LO PIERO, Angela Roberta
LO PIERO, Angela Roberta
AGRICOLTURA, ALIMENTAZIONE E AMBIENTE (Di3A)
A 40 kDa "hydrolase" from lettuce leaves: Could a low substrate specificity measured "in vitro" account for widespread functions "in vivo"?
file da validare1999-01-01 LO PIERO, Angela Roberta; Petrone, G.
A kiwi juice aqueous solution as coagulant of bovine milk and its potential in Mozzarella cheese manufacture
file da validare2014-01-01 Puglisi, I.; Petrone, G.; LO PIERO, Angela Roberta
Abiotic stress resistance
file da validare2020-01-01 LO PIERO, Angela Roberta
Analisi dell'espressione di geni specificatamente indotti da stress da freddo nella polpa di arance rosse
file da validare2007-01-01 LO PIERO, Angela Roberta
Analisi dell'espressione di una glutatione trasferasi durante la risposta a stress abiotici in Citrus sinensis
file da validare2007-01-01 LO PIERO, Angela Roberta; Mercurio, V; Polvirenti, V; Puglisi, I; Petrone, G.
Analysis of the clementine floral transcriptome uncovers candidate genes involved in self-incompatibility
file da validare2012-01-01 Caruso, M.; Lo Cicero, L.; Distefano, Gaetano; Merelo, P.; LA MALFA, Stefano Giovanni; Tadeo, F. R.; Talòn, M.; LO PIERO, Angela Roberta; Gentile, Alessandra
ANS-partial sweet orange flesh cDNA Citrus sinensis cDNA similar to partial anthocyanidin synthase, mRNA sequence; Accession number: CF972318
file da validare2003-01-01 LO PIERO, Angela Roberta; Consoli, A; Puglisi, I; Orestano, G; REFORGIATO RECUPERO, G; Petrone, G.
Anthocyanin accumulation and related gene expression in red orange fruit induced by low temperature storage
file da validare2005-01-01 LO PIERO, Angela Roberta; Puglisi, I; Petrone, G.
Anthocyanin biosynthesis and DNA methylation dynamics in sweet orange fruit [Citrus sinensis L. (Osbeck)] under cold stress.
2020-01-01 Sicilia, A.; Scialo', E.; Puglisi, I.; LO PIERO, A. R.
Anthocyanin levels and expression analysis of biosynthesis-related genes during ripening of Sicilian and international grape berries subjected to leaf removal and water deficit
2016-01-01 Lo Cicero, L; Puglisi, I; Nicolosi, Elisabetta; Gentile, Alessandra; Ferlito, F; Continella, Alberto; LO PIERO, Angela Roberta
Anthocyaninless cultivars pf sweet orange lack to express the UDP-glucose flavonoid 3-O-glucosyl transferase
file da validare2005-01-01 LO PIERO, Angela Roberta; Consoli, A.; Puglisi, I.; Orestano, G.; Recupero, G. R.; Petrone, G.
Anthocyanins accumulation and related gene expression in red orange fruit induced by low temperature storage
file da validare2005-01-01 LO PIERO, Angela Roberta; Puglisi, I; Rapisarda, P; Petrone, G.
Applicazione di enzimi proteolitici nell'industria lattiero-casearia: proprietà catalitiche e sensibilità alle micelle lipidiche della lettucina
file da validare2000-01-01 LO PIERO, Angela Roberta
Aspetti cinetici comparativi delle isoforme di nitrato reduttasi in foglie di pomodoro
file da validare2000-01-01 LO PIERO, Angela Roberta; Cultrone, A; Monachello, D; Petrone, G.
Biocontrol efficacy of Pseudomonas mediterranea PVCT 3C against Plenodomus tracheiphilus: In vitro and in planta mechanisms at early disease stages
2024-01-01 Dimaria, G.; Sicilia, A.; Modica, F.; Russo, M.; Bazzano, M. C.; Massimino, M. E.; Lo Piero, A. R.; Bella, P.; Catara, V.
Biodiversità nel genere Citrus: analisi molecolare comparativa delle diidroflavanol 4-reduttasi da cultivar pigmentate e non pigmentate di arance
file da validare2006-01-01 LO PIERO, Angela Roberta; Puglisi, I; Petrone, G.
Biodiversità nel genere Citrus: analisi molecolare comparativa delle diidroflavanol 4-reduttasi da cultivar pigmentate e non pigmentate di arance
file da validare2005-01-01 LO PIERO, Angela Roberta; Puglisi, I; Petrone, G.
Biostimulant effect and biochemical response in lettuce seedlings treated with a scenedesmus quadricauda extract
2020-01-01 Puglisi, I.; La Bella, E.; Rovetto, E. I.; Lo Piero, A. R.; Baglieri, A.
Cadmium induces cadmium-tolerant gene expression in the filamentous fungus Trichoderma harzianum
2015-01-01 Cacciola, Santa Olga; Puglisi, I.; Faedda, R.; Sanzaro, V.; Pane, Antonella; LO PIERO, Angela Roberta; Evoli, M.; Petrone, G.
Caratterizzazione cinetica ed effetto del pH e della temperatura sull'attività di una proteasi ATP-dipendente purificata da foglie di lattuga (Lactuca sativa cv Romana)
file da validare2000-01-01 LO PIERO, Angela Roberta; Orestano, G; Puglisi, I; Petrone, G.