ALFEO, VINCENZO
ALFEO, VINCENZO
AGRICOLTURA, ALIMENTAZIONE E AMBIENTE (Di3A)
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.003 secondi).
Exploitation of lactic acid bacteria and yeasts in traditional Sicilian sourdough
file da validare2019-01-01 Russo, N.; Pino, A.; Solieri, L.; Todaro, A.; Iattici, F.; Catallo, M.; Alfeo, V.; Caggia, C.; Randazzo, C. L.
Maiorca wheat malt: A comprehensive analysis of physicochemical properties, volatile compounds, and sensory evaluation in brewing process and final product quality
2024-01-01 Gugino, I. M.; Alfeo, V.; Ashkezary, M. R.; Marconi, O.; Pirrone, A.; Francesca, N.; Cincotta, F.; Verzera, A.; Todaro, A.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Exploitation of lactic acid bacteria and yeasts in traditional Sicilian sourdough | 1-gen-2019 | Russo, N.; Pino, A.; Solieri, L.; Todaro, A.; Iattici, F.; Catallo, M.; Alfeo, V.; Caggia, C.; Randazzo, C. L. | file da validare |
Maiorca wheat malt: A comprehensive analysis of physicochemical properties, volatile compounds, and sensory evaluation in brewing process and final product quality | 1-gen-2024 | Gugino, I. M.; Alfeo, V.; Ashkezary, M. R.; Marconi, O.; Pirrone, A.; Francesca, N.; Cincotta, F.; Verzera, A.; Todaro, A. |