Sfoglia per Autore
Suckling lamb fatty acids as affected by ewes feeding system
file da validare2004-01-01 Priolo, Alessandro; Bella, MARCO SEBASTIANO; Biondi, Luisa; Fasone, V; Galofaro, V; Scerra, M; Valvo, M. A.; Lanza, M.
Evoluzione della composizione acidica del grasso del latte di pecore avviate al pascolo
file da validare2004-01-01 Biondi, Luisa; DI GLORIA, M; SCINARDO TENGHI, E; Galofaro, V; Priolo, Alessandro
Influence of the fleece on thermal homeostasis and on body condition in Comisana ewe lamb
file da validare2004-01-01 Pennisi, P; Costa, A; Biondi, Luisa; Avondo, Marcella; Piccione, G.
Differenti soluzioni per il ricovero estivo di pecore da latte
file da validare2005-01-01 Cascone, Giovanni; Biondi, L; D'Emilio, Alessandro; Piccione, G; Pennisi, P.
Differenti soluzioni per il ricovero estivo di pecore da latte
file da validare2005-01-01 Cascone, G; Biondi, Luisa; Demilio, A; Piccione, G; Pennisi, P.
L’ingestione alimentare
file da validare2005-01-01 Avondo, Marcella; Biondi, Luisa; Bonanno, A; Lutri, L.
Carcass and meat quality of lambs fed fresh sulla (Hedysarum coronarium L.) with or without polyethylene glycol or concentrate
file da validare2005-01-01 Priolo, Alessandro; Bella, MARCO SEBASTIANO; Lanza, Massimiliano; Galofaro, V; Biondi, Luisa; Barbagallo, D; BEN SALEM, H; Pennisi, P.
Effects of ewe feeding system (grass vs concentrate) on milk fatty acid composition
file da validare2005-01-01 Valvo, M. A.; Bella, MARCO SEBASTIANO; Scerra, M; Biondi, Luisa
Effect of ewe feeding system (grass v. concentrate) on intramuscular fatty acids of lambs raised exclusively on maternal milk
file da validare2005-01-01 Valvo, Ma; Lanza, Massimiliano; Bella, MARCO SEBASTIANO; Fasone, V; Scerra, M; Biondi, Luisa; Priolo, Alessandro
Risposte termoregolatorie e modificazioni dell’equilibrio acido-base in agnelle Comisane tosate e mantenute in differenti condizioni microclimatiche
file da validare2006-01-01 Pennisi, P; Biondi, Luisa; Borruso, M; Fazio, F; Piccione, G.
Impiego di due tipi di ricovero per pecore da latte: effetti su alcuni parametri fisiologici e sulla qualità dei prodotti
file da validare2006-01-01 Pennisi, P; Piccione, G; Valvo, M. A.; Lanza, Massimiliano; Biondi, Luisa
Effects of ewe feeding system (grass vs concentrate) on milk fatty acid composition
file da validare2007-01-01 VALVO M., A; Bella, MARCO SEBASTIANO; Scerra, M; Biondi, Luisa
The effects of the supplementation of tannins from Quebracho (Schinopsis lorentii) on lamb blood parameters and meat colour
file da validare2007-01-01 Vasta, V; Scerra, M; Aliffi, V; Ciciulla, D; Bella, MARCO SEBASTIANO; Lanza, Massimiliano; Biondi, Luisa; Priolo, Alessandro
Effect of housing on milk and lamb meat quality in dairy sheep
file da validare2007-01-01 Pennisi, P; VALVO M., A; Lanza, Massimiliano; Biondi, Luisa
Feed Intake
file da validare2008-01-01 Avondo, Marcella; Biondi, Luisa; Pagano, R. I.; Bonanno, A; Lutri, L.
Feed intake
file da validare2008-01-01 Avondo, Marcella; Biondi, Luisa; Pagano, R. I.; Bonanno, A; Lutri, L.
Changes in ewe milk fatty acids following turning out to pasture
2008-01-01 Biondi, Luisa; Valvo, M. A.; DI GLORIA, M; SCINARDO TENGHI, E; Galofaro, V; Priolo, Alessandro
La gestione sostenibile dei sistemi pascolivi italiani. Macroarea: Isole. Area-Studio: Sicilia-Nebrodi
file da validare2009-01-01 Biondi, Luisa; Avondo, Marcella; Lanza, A.
Lamb meat colour stability as affected by dietary tannins
2009-01-01 Luciano, G; Monahan, F. J.; Vasta, V; Biondi, Luisa; Lanza, Massimiliano; Bella, MARCO SEBASTIANO; Pennisi, P; Priolo, Alessandro
Meat odour and flavour and indoles concentration in ruminal fluid and adipose tissue of lambs fed green herbage or concentrates with or without tannins
2009-01-01 Priolo, Alessandro; Vasta, V; Fasone, V; Lanza, C. M.; Scerra, M; Biondi, Luisa; Bella, MARCO SEBASTIANO; Whittington, F. M.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Suckling lamb fatty acids as affected by ewes feeding system | 1-gen-2004 | Priolo, Alessandro; Bella, MARCO SEBASTIANO; Biondi, Luisa; Fasone, V; Galofaro, V; Scerra, M; Valvo, M. A.; Lanza, M. | file da validare |
Evoluzione della composizione acidica del grasso del latte di pecore avviate al pascolo | 1-gen-2004 | Biondi, Luisa; DI GLORIA, M; SCINARDO TENGHI, E; Galofaro, V; Priolo, Alessandro | file da validare |
Influence of the fleece on thermal homeostasis and on body condition in Comisana ewe lamb | 1-gen-2004 | Pennisi, P; Costa, A; Biondi, Luisa; Avondo, Marcella; Piccione, G. | file da validare |
Differenti soluzioni per il ricovero estivo di pecore da latte | 1-gen-2005 | Cascone, Giovanni; Biondi, L; D'Emilio, Alessandro; Piccione, G; Pennisi, P. | file da validare |
Differenti soluzioni per il ricovero estivo di pecore da latte | 1-gen-2005 | Cascone, G; Biondi, Luisa; Demilio, A; Piccione, G; Pennisi, P. | file da validare |
L’ingestione alimentare | 1-gen-2005 | Avondo, Marcella; Biondi, Luisa; Bonanno, A; Lutri, L. | file da validare |
Carcass and meat quality of lambs fed fresh sulla (Hedysarum coronarium L.) with or without polyethylene glycol or concentrate | 1-gen-2005 | Priolo, Alessandro; Bella, MARCO SEBASTIANO; Lanza, Massimiliano; Galofaro, V; Biondi, Luisa; Barbagallo, D; BEN SALEM, H; Pennisi, P. | file da validare |
Effects of ewe feeding system (grass vs concentrate) on milk fatty acid composition | 1-gen-2005 | Valvo, M. A.; Bella, MARCO SEBASTIANO; Scerra, M; Biondi, Luisa | file da validare |
Effect of ewe feeding system (grass v. concentrate) on intramuscular fatty acids of lambs raised exclusively on maternal milk | 1-gen-2005 | Valvo, Ma; Lanza, Massimiliano; Bella, MARCO SEBASTIANO; Fasone, V; Scerra, M; Biondi, Luisa; Priolo, Alessandro | file da validare |
Risposte termoregolatorie e modificazioni dell’equilibrio acido-base in agnelle Comisane tosate e mantenute in differenti condizioni microclimatiche | 1-gen-2006 | Pennisi, P; Biondi, Luisa; Borruso, M; Fazio, F; Piccione, G. | file da validare |
Impiego di due tipi di ricovero per pecore da latte: effetti su alcuni parametri fisiologici e sulla qualità dei prodotti | 1-gen-2006 | Pennisi, P; Piccione, G; Valvo, M. A.; Lanza, Massimiliano; Biondi, Luisa | file da validare |
Effects of ewe feeding system (grass vs concentrate) on milk fatty acid composition | 1-gen-2007 | VALVO M., A; Bella, MARCO SEBASTIANO; Scerra, M; Biondi, Luisa | file da validare |
The effects of the supplementation of tannins from Quebracho (Schinopsis lorentii) on lamb blood parameters and meat colour | 1-gen-2007 | Vasta, V; Scerra, M; Aliffi, V; Ciciulla, D; Bella, MARCO SEBASTIANO; Lanza, Massimiliano; Biondi, Luisa; Priolo, Alessandro | file da validare |
Effect of housing on milk and lamb meat quality in dairy sheep | 1-gen-2007 | Pennisi, P; VALVO M., A; Lanza, Massimiliano; Biondi, Luisa | file da validare |
Feed Intake | 1-gen-2008 | Avondo, Marcella; Biondi, Luisa; Pagano, R. I.; Bonanno, A; Lutri, L. | file da validare |
Feed intake | 1-gen-2008 | Avondo, Marcella; Biondi, Luisa; Pagano, R. I.; Bonanno, A; Lutri, L. | file da validare |
Changes in ewe milk fatty acids following turning out to pasture | 1-gen-2008 | Biondi, Luisa; Valvo, M. A.; DI GLORIA, M; SCINARDO TENGHI, E; Galofaro, V; Priolo, Alessandro | |
La gestione sostenibile dei sistemi pascolivi italiani. Macroarea: Isole. Area-Studio: Sicilia-Nebrodi | 1-gen-2009 | Biondi, Luisa; Avondo, Marcella; Lanza, A. | file da validare |
Lamb meat colour stability as affected by dietary tannins | 1-gen-2009 | Luciano, G; Monahan, F. J.; Vasta, V; Biondi, Luisa; Lanza, Massimiliano; Bella, MARCO SEBASTIANO; Pennisi, P; Priolo, Alessandro | |
Meat odour and flavour and indoles concentration in ruminal fluid and adipose tissue of lambs fed green herbage or concentrates with or without tannins | 1-gen-2009 | Priolo, Alessandro; Vasta, V; Fasone, V; Lanza, C. M.; Scerra, M; Biondi, Luisa; Bella, MARCO SEBASTIANO; Whittington, F. M. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile