PANDINO, GAETANO

PANDINO, GAETANO  

AGRICOLTURA, ALIMENTAZIONE E AMBIENTE (Di3A)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 117 (tempo di esecuzione: 0.082 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Active Packaging-Releasing System with Foeniculum vulgare Essential Oil for the Quality Preservation of Ready-to-Cook (RTC) Globe Artichoke Slices 1-gen-2021 Rizzo, Valeria; Lombardo, Sara; Pandino, Gaetano; Barbagallo, Riccardo N.; Mazzaglia, Agata; Restuccia, Cristina; Mauromicale, Giovanni; Muratore, Giuseppe
Adattabilità di Cynara cardunculus L. alla produzione di biomassa ed energia in terreni marginali dell’Italia meridionale 1-gen-2014 Mauro, R. P.; Sortino, O.; Pesce, G. R.; Agnello, M.; Lombardo, S.; Pandino, G.; Mauromicale, G
Agronomic management of ‘early’ potato under organic farming system 1-gen-2018 Lombardo, S.; Pandino, G.; Litrico, A.; Bruno, P.; Scavo, A.; Mauromicale, G.
Allelopathic Effect Of Cynara Cardunculus Leaf Extracts On The Seedling Growth Of Two Cosmopolitan Weed Species 1-gen-2018 Pandino, Gaetano; Scavo, Aurelio; Restuccia, Alessia; Lombardo, Sara; Russo, Antonio; Mauromicale, Giovanni
Allelopathic effects of Cynara cardunculus L. leaf aqueous extracts on seed germination of some Mediterranean weed species 1-gen-2018 Scavo, A; Restuccia, A; Pandino, G; Onofri, A; Mauromicale, G
Allelopathic effects of Cynara cardunculus var. sylvestris leaf extracts on weed seed germination 1-gen-2015 Restuccia, Alessia; Pesce, R; Pandino, G; Scavo, A; Mauromicale, Giovanni
Allelopathic potential of leaf aqueous extracts from Cynara cardunculus L. on the seedling growth of two cosmopolitan weed species 1-gen-2019 Scavo, Aurelio; Pandino, Gaetano; Restuccia, Alessia; Lombardo, Sara; Pesce Gaetano, Roberto; Mauromicale, Giovanni
Allelopathy in Durum Wheat Landraces as Affected by Genotype and Plant Part 1-gen-2022 Scavo, A.; Pandino, G.; Restuccia, A.; Caruso, P.; Lombardo, S.; Mauromicale, G.
Antimicrobial activity of cultivated cardoon (Cynara cardunculus L. var. altilis DC.) leaf extracts against bacterial species of agricultural and food interest 1-gen-2019 Scavo, A.; Pandino, G.; Restuccia, C.; Parafati, L.; Cirvilleri, G.; Mauromicale, G.
Artichoke is a significant dietary source of apigenin and other phenolics 1-gen-2009 Pandino, G; COURTS F., L; Lombardo, S; Mauromicale, Giovanni; Williamson, G.
Biochemical characterization and antioxidant activities of the edible part of globe artichoke cultivars grown in Tunisia 1-gen-2017 Dabbou, S.; Dabbou, S.; Flamini, G.; Peiretti, P. G.; Pandino, G.; Helal, A. N.
Biomass yield and polyphenol compounds profile in globe artichoke as affected by irrigation frequency and drying temperature 1-gen-2022 Sałata, Andrzej; Lombardo, Sara; Pandino, Gaetano; Mauromicale, Giovanni; Buczkowska, Halina; Nurzynska-Wierda, Renata
Caffeoylquinic acids and flavones profile in Cynara cardunculus L. seedlings under controlled conditions as affected by light and water-supply treatments 1-gen-2022 Pandino, G.; Bonomo, A.; Scavo, A.; Mauromicale, G.; Lombardo, S.
Caffeoylquinic acids and flavonoids in the immature inflorescence of globe artichoke, wild cardoon, and cultivated cardoon 1-gen-2010 Pandino, G; COURTS F., L; Lombardo, S; Mauromicale, Giovanni; Williamson, G.
Caratteristiche agronomiche in accessioni di cardo da energia 1-gen-2012 Mauro R., P; Pandino, G; Litrico, A; Mauromicale, Giovanni
Caratteristiche produttive di nuovi genotipi di carciofo a propagazione gamica 1-gen-2009 Mauro, R. P.; Russo, A.; Longo, A. M. G.; Lombardo, S.; Pandino, G.
Caratteristiche produttive e profili di qualità in varietà di patata coltivate in ciclo extrastagionale 1-gen-2009 Lombardo, S; Pandino, G; LONGO A. M., G; Restuccia, S; Mauromicale, Giovanni
Caratterizzazione bio-agronomica, morfologica e biochimica di germoplasma di carciofo 1-gen-2008 Mauro, R; Lombardo, S; Pandino, G; Mauromicale, Giovanni
Caratterizzazione Polifenolica di Nuovi Cloni di Carciofo “Violetto di Sicilia” 1-gen-2013 Pandino, G; Lombardo, S; Russo, A; Mauromicale, Giovanni
Carbohydrate digestibility on wheat durum bread: Preliminary hypotheses on raw materials role 1-gen-2015 Amato, N.; Lombardo, S.; Pandino, G.; Russo, G.