BALLISTRERI, GABRIELE

BALLISTRERI, GABRIELE  

GESTIONE DEI SISTEMI AGROALIMENTARI ED AMBIENTALI (attivo dal 12/07/2010 al 30/10/2014)  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.01 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A standardized extract prepared from red orange and lemon wastes blocks high-fat diet-induced hyperglycemia and hyperlipidemia in mice 1-gen-2021 Chiechio, S.; Zammataro, M.; Barresi, M.; Amenta, M.; Ballistreri, G.; Fabroni, S.; Rapisarda, P.
Effect of sulphuring on physicochemical characteristics and aroma of dried Alkaya apricot: a new Turkish variety 1-gen-2017 Inserra, L; Cabaroğlu, T; Şen, K; Arena, Elena; Ballistreri, G; Fallico, Biagio
Evaluation of lipid and cholesterol-lowering effect of bioflavonoids from bergamot extract 1-gen-2020 Ballistreri, G.; Amenta, M.; Fabroni, S.; Consoli, V.; Grosso, S.; Vanella, L.; Sorrenti, V.; Rapisarda, P.
Potential health benefits of a pomegranate extract, rich in phenolic com-pounds, in intestinal inflammation 1-gen-2021 Raffaele, M.; Greish, K.; Vanella, L.; Carota, G.; Bahman, F.; Bindayna, K. M.; Ezzat, H.; Salerno, L.; Pittala, V.; Ballistreri, G.; Amenta, M.; Sorrenti, V.