FORMENTI, Claudia
FORMENTI, Claudia
AGRICOLTURA, ALIMENTAZIONE E AMBIENTE (Di3A)
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.007 secondi).
Synergic use of essential oil and sous-vide packaging for ready-to-cook organic vs. conventional globe artichoke heads
2025-01-01 Rizzo, Valeria; Lombardo, Sara; Brischetto, Viviana; Pandino, Gaetano; Formenti, Claudia; Mauromicale, Giovanni; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Parafati, Lucia; Restuccia, Cristina; Muratore, Giuseppe
Synergic use of parsley essential oil and sous-vide packaging for the overall quality preservation of fresh-cut globe artichoke heads from organic and conventional farming
2025-01-01 Lombardo, S; Rizzo, V; Pandino, G; Barbagallo, R. N.; Parafati, L; Formenti, C; Muratore, G; Mauromicale, G; Restuccia, C
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Synergic use of essential oil and sous-vide packaging for ready-to-cook organic vs. conventional globe artichoke heads | 1-gen-2025 | Rizzo, Valeria; Lombardo, Sara; Brischetto, Viviana; Pandino, Gaetano; Formenti, Claudia; Mauromicale, Giovanni; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Parafati, Lucia; Restuccia, Cristina; Muratore, Giuseppe | |
Synergic use of parsley essential oil and sous-vide packaging for the overall quality preservation of fresh-cut globe artichoke heads from organic and conventional farming | 1-gen-2025 | Lombardo, S; Rizzo, V; Pandino, G; Barbagallo, R. N.; Parafati, L; Formenti, C; Muratore, G; Mauromicale, G; Restuccia, C |