Sfoglia per Autore
Sheep’s Milk: a deep exploration of the low-abundance proteome
file da validare2016-01-01 Di Francesco, A; Cunsolo, Vincenzo; Fasoli, E; Muccilli, Vera; Nicoletti, M; Gallina, S; Saletti, Rosaria; Righetti, Pg; Foti, Salvatore
Sequence characterization and glycosylation sites identification of donkey milk lactoferrin by multiple enzyme digestions and mass spectrometry
2016-01-01 Gallina, S; Cunsolo, Vincenzo; Saletti, Rosaria; Muccilli, Vera; Di Francesco, A; Foti, Salvatore; Lorenzten, Am; Roepstorff, P.
Comparative proteomic analysis of the metabolic fractions of Russello and Simeto durum wheat varieties
file da validare2017-01-01 Di Francesco, A; Saletti, Rosaria; Cunsolo, Vincenzo; Muccilli, Vera; De Vita, P; Gallina, S; Foti, Salvatore
ANCIENT AND MODERN DURUM WHEAT VARIETIES: A COMPARATIVE PROTEOMIC ANALYSIS OF THE METABOLIC FRACTIONS
file da validare2017-01-01 DI FRANCESCO, Antonella; Saletti, Rosaria; Cunsolo, Vincenzo; Muccilli, Vera; De Vita, P.; Gallina, Serafina; Foti, Salvatore
Grani antichi e grani moderni: caratterizzazione della frazione proteica mediante gli approcci proteomici
file da validare2017-01-01 Cunsolo, V; DI FRANCESCO, Antonella; Saletti, R.; Muccilli, V.; Gallina, S.; Foti, Salvatore
Analisi Proteomica Comparativa delle frazioni metaboliche e CM-like di varietà antiche e moderne di grano duro
file da validare2017-01-01 Di Francesco, A.; Cunsolo, V.; Saletti, R.; Muccilli, V.; De Vita, P.; Foti, Salvatore
Analisi Proteomica Comparativa della frazione metabolica di varietà antiche e moderne di grano duro
file da validare2017-01-01 Di Francesco, A.; Saletti, R.; Cunsolo, V.; Muccilli, V.; De Vita, P.; Gallina, S.; Foti, S.
POLYPHEMUS, ODYSSEUS AND THE OVINE MILK PROTEOME
2017-01-01 Cunsolo, Vincenzo; Fasoli, E; Di Francesco, A; Saletti, Rosaria; Muccilli, Vera; Gallina, S; Righetti, Pg; Foti, Salvatore
PROTEINS AND BIOACTIVE PEPTIDES FROM DONKEY MILK: THE MOLECULAR BASIS FOR ITS REDUCED ALLERGENIC PROPERTIES
2017-01-01 Cunsolo, Vincenzo; Saletti, Rosaria; Muccilli, Vera; Gallina, Serafina; DI FRANCESCO, Antonella; Foti, Salvatore
METABOLIC FRACTIONS OF ANCIENT AND MODERN DURUM WHEAT VARIETIES: A COMPARATIVE PROTEOMIC ANALYSIS
file da validare2018-01-01 Di Francesco, A.; Cunsolo, V.; Saletti, R.; Muccilli, V.; De Vita, P.; Foti, S.
INVESTIGATION OF THE GLIADIN FRACTION COMPOSITION IN OLD AND MODERN WHEAT GENOTYPES
file da validare2018-01-01 Cunsolo, V.; De Santis, M. A.; Di Francesco, A.; Saletti, R.; Giuliani, M. M.; Flagella, Z.; Foti, S.
Comparison of the gliadin fraction between old and modern durum wheat genotypes: a proteomic approach
file da validare2018-01-01 Cunsolo, V.; De Santis, M. A.; Di Francesco, A.; Saletti, R.; Giuliani, M. M.; Flagella, Z.; Foti, S.
Metabolic fractions of old and modern durum wheat varieties: a comparative proteomic analysis
file da validare2018-01-01 Di Francesco, A.; Saletti, R.; Cunsolo, V.; Muccilli, V.; De Vita, P.; Foti, S.
COMPARATIVE PROTEOMIC ANALYSIS OF THE METABOLIC FRACTIONS COMPOSITION IN MODERN AND OLD WHEAT GENOTYPES
file da validare2018-01-01 Di Francesco, A.; Saletti, R.; Cunsolo, V.; Muccilli, V.; De Vita, P.; Foti, S.
Grani antichi e grani moderni: analisi proteomica comparativa della frazione metabolica
file da validare2018-01-01 Di Francesco, A.; Cunsolo, V.; Saletti, R.; Muccilli, V.; De Vita, P.; Foti, Salvatore
Polymorphism at donkey β-lactoglobulin II locus: identification and characterization of a new genetic variant with a very low expression
2018-01-01 Criscione, Andrea; Cunsolo, Vincenzo; Tumino, Serena; Di Francesco, Antonella; Bordonaro, Salvatore; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; Marletta, Donata
Proteomic analysis of the metabolic fractions in modern and old wheat genotypes: a qualitative and quantitative comparison
2018-11-08 DI FRANCESCO, Antonella
PROTEOMIC INVESTIGATION OF ORGANIC RESIDUES FROM ANCIENT BAĦRIJA POTTERY REVEALS DIETARY HABITS DURING MALTESE BRONZE AGE
file da validare2019-01-01 Cucina, A.; Cunsolo, V.; Tanasi, D.; Di Francesco, A.; Saletti, R.; Greco, E.; Foti, S.
Analisi proteomica della frazione metabolica di grani antichi e moderni: un confronto qualitativo e quantitativo
file da validare2019-01-01 DI FRANCESCO, Antonella; Saletti, Rosaria; Cunsolo, Vincenzo; Muccilli, Vera; de vita, Pasquale; Foti, Salvatore
LABEL-FREE QUANTITATIVE PROTEOMIC COMPARISON OF METABOLIC PROTEIN FRACTIONS IN OLD AND MODERN WHEAT ITALIAN GENOTYPES BY A SHOTGUN APPROACH
file da validare2019-01-01 Di Francesco, A.; Cunsolo, V.; Saletti, R.; Svensson, B.; Muccilli, V.; De Vita, P.; Foti, S.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Sheep’s Milk: a deep exploration of the low-abundance proteome | 1-gen-2016 | Di Francesco, A; Cunsolo, Vincenzo; Fasoli, E; Muccilli, Vera; Nicoletti, M; Gallina, S; Saletti, Rosaria; Righetti, Pg; Foti, Salvatore | file da validare |
Sequence characterization and glycosylation sites identification of donkey milk lactoferrin by multiple enzyme digestions and mass spectrometry | 1-gen-2016 | Gallina, S; Cunsolo, Vincenzo; Saletti, Rosaria; Muccilli, Vera; Di Francesco, A; Foti, Salvatore; Lorenzten, Am; Roepstorff, P. | |
Comparative proteomic analysis of the metabolic fractions of Russello and Simeto durum wheat varieties | 1-gen-2017 | Di Francesco, A; Saletti, Rosaria; Cunsolo, Vincenzo; Muccilli, Vera; De Vita, P; Gallina, S; Foti, Salvatore | file da validare |
ANCIENT AND MODERN DURUM WHEAT VARIETIES: A COMPARATIVE PROTEOMIC ANALYSIS OF THE METABOLIC FRACTIONS | 1-gen-2017 | DI FRANCESCO, Antonella; Saletti, Rosaria; Cunsolo, Vincenzo; Muccilli, Vera; De Vita, P.; Gallina, Serafina; Foti, Salvatore | file da validare |
Grani antichi e grani moderni: caratterizzazione della frazione proteica mediante gli approcci proteomici | 1-gen-2017 | Cunsolo, V; DI FRANCESCO, Antonella; Saletti, R.; Muccilli, V.; Gallina, S.; Foti, Salvatore | file da validare |
Analisi Proteomica Comparativa delle frazioni metaboliche e CM-like di varietà antiche e moderne di grano duro | 1-gen-2017 | Di Francesco, A.; Cunsolo, V.; Saletti, R.; Muccilli, V.; De Vita, P.; Foti, Salvatore | file da validare |
Analisi Proteomica Comparativa della frazione metabolica di varietà antiche e moderne di grano duro | 1-gen-2017 | Di Francesco, A.; Saletti, R.; Cunsolo, V.; Muccilli, V.; De Vita, P.; Gallina, S.; Foti, S. | file da validare |
POLYPHEMUS, ODYSSEUS AND THE OVINE MILK PROTEOME | 1-gen-2017 | Cunsolo, Vincenzo; Fasoli, E; Di Francesco, A; Saletti, Rosaria; Muccilli, Vera; Gallina, S; Righetti, Pg; Foti, Salvatore | |
PROTEINS AND BIOACTIVE PEPTIDES FROM DONKEY MILK: THE MOLECULAR BASIS FOR ITS REDUCED ALLERGENIC PROPERTIES | 1-gen-2017 | Cunsolo, Vincenzo; Saletti, Rosaria; Muccilli, Vera; Gallina, Serafina; DI FRANCESCO, Antonella; Foti, Salvatore | |
METABOLIC FRACTIONS OF ANCIENT AND MODERN DURUM WHEAT VARIETIES: A COMPARATIVE PROTEOMIC ANALYSIS | 1-gen-2018 | Di Francesco, A.; Cunsolo, V.; Saletti, R.; Muccilli, V.; De Vita, P.; Foti, S. | file da validare |
INVESTIGATION OF THE GLIADIN FRACTION COMPOSITION IN OLD AND MODERN WHEAT GENOTYPES | 1-gen-2018 | Cunsolo, V.; De Santis, M. A.; Di Francesco, A.; Saletti, R.; Giuliani, M. M.; Flagella, Z.; Foti, S. | file da validare |
Comparison of the gliadin fraction between old and modern durum wheat genotypes: a proteomic approach | 1-gen-2018 | Cunsolo, V.; De Santis, M. A.; Di Francesco, A.; Saletti, R.; Giuliani, M. M.; Flagella, Z.; Foti, S. | file da validare |
Metabolic fractions of old and modern durum wheat varieties: a comparative proteomic analysis | 1-gen-2018 | Di Francesco, A.; Saletti, R.; Cunsolo, V.; Muccilli, V.; De Vita, P.; Foti, S. | file da validare |
COMPARATIVE PROTEOMIC ANALYSIS OF THE METABOLIC FRACTIONS COMPOSITION IN MODERN AND OLD WHEAT GENOTYPES | 1-gen-2018 | Di Francesco, A.; Saletti, R.; Cunsolo, V.; Muccilli, V.; De Vita, P.; Foti, S. | file da validare |
Grani antichi e grani moderni: analisi proteomica comparativa della frazione metabolica | 1-gen-2018 | Di Francesco, A.; Cunsolo, V.; Saletti, R.; Muccilli, V.; De Vita, P.; Foti, Salvatore | file da validare |
Polymorphism at donkey β-lactoglobulin II locus: identification and characterization of a new genetic variant with a very low expression | 1-gen-2018 | Criscione, Andrea; Cunsolo, Vincenzo; Tumino, Serena; Di Francesco, Antonella; Bordonaro, Salvatore; Muccilli, Vera; Saletti, Rosaria; Marletta, Donata | |
Proteomic analysis of the metabolic fractions in modern and old wheat genotypes: a qualitative and quantitative comparison | 8-nov-2018 | DI FRANCESCO, Antonella | |
PROTEOMIC INVESTIGATION OF ORGANIC RESIDUES FROM ANCIENT BAĦRIJA POTTERY REVEALS DIETARY HABITS DURING MALTESE BRONZE AGE | 1-gen-2019 | Cucina, A.; Cunsolo, V.; Tanasi, D.; Di Francesco, A.; Saletti, R.; Greco, E.; Foti, S. | file da validare |
Analisi proteomica della frazione metabolica di grani antichi e moderni: un confronto qualitativo e quantitativo | 1-gen-2019 | DI FRANCESCO, Antonella; Saletti, Rosaria; Cunsolo, Vincenzo; Muccilli, Vera; de vita, Pasquale; Foti, Salvatore | file da validare |
LABEL-FREE QUANTITATIVE PROTEOMIC COMPARISON OF METABOLIC PROTEIN FRACTIONS IN OLD AND MODERN WHEAT ITALIAN GENOTYPES BY A SHOTGUN APPROACH | 1-gen-2019 | Di Francesco, A.; Cunsolo, V.; Saletti, R.; Svensson, B.; Muccilli, V.; De Vita, P.; Foti, S. | file da validare |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile