C; Maccarone, E.
Influence of carotenoids and pulps on the color modification of blood orange juice
file da validare2000-01-01 Arena, Elena; Fallico, Biagio; E., Maccarone
L'ATTIVITA' ANTIOSSIDANTE DEI SUCCHI DI ARANCE PIGMENTATE
file da validare2000-01-01 Arena, Elena; Fallico, Biagio; Maccarone, E.
Waste water from citrus processing as a source of hesperidin by concentration on styrene-divinylbenzene resin
file da validare2000-01-01 Di Mauro, A; Fallico, Biagio; Passerini, A; Maccarone, E.
Variety-enviroment interaction in the hydroxycinnaic acids content of Italian orange juices
file da validare2001-01-01 A., DI MAURO; Arena, Elena; Fallico, Biagio; A., Passerini; P., Rapisarda; E., Maccarone
Gestione della catena del freddo per la qualità e la sicurezza degli alimenti
file da validare2001-01-01 Arena, Elena; Fallico, Biagio
A comparison of cherry tomato quality grouth under alternative soil
file da validare2001-01-01 A., DI MAURO; Arena, Elena; Fallico, Biagio; Mc, Lanza; A., Passerini; E., Maccarone
Variety-environment interaction in the hydroxycinnamic acids content of italian orange juices
file da validare2001-01-01 A., DI MAURO; Arena, Elena; Fallico, Biagio; A., Passerini; P., Rapisarda; E., Maccarone
Thermal damage in blood orange juice: kinetics of 5-hydroxymethyl-2-furancarboxaldehyde formation
file da validare2001-01-01 Arena, Elena; Fallico, Biagio; Maccarone, E.
Evaluation of antioxidant capacity in blood orange juices as influenced by constituents, concentration process and storage
2001-01-01 Arena, Elena; Fallico, Biagio; Maccarone, E.
Aroma value of volatile compounds of prickly pear (Opuntia Ficus Indica (L.) Mill. Cactaceae)
file da validare2001-01-01 Arena, Elena; S., Campisi; Fallico, Biagio; M. C., Lanza; E., Maccarone
Variazione del contenuto di HMF dei mieli uniflorali durante il condizionamento: analisi HPLC ed elaborazione statistica
file da validare2002-01-01 M., Zappala'; Arena, Elena; Fallico, Biagio; A., Verzera
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Effect of hexanal and iron on color development in a glucose/phenylalanine model system | 1-gen-1999 | Fallico, Biagio; Ames, J. M. | file da validare |
Recovery of hesperidin from orange peel by concentration of extracts on styrene-divinylbenzene resin | 1-gen-1999 | DI MAURO, A.; Fallico, Biagio; Passerini, A.; Rapisarda, P.; Maccarone, E. | file da validare |
Possible alternative utilization of Cynara spp. I biomass, grain yield and chemical composition of grain | 1-gen-1999 | Foti, S; Mauromicale, Giovanni; Raccuia, SALVATORE ANTONINO; Fallico, Biagio; Fanella, F; Maccarone, E. | file da validare |
Possible alternative utilization of Cynara spp. II. Chemical characterization of their grain oil | 1-gen-1999 | Maccarone, E; Fallico, Biagio; Fanella, F; Mauromicale, Giovanni; Raccuia, S. A.; Foti, S. | file da validare |
Influence of processing on color modification and antioxidant activity of blood orange juice | 1-gen-2000 | Arena, Elena; Fallico, Biagio; E., Maccarone | file da validare |
I componenti dell'aroma del fico d'India | 1-gen-2000 | Arena, Elena; S., Campisi; Fallico, Biagio; M. C. LANZA E., Maccarone | file da validare |
L’attività antiossidante dei succhi d’arance pigmentate | 1-gen-2000 | Arena, Elena; Fallico, Biagio; E., Maccarone | file da validare |
NUOVA PROCEDURA PER IL RECUPERO DI ESPERIDINA DALLE ACQUE DI SCARICO DELL'INDUSTRIA DI TRASFORMAZIONE DEGLI AGRUMI | 1-gen-2000 | DI MAURO, A; Fallico, Biagio; Passerini, A; Maccarone, E. | file da validare |
I componenti dell'aroma del fico d'india | 1-gen-2000 | Arena, Elena; Campisi, S; Fallico, Biagio; LANZA M., C; Maccarone, E. | file da validare |
Influence of carotenoids and pulps on the color modification of blood orange juice | 1-gen-2000 | Arena, Elena; Fallico, Biagio; E., Maccarone | file da validare |
L'ATTIVITA' ANTIOSSIDANTE DEI SUCCHI DI ARANCE PIGMENTATE | 1-gen-2000 | Arena, Elena; Fallico, Biagio; Maccarone, E. | file da validare |
Waste water from citrus processing as a source of hesperidin by concentration on styrene-divinylbenzene resin | 1-gen-2000 | Di Mauro, A; Fallico, Biagio; Passerini, A; Maccarone, E. | file da validare |
Variety-enviroment interaction in the hydroxycinnaic acids content of Italian orange juices | 1-gen-2001 | A., DI MAURO; Arena, Elena; Fallico, Biagio; A., Passerini; P., Rapisarda; E., Maccarone | file da validare |
Gestione della catena del freddo per la qualità e la sicurezza degli alimenti | 1-gen-2001 | Arena, Elena; Fallico, Biagio | file da validare |
A comparison of cherry tomato quality grouth under alternative soil | 1-gen-2001 | A., DI MAURO; Arena, Elena; Fallico, Biagio; Mc, Lanza; A., Passerini; E., Maccarone | file da validare |
Variety-environment interaction in the hydroxycinnamic acids content of italian orange juices | 1-gen-2001 | A., DI MAURO; Arena, Elena; Fallico, Biagio; A., Passerini; P., Rapisarda; E., Maccarone | file da validare |
Thermal damage in blood orange juice: kinetics of 5-hydroxymethyl-2-furancarboxaldehyde formation | 1-gen-2001 | Arena, Elena; Fallico, Biagio; Maccarone, E. | file da validare |
Evaluation of antioxidant capacity in blood orange juices as influenced by constituents, concentration process and storage | 1-gen-2001 | Arena, Elena; Fallico, Biagio; Maccarone, E. | |
Aroma value of volatile compounds of prickly pear (Opuntia Ficus Indica (L.) Mill. Cactaceae) | 1-gen-2001 | Arena, Elena; S., Campisi; Fallico, Biagio; M. C., Lanza; E., Maccarone | file da validare |
Variazione del contenuto di HMF dei mieli uniflorali durante il condizionamento: analisi HPLC ed elaborazione statistica | 1-gen-2002 | M., Zappala'; Arena, Elena; Fallico, Biagio; A., Verzera | file da validare |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile