ROMANI, SILVIA
ROMANI, SILVIA
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.005 secondi).
Characterization of active edible films based on citral essential oil, alginate and pectin
2018-01-01 Siracusa, V.; Romani, Silvia; Gigli, M.; Mannozzi, C.; Cecchini, J. P.; Tylewicz, U.; Lotti, N.
Decontamination of food packages from SARS-COV-2 RNA with a cold plasma-assisted system
file da validare2021-01-01 Capelli, F.; Tappi, S.; Gritti, T.; De Aguiar Saldanha Pinheiro, A. C.; Laurita, R.; Tylewicz, U.; Spataro, F.; Braschi, G.; Lanciotti, R.; Galindo, F. G.; Siracusa, V.; Romani, S.; Gherardi, M.; Colombo, V.; Sambri, V.; Rocculi, P.
PHYSICAL PROPERTIES OF PECTIN-ALGINATE-WHEY PROTEIN EDIBLE FILMS
file da validare2017-01-01 Chakravartula, S. S. N.; Balestra, F.; Siracusa, V.; Romani, S.; Dalla Rosa, M.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Characterization of active edible films based on citral essential oil, alginate and pectin | 1-gen-2018 | Siracusa, V.; Romani, Silvia; Gigli, M.; Mannozzi, C.; Cecchini, J. P.; Tylewicz, U.; Lotti, N. | |
Decontamination of food packages from SARS-COV-2 RNA with a cold plasma-assisted system | 1-gen-2021 | Capelli, F.; Tappi, S.; Gritti, T.; De Aguiar Saldanha Pinheiro, A. C.; Laurita, R.; Tylewicz, U.; Spataro, F.; Braschi, G.; Lanciotti, R.; Galindo, F. G.; Siracusa, V.; Romani, S.; Gherardi, M.; Colombo, V.; Sambri, V.; Rocculi, P. | file da validare |
PHYSICAL PROPERTIES OF PECTIN-ALGINATE-WHEY PROTEIN EDIBLE FILMS | 1-gen-2017 | Chakravartula, S. S. N.; Balestra, F.; Siracusa, V.; Romani, S.; Dalla Rosa, M. | file da validare |