MURATORE, Giuseppe

MURATORE, Giuseppe  

AGRICOLTURA, ALIMENTAZIONE E AMBIENTE (Di3A)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 265 (tempo di esecuzione: 0.033 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A new strategy to improve the quality of "cannoli" 1-gen-2008 INCORONATO A., L; Panza, O; Conte, A; Muratore, Giuseppe; DEL NOBILE, M. A.
Active coatings against dates fungal decay 1-gen-2015 Aloui, H.; Khwaldia, K.; Licciardello, Fabio; Mazzaglia, A.; Muratore, Giuseppe; Restuccia, Cristina
Active Packaging-Releasing System with Foeniculum vulgare Essential Oil for the Quality Preservation of Ready-to-Cook (RTC) Globe Artichoke Slices 1-gen-2021 Rizzo, Valeria; Lombardo, Sara; Pandino, Gaetano; Barbagallo, Riccardo N.; Mazzaglia, Agata; Restuccia, Cristina; Mauromicale, Giovanni; Muratore, Giuseppe
Agronomical traits, phenolic compounds and antioxidant activity in raw and cooked potato tubers growing under saline conditions 1-gen-2020 Akrimi, R.; Hajlaoui, H.; Rizzo, V.; Muratore, G.; Mhamdi, M.
Aloe vera extract as a promising treatment for the quality maintenance of minimally-processed table grapes 1-gen-2015 Alberio, G. R. A.; Muratore, Giuseppe; Licciardello, Fabio; Giardina, G.; Spagna, G.
An integrated approach to extend the shelf life of a composite pastry product (Cannoli) 1-gen-2009 DEL NOBILE M., A; Muratore, Giuseppe; Conte, A; Incoronato, A; Panza, O.
Anticancer properties of the New Carrots from Ispica 1-gen-2012 Lombardi, F.; Licciardello, Fabio; Spagna, G.; Todaro, A.; Muratore, Giuseppe
Antimicrobial and antioxidant features of "Gabsi" pomegranate peel extracts 1-gen-2018 Kharchoufi, Samira; Licciardello, Fabio; Siracusa, Laura; Muratore, Giuseppe; Hamdi, Mokthar; Restuccia, Cristina
The Application of Essential Oils in Edible Coating: Case of Study on Two Fresh Cut Products 1-gen-2020 Rizzo, Valeria; Muratore, Giuseppe
Applicazione di film edibili per la produzione di patatine fritte: valutazione economica 1-gen-2015 Rizzo, V.; Muratore, Giuseppe; Allegra, V.; Zarbà, A. S.
Attitudine all'affinamento in Barrique di un vino bianco siciliano Doc 1-gen-1997 NICOLOSI ASMUNDO, C; CATALDI LUPO M., C; Muratore, Giuseppe; Campisi, S; Melia, V.
Attività di repellenza di packaging funzionali nei confronti di insetti infestanti le derrate alimentari 1-gen-2014 Suma, Pompeo; Calandra, I.; Russo, Agatino; Muratore, Giuseppe; Licciardello, Fabio
Biobased compostable packaging for fresh-cut tomato cherry: performance evaluation and influence of UV sterilization 1-gen-2016 Rizzarelli, P.; Rapisarda, M.; Patanè, C.; Pellegrino, A.; La Carta, S.; Malvuccio, A.; Valenti, G.; Rizzo, V.; Muratore, Giuseppe
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms 1-gen-2006 Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Muratore, Giuseppe
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms 1-gen-2004 Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Muratore, Giuseppe
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms 1-gen-2005 Restuccia, Cristina; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Giusino, F; Muratore, Giuseppe
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms 1-gen-2005 Restuccia, Cristina; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Muratore, Giuseppe; Giusino, F.
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms , Chiriotti ISSN 2006 1-gen-2006 Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Muratore, Giuseppe
“Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microrganisms” 1-gen-2004 Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Muratore, Giuseppe
Biological control of peach fungal pathogens by commercial products and indigenous yeast 1-gen-2006 Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Muratore, Giuseppe