ZANCHINI, RAFFAELE

ZANCHINI, RAFFAELE  

AGRICOLTURA, ALIMENTAZIONE E AMBIENTE (Di3A)  

Mostra records
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.01 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Consumers' Attitudes and Purchase Intention for a Vitamin-Enriched Extra Virgin Olive Oil 1-gen-2022 Hamam, Manal; Di Vita, Giuseppe; Zanchini, Raffaele; Spina, Daniela; Raimondo, Maria; Pilato, Manuela; D'Amico, Mario file da validare
Do consumers care about antioxidants in wine? The role of naturally resveratrol-enhanced wines in potential health-conscious drinkers’ preferences 1-gen-2020 Pappalardo, Gioacchino; Di Vita, Giuseppe; Zanchini, Raffaele; La Via, Giovanni; D’Amico, Mario
Eliciting Consumers' Health Consciousness and Price-Related Determinants for Polyphenol-Enriched Olive Oil 1-gen-2022 Zanchini, R; Di Vita, G; Spina, D; De Luca, Ai; D'Amico, M file da validare
Enhancing the extended value chain of the aromatic plant sector in Italy: a multiple correspondence analysis based on stakeholders’ opinions 1-gen-2023 Di Vita, G.; Spina, D.; De Cianni, R.; Carbone, R.; D'Amico, M.; Zanchini, R. file da validare
Exploring Purchasing Determinants for a Low Fat Content Salami: Are Consumers Willing to Pay for an Additional Premium? 1-gen-2022 Di Vita, Giuseppe; Zanchini, Raffaele; Spina, DANIELA IVANA; Maesano, Giulia; LA VIA, Giovanni; D'Amico, Mario file da validare
Industrial symbiosis and agri-food system: Themes, links, and relationships 1-gen-2023 Hamam, M; Spina, D; Raimondo, M; Vita, Gd; Zanchini, R; Chinnici, G; Toth, J; D'Amico, M file da validare
The thin line between tradition and well-being: Consumer responds to health and typicality attributes for dry-cured ham 1-gen-2022 Di Vita, G; Maesano, G; Zanchini, R; Barbieri, C; Spina, D; Caracciolo, F; D'Amico, M file da validare