RIZZO, VALERIA

RIZZO, VALERIA  

AGRICOLTURA, ALIMENTAZIONE E AMBIENTE (Di3A)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 61 (tempo di esecuzione: 0.05 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Agronomical traits, phenolic compounds and antioxidant activity in raw and cooked potato tubers growing under saline conditions 1-gen-2020 Akrimi, R.; Hajlaoui, H.; Rizzo, V.; Muratore, G.; Mhamdi, M.
Antioxidative defense mechanism in callistemon citrinus (Curtis) Skeels and Viburnum Tinus l. ‘lucidum’ in response to seawater aerosol and surfactants 1-gen-2019 Rizzo, V.; Toscano, S.; Farieri, Elisa; Romano, D.
The Application of Essential Oils in Edible Coating: Case of Study on Two Fresh Cut Products 1-gen-2020 Rizzo, Valeria; Muratore, Giuseppe
Applicazione di film edibili per la produzione di patatine fritte: valutazione economica 1-gen-2015 Rizzo, V.; Muratore, Giuseppe; Allegra, V.; Zarbà, A. S.
Biobased compostable packaging for fresh-cut tomato cherry: performance evaluation and influence of UV sterilization 1-gen-2016 Rizzarelli, P.; Rapisarda, M.; Patanè, C.; Pellegrino, A.; La Carta, S.; Malvuccio, A.; Valenti, G.; Rizzo, V.; Muratore, Giuseppe
Bread-making performances of durum wheat semolina, as affected by ageing 1-gen-2013 Licciardello, Fabio; Rizzo, V.; Grillo, O.; Venora, G.; Muratore, Giuseppe
Comparison and consumer’s preference between jam and jelly from “Mastrantonio” sweet cherry fruits 1-gen-2021 Rizzo, Valeria; Francesca, Celano; Pietro, Sorci; Barbagallo, Salvatore; Muratore, Giuseppe
Compostable Polylactide and Cellulose Based Packaging for Fresh-Cut Cherry Tomatoes: Performance Evaluation and Influence of Sterilization Treatment 1-gen-2020 Rapisarda, Marco; Patanè, Cristina; Pellegrino, Alessandra; Malvuccio, Angelo; Rizzo, Valeria; Muratore, Giuseppe; Rizzarelli, Paola
Contribution of blood orange-based beverages to bioactive compounds intake 1-gen-2018 Licciardello, Fabio; Arena, Elena; Rizzo, Valeria; Fallico, Biagio
Controlli in porto - Official controls in USMAF office 1-gen-2007 Rizzo, V; Elefante, E; Marletta, V; Ricceri, G; Muratore, Giuseppe
Dependance of the shelf-life of carbonated soft drinks from PET performances as required by "the Coca Cola Company" 1-gen-2006 Coriolani, C; Ponzo, A; Rizzo, V; Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe
Economic assessment of french fries production, comparing different edible coating 1-gen-2015 Rizzo, V.; Muratore, Giuseppe; Allegra, V.; Zarbà, A. S.
Economic assessment of french fries production, comparing different edible coating 1-gen-2015 Rizzo, V.; Muratore, Giuseppe; Allegra, V.; Zarbà, A. S.
Edible Wild Flowers: An Innovative but Ancient Food 1-gen-2020 Toscano, Stefania; Rizzo, Valeria; Muratore, Giuseppe; Romano, Daniela
The effect of sous vide packaging with rosemary essential oil on storage quality of fresh-cut potato 1-gen-2018 Rizzo, Valeria; Amoroso, Luana; Licciardello, F.; Mazzaglia, A.; Muratore, G.; Restuccia, C.; Lombardo, Sara; Pandino, Gaetano; Strano, MARIA GABRIELLA; Mauromicale, G.
Effects of light exposure, bottle colour and storage temperature on the quality of malvasia delle lipari sweet wine 1-gen-2021 Arena, E.; Rizzo, V.; Licciardello, F.; Fallico, B.; Muratore, G.
Effects of packaging on shelf life of fresh celery 1-gen-2009 Rizzo, V; Muratore, Giuseppe
Effects of processing on the polyphenol and phenolic acid content and antioxidant capacity of semi-dried cherry tomatoes (Lycopersicon esculentum M.) 1-gen-2016 Rizzo, V.; Clifford, M. N.; Brown, J. E.; Siracusa, L.; Muratore, Giuseppe
Effetti della concimazione azotata e de confezionamento sulla shelf-life di sedano (Apium graveolens, L.) 1-gen-2007 Rizzo, V; Giannone, I; Muratore, Giuseppe
Effetti della concimazione azotata e del confezionamento sulla shelf life di sedano (Apium graveolens, L.) 1-gen-2008 Rizzo, V; Giannone, I; Muratore, Giuseppe