Sfoglia per Autore
Analisi Proteomica Mediante HPLC e Spettrometria Di Massa MALDI ed ESI delle Frazioni Gluteniniche a Basso Peso Molecolare nella Cultivar di Frumento “Chinese Spring"
file da validare2002-01-01 Cunsolo, Vincenzo; F., Galliano; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; D., Lafiandra; S., Masci
VERIFICATION OF THE GENE DERIVED SEQUENCE OF GLUTENIN SUBUNITS 1BX7 AND 1BX20 BY MATRIX-ASSISTED LASER DESORPTION/IONISATION MASS SPECTROMETRY
file da validare2002-01-01 Cunsolo, Vincenzo; Foti, Salvatore; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; S., Gilbert; A. TATHAM AND P. R., Shewry
Proteomic analysis of durum wheat flour proteins
file da validare2003-01-01 DE PINTO, Vito Nicola; Messina, Angela Anna; Spagna, F; Foti, Salvatore; Saletti, Rosaria; Cunsolo, Vincenzo; Galliano, F; Muccilli, Vera
PROTEOMIC ANALYSIS OF LOW MOLECULAR WEIGHT GLUTENIN SUBUNITS OF WHEAT FLOUR
file da validare2003-01-01 Cunsolo, Vincenzo; Foti, Salvatore; F., Galliano; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; D., Lafiandra; S., Masci
MASS SPECTROMETRIC APPROACHES TO THE CHARACTERIZATION OF HIGH- AND LOW-MOLECULAR WEIGHT GLUTENIN SUBUNITS
file da validare2003-01-01 Cunsolo, Vincenzo; Foti, Salvatore; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; D., Lafiandra; S., Masci
Analysis of gluten in foods by sandwich ELISA R5, western blot and MALDI-TOF mass spectrometry
file da validare2003-01-01 A., Costa; Foti, Salvatore; M., Mazzone; Muccilli, Vera; E., Garcia; A., Hernando; M., Llorente; E., Mendez
Mass Spectrometric Approaches for the Characterization of Low Molecular Weight Glutenin Subunits
file da validare2003-01-01 Cunsolo, Vincenzo; Foti, Salvatore; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; D., Lafiandra; S., Masci
MASS SPECTROMETRIC APPROACHES TO THE CHARACTERIZATION OF LOW-MOLECULAR WEIGHT GLUTENIN SUBUNITS
file da validare2004-01-01 Cunsolo, Vincenzo; Foti, Salvatore; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; Lafiandra, D; Masci, S.
MASS SPECTROMETRIC APPROACHES TO THE CHARACTERIZATION OF LOW-MOLECULAR WEIGHT GLUTENIN SUBUNITS
file da validare2004-01-01 Cunsolo, Vincenzo; Foti, Salvatore; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; D., Lafiandra; S., Masci
Mass Spectrometry in the dairy industry
file da validare2004-01-01 Cunsolo, Vincenzo; F., Galliano; Foti, Salvatore; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria
PROTEOMIC ANALYSIS OF “TIMILIA”, AN OLD SICILIAN DURUM WHEAT VARIETY
file da validare2004-01-01 Cunsolo, Vincenzo; DE PINTO, Vito Nicola; Foti, Salvatore; Galliano, F; Gallo, G; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; Spagna, F.
ANALYSIS OF GOAT CASEIN FRACTION OF THREE DIFFERENT GENOTYPES AT CSN2 LOCUS BY ON-LINE HIGH-PERFORMANCE LIQUID CHROMATOGRAPHY AND ELECTROSPRAY IONISATION-MASS SPECTROMETRY AND MATRIX-ASSISTED LASER DESORPTION/IONISATION
file da validare2004-01-01 Cunsolo, Vincenzo; Foti, Salvatore; F., Galliano; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; S., Bordonaro; A. M., Guastella
CHARACTERIZATION OF LOW-MOLECULAR WEIGHT GLUTENIN SUBUNITS BY MASS SPECTROMETRY
file da validare2004-01-01 Cunsolo, Vincenzo; Foti, Salvatore; F., Galliano; D., Lafiandra; S., Masci; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria
CARATTERIZZAZIONE DI SUBUNITA’ GLUTENINICHE A BASSO PESO MOLECOLARE MEDIANTE SPETTROMETRIA DI MASSA
file da validare2004-01-01 Muccilli, Vera; Cunsolo, Vincenzo; Saletti, Rosaria; Foti, Salvatore; S., Masci; D., Lafiandra
Analysis of gluten in foods by sandwich ELISA R5 western blot and MALDI-Tof Mass Spectrometry
file da validare2004-01-01 Costa, A; Foti, Salvatore; Mazzone, M; Muccilli, Vera; Garcia, E; Hernando, A; Lorente, M; Mendez, E.
Mass spectrometric approaches for the characterization of low-molecular weight glutenin subunits
file da validare2004-01-01 Cunsolo, Vincenzo; Foti, Salvatore; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; Lafiandra, D; Masci, S.
IDENTICAL ISOFORMS OF NSLTP1 IN TETRAPLOID AND HEXAPLOID WHEATS
file da validare2005-01-01 Galleschi, L; Capocchi, A; Fontanini, D; Muccilli, Vera; Cunsolo, Vincenzo; Saviozzi, F; Saletti, Rosaria; Foti, Salvatore
MASS SPECTROMETRIC CHARACTERIZATION OF A CAPRINE b-CASEIN ASSOCIATED WITH A CSN2 NULL ALLELE,
file da validare2005-01-01 Cunsolo, Vincenzo; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; Bordonaro, Salvatore; Foti, Salvatore
NsLTP1 and nsLTP2 isoforms in Triticum aestivum cv. Centauro and Triticum dicoccon Schrank (Farro) bran
file da validare2005-01-01 A., Capocchi; D., Fontanini; Muccilli, Vera; Cunsolo, Vincenzo; F., Saviozzi; Saletti, Rosaria; R., Lorenzi; Foti, Salvatore; L., Galleschi
IDENTIFICATION AND CHARACTERIZATION OF A CAPRINE B-CASEIN ASSOCIATED WITH A CSN2 NULL ALLELE BY HIGH-PERFORMANCE LIQUID CHROMATOGRAPHY AND MASS SPECTROMETRY
file da validare2005-01-01 Cunsolo, Vincenzo; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; Marletta, Donata; Foti, Salvatore
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Analisi Proteomica Mediante HPLC e Spettrometria Di Massa MALDI ed ESI delle Frazioni Gluteniniche a Basso Peso Molecolare nella Cultivar di Frumento “Chinese Spring" | 1-gen-2002 | Cunsolo, Vincenzo; F., Galliano; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; D., Lafiandra; S., Masci | file da validare |
VERIFICATION OF THE GENE DERIVED SEQUENCE OF GLUTENIN SUBUNITS 1BX7 AND 1BX20 BY MATRIX-ASSISTED LASER DESORPTION/IONISATION MASS SPECTROMETRY | 1-gen-2002 | Cunsolo, Vincenzo; Foti, Salvatore; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; S., Gilbert; A. TATHAM AND P. R., Shewry | file da validare |
Proteomic analysis of durum wheat flour proteins | 1-gen-2003 | DE PINTO, Vito Nicola; Messina, Angela Anna; Spagna, F; Foti, Salvatore; Saletti, Rosaria; Cunsolo, Vincenzo; Galliano, F; Muccilli, Vera | file da validare |
PROTEOMIC ANALYSIS OF LOW MOLECULAR WEIGHT GLUTENIN SUBUNITS OF WHEAT FLOUR | 1-gen-2003 | Cunsolo, Vincenzo; Foti, Salvatore; F., Galliano; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; D., Lafiandra; S., Masci | file da validare |
MASS SPECTROMETRIC APPROACHES TO THE CHARACTERIZATION OF HIGH- AND LOW-MOLECULAR WEIGHT GLUTENIN SUBUNITS | 1-gen-2003 | Cunsolo, Vincenzo; Foti, Salvatore; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; D., Lafiandra; S., Masci | file da validare |
Analysis of gluten in foods by sandwich ELISA R5, western blot and MALDI-TOF mass spectrometry | 1-gen-2003 | A., Costa; Foti, Salvatore; M., Mazzone; Muccilli, Vera; E., Garcia; A., Hernando; M., Llorente; E., Mendez | file da validare |
Mass Spectrometric Approaches for the Characterization of Low Molecular Weight Glutenin Subunits | 1-gen-2003 | Cunsolo, Vincenzo; Foti, Salvatore; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; D., Lafiandra; S., Masci | file da validare |
MASS SPECTROMETRIC APPROACHES TO THE CHARACTERIZATION OF LOW-MOLECULAR WEIGHT GLUTENIN SUBUNITS | 1-gen-2004 | Cunsolo, Vincenzo; Foti, Salvatore; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; Lafiandra, D; Masci, S. | file da validare |
MASS SPECTROMETRIC APPROACHES TO THE CHARACTERIZATION OF LOW-MOLECULAR WEIGHT GLUTENIN SUBUNITS | 1-gen-2004 | Cunsolo, Vincenzo; Foti, Salvatore; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; D., Lafiandra; S., Masci | file da validare |
Mass Spectrometry in the dairy industry | 1-gen-2004 | Cunsolo, Vincenzo; F., Galliano; Foti, Salvatore; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria | file da validare |
PROTEOMIC ANALYSIS OF “TIMILIA”, AN OLD SICILIAN DURUM WHEAT VARIETY | 1-gen-2004 | Cunsolo, Vincenzo; DE PINTO, Vito Nicola; Foti, Salvatore; Galliano, F; Gallo, G; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; Spagna, F. | file da validare |
ANALYSIS OF GOAT CASEIN FRACTION OF THREE DIFFERENT GENOTYPES AT CSN2 LOCUS BY ON-LINE HIGH-PERFORMANCE LIQUID CHROMATOGRAPHY AND ELECTROSPRAY IONISATION-MASS SPECTROMETRY AND MATRIX-ASSISTED LASER DESORPTION/IONISATION | 1-gen-2004 | Cunsolo, Vincenzo; Foti, Salvatore; F., Galliano; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; S., Bordonaro; A. M., Guastella | file da validare |
CHARACTERIZATION OF LOW-MOLECULAR WEIGHT GLUTENIN SUBUNITS BY MASS SPECTROMETRY | 1-gen-2004 | Cunsolo, Vincenzo; Foti, Salvatore; F., Galliano; D., Lafiandra; S., Masci; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria | file da validare |
CARATTERIZZAZIONE DI SUBUNITA’ GLUTENINICHE A BASSO PESO MOLECOLARE MEDIANTE SPETTROMETRIA DI MASSA | 1-gen-2004 | Muccilli, Vera; Cunsolo, Vincenzo; Saletti, Rosaria; Foti, Salvatore; S., Masci; D., Lafiandra | file da validare |
Analysis of gluten in foods by sandwich ELISA R5 western blot and MALDI-Tof Mass Spectrometry | 1-gen-2004 | Costa, A; Foti, Salvatore; Mazzone, M; Muccilli, Vera; Garcia, E; Hernando, A; Lorente, M; Mendez, E. | file da validare |
Mass spectrometric approaches for the characterization of low-molecular weight glutenin subunits | 1-gen-2004 | Cunsolo, Vincenzo; Foti, Salvatore; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; Lafiandra, D; Masci, S. | file da validare |
IDENTICAL ISOFORMS OF NSLTP1 IN TETRAPLOID AND HEXAPLOID WHEATS | 1-gen-2005 | Galleschi, L; Capocchi, A; Fontanini, D; Muccilli, Vera; Cunsolo, Vincenzo; Saviozzi, F; Saletti, Rosaria; Foti, Salvatore | file da validare |
MASS SPECTROMETRIC CHARACTERIZATION OF A CAPRINE b-CASEIN ASSOCIATED WITH A CSN2 NULL ALLELE, | 1-gen-2005 | Cunsolo, Vincenzo; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; Bordonaro, Salvatore; Foti, Salvatore | file da validare |
NsLTP1 and nsLTP2 isoforms in Triticum aestivum cv. Centauro and Triticum dicoccon Schrank (Farro) bran | 1-gen-2005 | A., Capocchi; D., Fontanini; Muccilli, Vera; Cunsolo, Vincenzo; F., Saviozzi; Saletti, Rosaria; R., Lorenzi; Foti, Salvatore; L., Galleschi | file da validare |
IDENTIFICATION AND CHARACTERIZATION OF A CAPRINE B-CASEIN ASSOCIATED WITH A CSN2 NULL ALLELE BY HIGH-PERFORMANCE LIQUID CHROMATOGRAPHY AND MASS SPECTROMETRY | 1-gen-2005 | Cunsolo, Vincenzo; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; Marletta, Donata; Foti, Salvatore | file da validare |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile