ALFEO, VINCENZO
ALFEO, VINCENZO
AGRICOLTURA, ALIMENTAZIONE E AMBIENTE (Di3A)
Enhancing aroma and stability in Sicilian Maiorca wheat beer: Impact of Torulaspora delbrueckii via inoculation methods
file da validare2025-01-01 Gugino, Ignazio Maria; Alfeo, Vincenzo; Pirrone, Antonino; Proetto, Ilaria; Parafati, Lucia; Cincotta, Fabrizio; Currò, Alessandra; Palmeri, Rosa; Torre, Marco; Verzera, Antonella; De Rouck, Gert; Fallico, Biagio; Restuccia, Cristina; Todaro, Aldo
Exploitation of lactic acid bacteria and yeasts in traditional Sicilian sourdough
file da validare2019-01-01 Russo, N.; Pino, A.; Solieri, L.; Todaro, A.; Iattici, F.; Catallo, M.; Alfeo, V.; Caggia, C.; Randazzo, C. L.
Maiorca wheat malt: A comprehensive analysis of physicochemical properties, volatile compounds, and sensory evaluation in brewing process and final product quality
2024-01-01 Gugino, I. M.; Alfeo, V.; Ashkezary, M. R.; Marconi, O.; Pirrone, A.; Francesca, N.; Cincotta, F.; Verzera, A.; Todaro, A.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Enhancing aroma and stability in Sicilian Maiorca wheat beer: Impact of Torulaspora delbrueckii via inoculation methods | 1-gen-2025 | Gugino, Ignazio Maria; Alfeo, Vincenzo; Pirrone, Antonino; Proetto, Ilaria; Parafati, Lucia; Cincotta, Fabrizio; Currò, Alessandra; Palmeri, Rosa; Torre, Marco; Verzera, Antonella; De Rouck, Gert; Fallico, Biagio; Restuccia, Cristina; Todaro, Aldo | file da validare |
Exploitation of lactic acid bacteria and yeasts in traditional Sicilian sourdough | 1-gen-2019 | Russo, N.; Pino, A.; Solieri, L.; Todaro, A.; Iattici, F.; Catallo, M.; Alfeo, V.; Caggia, C.; Randazzo, C. L. | file da validare |
Maiorca wheat malt: A comprehensive analysis of physicochemical properties, volatile compounds, and sensory evaluation in brewing process and final product quality | 1-gen-2024 | Gugino, I. M.; Alfeo, V.; Ashkezary, M. R.; Marconi, O.; Pirrone, A.; Francesca, N.; Cincotta, F.; Verzera, A.; Todaro, A. |