NICOSIA, FABRIZIO DOMENICO
NICOSIA, FABRIZIO DOMENICO
AGRICOLTURA, ALIMENTAZIONE E AMBIENTE (Di3A)
An Easy and Cheap Kiwi-Based Preparation as Vegetable Milk Coagulant: Preliminary Study at the Laboratory Scale
2022-01-01 Nicosia, FABRIZIO DOMENICO; Puglisi, Ivana; Pino, Alessandra; Baglieri, Andrea; La Cava, Rosita; Caggia, Cinzia; Fernandes de Carvalho, Antonio; Randazzo, CINZIA LUCIA
Formulation of germinated brown rice fermented products functionalized by probiotics
2022-01-01 Pino, A; Nicosia, Fd; Agolino, G; Timpanaro, N; Barbagallo, I; Ronsisvalle, S; Caggia, C; Randazzo, Cl
Lactococcus lactis subsp. lactis bv. diacetylactis Q5C6 strain as debittering adjunct culture for vegetable clotted cheese
2023-01-01 Nicosia, F. D.; Pino, A.; Vaccalluzzo, A.; Rodrigues Arruda Pinto, V.; Fusieger, A.; La Cava, R.; Caggia, C.; Randazzo, C.; Fernandes de Carvalho, A.
Microbiological, chemical, and artificial sensory assessment of Sicilian cheeses made using different milk-clotting enzymes
2024-01-01 Di Rosa, A. R.; Accetta, F.; Nicosia, F. D.; Litrenta, F.; Pino, A.; Lopreiato, V.; Caggia, C.; Randazzo, C. L.
Plant Milk-Clotting Enzymes for Cheesemaking.
2022-01-01 Nicosia, F.; Puglisi, I.; Pino, A.; Caggia, C.; Randazzo, C. L.
Sviluppo di un coagulante vegetale e di una coltura microbica deamarizzante per la formulazione di formaggi con certificazione halal
2024-04-05 Nicosia, FABRIZIO DOMENICO
Technological Characterization of Lactic Acid Bacteria Strains for Potential Use in Cheese Manufacture
2023-01-01 Nicosia, F. D.; Pino, A.; Maciel, G. L. R.; Sanfilippo, R. R.; Caggia, C.; de Carvalho, A. F.; Randazzo, C. L.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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An Easy and Cheap Kiwi-Based Preparation as Vegetable Milk Coagulant: Preliminary Study at the Laboratory Scale | 1-gen-2022 | Nicosia, FABRIZIO DOMENICO; Puglisi, Ivana; Pino, Alessandra; Baglieri, Andrea; La Cava, Rosita; Caggia, Cinzia; Fernandes de Carvalho, Antonio; Randazzo, CINZIA LUCIA | |
Formulation of germinated brown rice fermented products functionalized by probiotics | 1-gen-2022 | Pino, A; Nicosia, Fd; Agolino, G; Timpanaro, N; Barbagallo, I; Ronsisvalle, S; Caggia, C; Randazzo, Cl | |
Lactococcus lactis subsp. lactis bv. diacetylactis Q5C6 strain as debittering adjunct culture for vegetable clotted cheese | 1-gen-2023 | Nicosia, F. D.; Pino, A.; Vaccalluzzo, A.; Rodrigues Arruda Pinto, V.; Fusieger, A.; La Cava, R.; Caggia, C.; Randazzo, C.; Fernandes de Carvalho, A. | |
Microbiological, chemical, and artificial sensory assessment of Sicilian cheeses made using different milk-clotting enzymes | 1-gen-2024 | Di Rosa, A. R.; Accetta, F.; Nicosia, F. D.; Litrenta, F.; Pino, A.; Lopreiato, V.; Caggia, C.; Randazzo, C. L. | |
Plant Milk-Clotting Enzymes for Cheesemaking. | 1-gen-2022 | Nicosia, F.; Puglisi, I.; Pino, A.; Caggia, C.; Randazzo, C. L. | |
Sviluppo di un coagulante vegetale e di una coltura microbica deamarizzante per la formulazione di formaggi con certificazione halal | 5-apr-2024 | Nicosia, FABRIZIO DOMENICO | |
Technological Characterization of Lactic Acid Bacteria Strains for Potential Use in Cheese Manufacture | 1-gen-2023 | Nicosia, F. D.; Pino, A.; Maciel, G. L. R.; Sanfilippo, R. R.; Caggia, C.; de Carvalho, A. F.; Randazzo, C. L. |