Sfoglia per Autore
Leucaena Leucocephala (LAM) De Witt.: potenzialità e limiti di una leguminosa da foraggio
2015-01-01 DE ANGELIS, Anna
Effect of the alfa s1-casein genotype and its interaction with diet degradability on milk production, milk quality, metabolic and endocrinal response of Girgentana goats
2015-01-01 Avondo, Marcella; Pennisi, P.; Lanza, Massimiliano; Pagano, R. I.; Valenti, B.; Di Gregorio, P.; DE ANGELIS, Anna; Giorgio, D.; Di Trana, A.
Estimation of real per capita consumption of meat in Italy
2016-01-01 Russo, V.; Nanni Costa, L.; Sermoneta, C.; Amici, A.; Danieli, Pp.; De Angelis, A.; Cavani, C.; Franci, O.; Gasco, L.; Lo Fiego, D. P.; Meluzzi, A.; Moretti, V.; Nicastro, F. V.; Parisi, G.; Piccolo, G.; Serra, A.; Trevisi, E
Metodi di stima del consumo pro capite di carne e pesce
2017-01-01 Russo, Vincenzo; DE ANGELIS, Anna; Paolo Danieli, Pier
Quanta carne si mangia in Italia? Stima del consumo pro capite reale con il metodo innovativo della detrazione preventiva delle perdite
2017-01-01 Russo, Vinenzo; DE ANGELIS, Anna; Paolo Danieli, Pier
Herbage intake and milk yield in Comisana ewes as effect of 4 vs 7 h of grazing during late lactation
2017-01-01 Valenti, Bernardo; Marletta, Donata; DE ANGELIS, Anna; DI PAOLA, Fortunato; Bordonaro, Salvatore; Avondo, Marcella
Vitamin E is the major contributor to the antioxidant capacity in lambs fed whole dried citrus pulp
2017-01-01 Luciano, G.; Roscini, V.; Mattioli, S.; Ruggeri, S.; Gravador, R. S.; Natalello, A.; Lanza, Massimiliano; DE ANGELIS, Anna; Priolo, Alessandro
Genetic polymorphisms at candidate genes affecting fat content and fatty acid composition in Modicana cows: Effects on milk production traits in different feeding systems
2018-01-01 Valenti, B.; Criscione, A.; Moltisanti, V.; Bordonaro, S.; De Angelis, A.; Marletta, D.; Di Paola, F.; Avondo, M.
Leptin Gene Polymorphism in Goats Fed with Diet at Different Energy Level: Effects on Feed Intake, Milk Traits, Milk Fatty Acids Composition, and Metabolic State
2019-01-01 Avondo, Marcella; Di Trana, Adriana; Valenti, Bernardo; Criscione, Andrea; Bordonaro, Salvatore; DE ANGELIS, Anna; Giorgio and Paola Di Gregorio, Daniela
A. De Angelis - Richiami di Fisiologia della Digestione. 4.1 Richiami di Fisiologia della Digestione dei Prestomaci. In B. Ronchi, G. Savoini. M. Trabalza Marinucci "Manuale di Nutrizione dei Ruminanti da Latte". EdiSES Università, Napoli. ISBN 9788836230082
2020-01-01 DE ANGELIS, Anna
Insect and fish by-products as sustainable alternatives to conventional animal proteins in animal nutrition
2020-01-01 Gasco, Laura; Acuti, Gabriele; Bani, Paolo; Dalle Zotte, Antonella; Paolo Danieli, Pier; DE ANGELIS, Anna; Fortina, Riccardo; Marino, Rosaria; Parisi, Giuliana; Piccolo, Giovanni; Pinotti, Luciano; Prandini, Aldo; Schiavone, Achille; Terova, Genciana; Tulli, Francesca; Roncarati, Alessandra
Protein hunger of the feed sector: the alternatives offered by the plant world
2020-01-01 Parisi, G.; Tulli, F.; Fortina, R.; Marino, R.; Bani, P.; Dalle Zotte, A.; De Angelis, A.; Piccolo, G.; Pinotti, L.; Schiavone, A.; Terova, G.; Prandini, A.; Gasco, L.; Roncarati, A.; Danieli, P. P.
Effect of GH p.L127V polymorphism and feeding systems on milk production traits and fatty acid composition in modicana cows
2020-01-01 Bordonaro, S.; Tumino, S.; Marletta, D.; De Angelis, A.; Di Paola, F.; Avondo, M.; Valenti, B.
Nutrizione e alimentazione del cane e del gatto
2021-01-01 Biagi, G.; Chiofalo, B.; Cutrignelli, M. I.; De Angelis, A.; Fusi, E.; Meineri, G.; Prola, L.; Ricci, R.; Sandri, M.
A multipurpose leguminous plant for the mediterranean countries: Leucaena leucocephala as an alternative protein source: a review
2021-01-01 De Angelis, A.; Gasco, L.; Parisi, G.; Danieli, P. P.
A red seaweed from eastern sicily: chondracanthus teedei, called “màuru”
2022-01-01 DE ANGELIS, Anna
Sottoprodotti nella dieta della bovina da latte
2023-01-01 Fiorbelli, Erica; Vastolo, Alessandro; Foggi, Giulia; Serrapica, Francesco; Carboni, Eliana; Lapris, Marco; DE ANGELIS, Anna; Gallo, Antonio; Mele, Marcello
Effects of BLG polymorphism and dietary supplementation with carob pulp on ewe milk traits and fatty acid composition
2023-01-01 Tumino, Serena; Mangano, Fabrizio; Bognanno, Matteo; Bordonaro, Salvatore; Chessari, Giorgio; De Angelis, Anna; Avondo, Marcella
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Leucaena Leucocephala (LAM) De Witt.: potenzialità e limiti di una leguminosa da foraggio | 1-gen-2015 | DE ANGELIS, Anna | |
Effect of the alfa s1-casein genotype and its interaction with diet degradability on milk production, milk quality, metabolic and endocrinal response of Girgentana goats | 1-gen-2015 | Avondo, Marcella; Pennisi, P.; Lanza, Massimiliano; Pagano, R. I.; Valenti, B.; Di Gregorio, P.; DE ANGELIS, Anna; Giorgio, D.; Di Trana, A. | |
Estimation of real per capita consumption of meat in Italy | 1-gen-2016 | Russo, V.; Nanni Costa, L.; Sermoneta, C.; Amici, A.; Danieli, Pp.; De Angelis, A.; Cavani, C.; Franci, O.; Gasco, L.; Lo Fiego, D. P.; Meluzzi, A.; Moretti, V.; Nicastro, F. V.; Parisi, G.; Piccolo, G.; Serra, A.; Trevisi, E | |
Metodi di stima del consumo pro capite di carne e pesce | 1-gen-2017 | Russo, Vincenzo; DE ANGELIS, Anna; Paolo Danieli, Pier | |
Quanta carne si mangia in Italia? Stima del consumo pro capite reale con il metodo innovativo della detrazione preventiva delle perdite | 1-gen-2017 | Russo, Vinenzo; DE ANGELIS, Anna; Paolo Danieli, Pier | |
Herbage intake and milk yield in Comisana ewes as effect of 4 vs 7 h of grazing during late lactation | 1-gen-2017 | Valenti, Bernardo; Marletta, Donata; DE ANGELIS, Anna; DI PAOLA, Fortunato; Bordonaro, Salvatore; Avondo, Marcella | |
Vitamin E is the major contributor to the antioxidant capacity in lambs fed whole dried citrus pulp | 1-gen-2017 | Luciano, G.; Roscini, V.; Mattioli, S.; Ruggeri, S.; Gravador, R. S.; Natalello, A.; Lanza, Massimiliano; DE ANGELIS, Anna; Priolo, Alessandro | |
Genetic polymorphisms at candidate genes affecting fat content and fatty acid composition in Modicana cows: Effects on milk production traits in different feeding systems | 1-gen-2018 | Valenti, B.; Criscione, A.; Moltisanti, V.; Bordonaro, S.; De Angelis, A.; Marletta, D.; Di Paola, F.; Avondo, M. | |
Leptin Gene Polymorphism in Goats Fed with Diet at Different Energy Level: Effects on Feed Intake, Milk Traits, Milk Fatty Acids Composition, and Metabolic State | 1-gen-2019 | Avondo, Marcella; Di Trana, Adriana; Valenti, Bernardo; Criscione, Andrea; Bordonaro, Salvatore; DE ANGELIS, Anna; Giorgio and Paola Di Gregorio, Daniela | |
A. De Angelis - Richiami di Fisiologia della Digestione. 4.1 Richiami di Fisiologia della Digestione dei Prestomaci. In B. Ronchi, G. Savoini. M. Trabalza Marinucci "Manuale di Nutrizione dei Ruminanti da Latte". EdiSES Università, Napoli. ISBN 9788836230082 | 1-gen-2020 | DE ANGELIS, Anna | |
Insect and fish by-products as sustainable alternatives to conventional animal proteins in animal nutrition | 1-gen-2020 | Gasco, Laura; Acuti, Gabriele; Bani, Paolo; Dalle Zotte, Antonella; Paolo Danieli, Pier; DE ANGELIS, Anna; Fortina, Riccardo; Marino, Rosaria; Parisi, Giuliana; Piccolo, Giovanni; Pinotti, Luciano; Prandini, Aldo; Schiavone, Achille; Terova, Genciana; Tulli, Francesca; Roncarati, Alessandra | |
Protein hunger of the feed sector: the alternatives offered by the plant world | 1-gen-2020 | Parisi, G.; Tulli, F.; Fortina, R.; Marino, R.; Bani, P.; Dalle Zotte, A.; De Angelis, A.; Piccolo, G.; Pinotti, L.; Schiavone, A.; Terova, G.; Prandini, A.; Gasco, L.; Roncarati, A.; Danieli, P. P. | |
Effect of GH p.L127V polymorphism and feeding systems on milk production traits and fatty acid composition in modicana cows | 1-gen-2020 | Bordonaro, S.; Tumino, S.; Marletta, D.; De Angelis, A.; Di Paola, F.; Avondo, M.; Valenti, B. | |
Nutrizione e alimentazione del cane e del gatto | 1-gen-2021 | Biagi, G.; Chiofalo, B.; Cutrignelli, M. I.; De Angelis, A.; Fusi, E.; Meineri, G.; Prola, L.; Ricci, R.; Sandri, M. | |
A multipurpose leguminous plant for the mediterranean countries: Leucaena leucocephala as an alternative protein source: a review | 1-gen-2021 | De Angelis, A.; Gasco, L.; Parisi, G.; Danieli, P. P. | |
A red seaweed from eastern sicily: chondracanthus teedei, called “màuru” | 1-gen-2022 | DE ANGELIS, Anna | |
Sottoprodotti nella dieta della bovina da latte | 1-gen-2023 | Fiorbelli, Erica; Vastolo, Alessandro; Foggi, Giulia; Serrapica, Francesco; Carboni, Eliana; Lapris, Marco; DE ANGELIS, Anna; Gallo, Antonio; Mele, Marcello | |
Effects of BLG polymorphism and dietary supplementation with carob pulp on ewe milk traits and fatty acid composition | 1-gen-2023 | Tumino, Serena; Mangano, Fabrizio; Bognanno, Matteo; Bordonaro, Salvatore; Chessari, Giorgio; De Angelis, Anna; Avondo, Marcella |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile