Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 61 a 78 di 78
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Leucaena Leucocephala (LAM) De Witt.: potenzialità e limiti di una leguminosa da foraggio 1-gen-2015 DE ANGELIS, Anna
Effect of the alfa s1-casein genotype and its interaction with diet degradability on milk production, milk quality, metabolic and endocrinal response of Girgentana goats 1-gen-2015 Avondo, Marcella; Pennisi, P.; Lanza, Massimiliano; Pagano, R. I.; Valenti, B.; Di Gregorio, P.; DE ANGELIS, Anna; Giorgio, D.; Di Trana, A.
Estimation of real per capita consumption of meat in Italy 1-gen-2016 Russo, V.; Nanni Costa, L.; Sermoneta, C.; Amici, A.; Danieli, Pp.; De Angelis, A.; Cavani, C.; Franci, O.; Gasco, L.; Lo Fiego, D. P.; Meluzzi, A.; Moretti, V.; Nicastro, F. V.; Parisi, G.; Piccolo, G.; Serra, A.; Trevisi, E
Metodi di stima del consumo pro capite di carne e pesce 1-gen-2017 Russo, Vincenzo; DE ANGELIS, Anna; Paolo Danieli, Pier
Quanta carne si mangia in Italia? Stima del consumo pro capite reale con il metodo innovativo della detrazione preventiva delle perdite 1-gen-2017 Russo, Vinenzo; DE ANGELIS, Anna; Paolo Danieli, Pier
Herbage intake and milk yield in Comisana ewes as effect of 4 vs 7 h of grazing during late lactation 1-gen-2017 Valenti, Bernardo; Marletta, Donata; DE ANGELIS, Anna; DI PAOLA, Fortunato; Bordonaro, Salvatore; Avondo, Marcella
Vitamin E is the major contributor to the antioxidant capacity in lambs fed whole dried citrus pulp 1-gen-2017 Luciano, G.; Roscini, V.; Mattioli, S.; Ruggeri, S.; Gravador, R. S.; Natalello, A.; Lanza, Massimiliano; DE ANGELIS, Anna; Priolo, Alessandro
Genetic polymorphisms at candidate genes affecting fat content and fatty acid composition in Modicana cows: Effects on milk production traits in different feeding systems 1-gen-2018 Valenti, B.; Criscione, A.; Moltisanti, V.; Bordonaro, S.; De Angelis, A.; Marletta, D.; Di Paola, F.; Avondo, M.
Leptin Gene Polymorphism in Goats Fed with Diet at Different Energy Level: Effects on Feed Intake, Milk Traits, Milk Fatty Acids Composition, and Metabolic State 1-gen-2019 Avondo, Marcella; Di Trana, Adriana; Valenti, Bernardo; Criscione, Andrea; Bordonaro, Salvatore; DE ANGELIS, Anna; Giorgio and Paola Di Gregorio, Daniela
A. De Angelis - Richiami di Fisiologia della Digestione. 4.1 Richiami di Fisiologia della Digestione dei Prestomaci. In B. Ronchi, G. Savoini. M. Trabalza Marinucci "Manuale di Nutrizione dei Ruminanti da Latte". EdiSES Università, Napoli. ISBN 9788836230082 1-gen-2020 DE ANGELIS, Anna
Insect and fish by-products as sustainable alternatives to conventional animal proteins in animal nutrition 1-gen-2020 Gasco, Laura; Acuti, Gabriele; Bani, Paolo; Dalle Zotte, Antonella; Paolo Danieli, Pier; DE ANGELIS, Anna; Fortina, Riccardo; Marino, Rosaria; Parisi, Giuliana; Piccolo, Giovanni; Pinotti, Luciano; Prandini, Aldo; Schiavone, Achille; Terova, Genciana; Tulli, Francesca; Roncarati, Alessandra
Protein hunger of the feed sector: the alternatives offered by the plant world 1-gen-2020 Parisi, G.; Tulli, F.; Fortina, R.; Marino, R.; Bani, P.; Dalle Zotte, A.; De Angelis, A.; Piccolo, G.; Pinotti, L.; Schiavone, A.; Terova, G.; Prandini, A.; Gasco, L.; Roncarati, A.; Danieli, P. P.
Effect of GH p.L127V polymorphism and feeding systems on milk production traits and fatty acid composition in modicana cows 1-gen-2020 Bordonaro, S.; Tumino, S.; Marletta, D.; De Angelis, A.; Di Paola, F.; Avondo, M.; Valenti, B.
Nutrizione e alimentazione del cane e del gatto 1-gen-2021 Biagi, G.; Chiofalo, B.; Cutrignelli, M. I.; De Angelis, A.; Fusi, E.; Meineri, G.; Prola, L.; Ricci, R.; Sandri, M.
A multipurpose leguminous plant for the mediterranean countries: Leucaena leucocephala as an alternative protein source: a review 1-gen-2021 De Angelis, A.; Gasco, L.; Parisi, G.; Danieli, P. P.
A red seaweed from eastern sicily: chondracanthus teedei, called “màuru” 1-gen-2022 DE ANGELIS, Anna
Sottoprodotti nella dieta della bovina da latte 1-gen-2023 Fiorbelli, Erica; Vastolo, Alessandro; Foggi, Giulia; Serrapica, Francesco; Carboni, Eliana; Lapris, Marco; DE ANGELIS, Anna; Gallo, Antonio; Mele, Marcello
Effects of BLG polymorphism and dietary supplementation with carob pulp on ewe milk traits and fatty acid composition 1-gen-2023 Tumino, Serena; Mangano, Fabrizio; Bognanno, Matteo; Bordonaro, Salvatore; Chessari, Giorgio; De Angelis, Anna; Avondo, Marcella
Mostrati risultati da 61 a 78 di 78
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile