AMOROSO, LUANA
AMOROSO, LUANA
AGRICOLTURA, ALIMENTAZIONE E AMBIENTE (Di3A)
Mostra
records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.01 secondi).
Applicazioni di Nanocellulosa da Scarti e Sottoprodotti come Materiale Sostenibile ad Alte Performance per il Confezionamento Alimentare
2021-06-30 Amoroso, Luana
Carbon dioxide diffusion at different relative humidity through coating of cellulose nanocrystals for food packaging applications
2018-01-01 Fotie, Ghislain; Amoroso, Luana; Muratore, Giuseppe; Piergiovanni, Luciano
Sous-vide packaging: Sensory characteristics of potato slices treated with rosemary essential oil
2017-01-01 Amoroso, L.; Rizzo, V.; Mazzaglia, A.; Licciardello, F.; Restuccia, C.; Muratore, G.
The effect of sous vide packaging with rosemary essential oil on storage quality of fresh-cut potato
2018-01-01 Rizzo, Valeria; Amoroso, Luana; Licciardello, F.; Mazzaglia, A.; Muratore, G.; Restuccia, C.; Lombardo, Sara; Pandino, Gaetano; Strano, MARIA GABRIELLA; Mauromicale, G.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Applicazioni di Nanocellulosa da Scarti e Sottoprodotti come Materiale Sostenibile ad Alte Performance per il Confezionamento Alimentare | 30-giu-2021 | Amoroso, Luana | |
Carbon dioxide diffusion at different relative humidity through coating of cellulose nanocrystals for food packaging applications | 1-gen-2018 | Fotie, Ghislain; Amoroso, Luana; Muratore, Giuseppe; Piergiovanni, Luciano | |
Sous-vide packaging: Sensory characteristics of potato slices treated with rosemary essential oil | 1-gen-2017 | Amoroso, L.; Rizzo, V.; Mazzaglia, A.; Licciardello, F.; Restuccia, C.; Muratore, G. | |
The effect of sous vide packaging with rosemary essential oil on storage quality of fresh-cut potato | 1-gen-2018 | Rizzo, Valeria; Amoroso, Luana; Licciardello, F.; Mazzaglia, A.; Muratore, G.; Restuccia, C.; Lombardo, Sara; Pandino, Gaetano; Strano, MARIA GABRIELLA; Mauromicale, G. |