GALLINA, SERAFINA

GALLINA, SERAFINA  

Mostra records
Risultati 1 - 12 di 12 (tempo di esecuzione: 0.015 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Analisi Proteomica Comparativa della frazione metabolica di varietà antiche e moderne di grano duro 1-gen-2017 Di Francesco, A.; Saletti, R.; Cunsolo, V.; Muccilli, V.; De Vita, P.; Gallina, S.; Foti, S. file da validare
ANCIENT AND MODERN DURUM WHEAT VARIETIES: A COMPARATIVE PROTEOMIC ANALYSIS OF THE METABOLIC FRACTIONS 1-gen-2017 DI FRANCESCO, Antonella; Saletti, Rosaria; Cunsolo, Vincenzo; Muccilli, Vera; De Vita, P.; Gallina, Serafina; Foti, Salvatore file da validare
Comparative proteomic analysis of the metabolic fractions of Russello and Simeto durum wheat varieties 1-gen-2017 Di Francesco, A; Saletti, Rosaria; Cunsolo, Vincenzo; Muccilli, Vera; De Vita, P; Gallina, S; Foti, Salvatore file da validare
Grani antichi e grani moderni: caratterizzazione della frazione proteica mediante gli approcci proteomici 1-gen-2017 Cunsolo, V; DI FRANCESCO, Antonella; Saletti, R.; Muccilli, V.; Gallina, S.; Foti, Salvatore file da validare
POLYPHEMUS, ODYSSEUS AND THE OVINE MILK PROTEOME 1-gen-2017 Cunsolo, Vincenzo; Fasoli, E; Di Francesco, A; Saletti, Rosaria; Muccilli, Vera; Gallina, S; Righetti, Pg; Foti, Salvatore
PROTEINS AND BIOACTIVE PEPTIDES FROM DONKEY MILK: THE MOLECULAR BASIS FOR ITS REDUCED ALLERGENIC PROPERTIES 1-gen-2017 Cunsolo, Vincenzo; Saletti, Rosaria; Muccilli, Vera; Gallina, Serafina; DI FRANCESCO, Antonella; Foti, Salvatore
Sequence characterization and glycosylation sites identification of donkey milk lactoferrin by multiple enzyme digestions and mass spectrometry 1-gen-2016 Gallina, S; Cunsolo, Vincenzo; Saletti, Rosaria; Muccilli, Vera; Di Francesco, A; Foti, Salvatore; Lorenzten, Am; Roepstorff, P.
Sheep’s Milk: a deep exploration of the low-abundance proteome 1-gen-2016 Di Francesco, A; Cunsolo, Vincenzo; Fasoli, E; Muccilli, Vera; Nicoletti, M; Gallina, S; Saletti, Rosaria; Righetti, Pg; Foti, Salvatore file da validare
SITE-SPECIFIC GLYCOSYLATION OF DONKEY MILK LACTOFERRIN BY HIGH RESOLUTION MASS SPECTROMETRY 1-gen-2016 Gallina, S; Saletti, Rosaria; Cunsolo, Vincenzo; Muccilli, Vera; Foti, Salvatore; Roepstorff, P; Rasmussen, Mi file da validare
Site-specific glycosylation of donkey milk lactoferrin investigated by High Resolution Mass Spectrometry 1-gen-2016 Gallina, S; Saletti, Rosaria; Cunsolo, Vincenzo; Muccilli, Vera; Foti, Salvatore; Roepstorff, P; Rasmussen, Mi
Structural Characterization of Donkey Lactoferrin: Amino Acid Sequence and Glycan Compositions 10-dic-2015 Gallina, Serafina
The primary structure and glycosylation pattern of milk lactoferrins 1-gen-2017 Gallina, Serafina; Saletti, Rosaria; Cunsolo, Vincenzo; Muccilli, Vera; Foti, Salvatore