AMOROSO, LUANA

AMOROSO, LUANA  

AGRICOLTURA, ALIMENTAZIONE E AMBIENTE (Di3A)  

Mostra records
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.01 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Carbon dioxide diffusion at different relative humidity through coating of cellulose nanocrystals for food packaging applications 1-gen-2018 Fotie, Ghislain; Amoroso, Luana; Muratore, Giuseppe; Piergiovanni, Luciano
Fast Production of Cellulose Nanocrystals by Hydrolytic-Oxidative Microwave-Assisted Treatment 1-gen-2020 Amoroso, Luana; Muratore, Giuseppe; Ortenzi, Marco Aldo; Gazzotti, Stefano; Limbo, Sara; Piergiovanni, Luciano
Food life extension by cellulose nanocrystals coatings 1-gen-2019 Fotie, Ghislain; Amoroso, Luana; Limbo, Sara; Muratore, Giuseppe; Piergiovanni, Luciano
Microwave-assisted oxidative-hydrolysis as fast production method for cellulose nanocrystals 1-gen-2019 Amoroso, Luana; Fotie, Ghislain; Ortenzi, Marco; Limbo, Sara; Muratore, Giuseppe
Nutritional values of potato slices added with rosemary essential oil cooked in sous vide bags 1-gen-2019 Amoroso, Luana; Rizzo, Valeria; Muratore, Giuseppe
Sous-vide packaging: Sensory characteristics of potato slices treated with rosemary essential oil 1-gen-2017 Amoroso, L.; Rizzo, V.; Mazzaglia, A.; Licciardello, F.; Restuccia, C.; Muratore, G.
The effect of sous vide packaging with rosemary essential oil on storage quality of fresh-cut potato 1-gen-2018 Rizzo, Valeria; Amoroso, Luana; Licciardello, F.; Mazzaglia, A.; Muratore, G.; Restuccia, C.; Lombardo, Sara; Pandino, Gaetano; Strano, MARIA GABRIELLA; Mauromicale, G.