BERTINO, ANTONINO
BERTINO, ANTONINO
AGRICOLTURA, ALIMENTAZIONE E AMBIENTE (Di3A)
Dietary combination of linseed and hazelnut skin as a sustainable strategy to enrich lamb with health promoting fatty acids
2024-01-01 Musati, M.; Frutos, P.; Bertino, A.; Hervas, G.; Luciano, G.; Forte, C.; Priolo, A.; Lanza, M.; Bella, M.; Biondi, L.; Natalello, A.
Dietary hazelnut skin prevents lipid oxidation in lamb enriched in omega-3 polyunsaturated fatty acids
2025-01-01 Musati, M.; Bertino, A.; Cannone, M. S.; Mangano, F.; Luciano, G.; Priolo, A.; Bella, M. S.; Biondi, L.; Scerra, M.; Mangione, G.; Natalello, A.
Feeding hazelnut skin to lambs delays lipid oxidation in meat
2023-01-01 Menci, Ruggero; Biondi, Luisa; Natalello, Antonio; Lanza, Massimiliano; Priolo, Alessandro; Valenti, Bernardo; Bertino, Antonino; Scerra, Manuel; Luciano, Giuseppe
Il sottoprodotto di melagrana nella dieta degli ovini migliora la stabilità ossidativa della carne
file da validare2023-01-01 Bertino, Antonino
Pistachio skin as a novel feedstuff for lambs: effects on growth performance and meat quality
file da validare2025-01-01 Musati, M.; Bella, M. S.; Bertino, A.; Mangano, F.; Luciano, G.; Priolo, A.; Biondi, L.; Lanza, M.; Solarczyk, P.; Mangione, G.; Natalello, A.
Ricotta cheese quality as affected by season
2025-01-01 Mangione, G.; Musati, M.; Caccamo, M.; Bertino, A.; Mangano, F.; Cannone, M. S.; Luciano, G.; Priolo, A.; Natalello, A.
Role of hazelnut skin supplementation on plasma antioxidant status and cytokine profile in growing lambs
2024-01-01 Ciliberti, M. G.; Santillo, A.; Caroprese, M.; della Malva, A.; Natalello, A.; Bertino, A.; Albenzio, M.; Sevi, A.
| Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
|---|---|---|---|
| Dietary combination of linseed and hazelnut skin as a sustainable strategy to enrich lamb with health promoting fatty acids | 1-gen-2024 | Musati, M.; Frutos, P.; Bertino, A.; Hervas, G.; Luciano, G.; Forte, C.; Priolo, A.; Lanza, M.; Bella, M.; Biondi, L.; Natalello, A. | |
| Dietary hazelnut skin prevents lipid oxidation in lamb enriched in omega-3 polyunsaturated fatty acids | 1-gen-2025 | Musati, M.; Bertino, A.; Cannone, M. S.; Mangano, F.; Luciano, G.; Priolo, A.; Bella, M. S.; Biondi, L.; Scerra, M.; Mangione, G.; Natalello, A. | |
| Feeding hazelnut skin to lambs delays lipid oxidation in meat | 1-gen-2023 | Menci, Ruggero; Biondi, Luisa; Natalello, Antonio; Lanza, Massimiliano; Priolo, Alessandro; Valenti, Bernardo; Bertino, Antonino; Scerra, Manuel; Luciano, Giuseppe | |
| Il sottoprodotto di melagrana nella dieta degli ovini migliora la stabilità ossidativa della carne | 1-gen-2023 | Bertino, Antonino | file da validare |
| Pistachio skin as a novel feedstuff for lambs: effects on growth performance and meat quality | 1-gen-2025 | Musati, M.; Bella, M. S.; Bertino, A.; Mangano, F.; Luciano, G.; Priolo, A.; Biondi, L.; Lanza, M.; Solarczyk, P.; Mangione, G.; Natalello, A. | file da validare |
| Ricotta cheese quality as affected by season | 1-gen-2025 | Mangione, G.; Musati, M.; Caccamo, M.; Bertino, A.; Mangano, F.; Cannone, M. S.; Luciano, G.; Priolo, A.; Natalello, A. | |
| Role of hazelnut skin supplementation on plasma antioxidant status and cytokine profile in growing lambs | 1-gen-2024 | Ciliberti, M. G.; Santillo, A.; Caroprese, M.; della Malva, A.; Natalello, A.; Bertino, A.; Albenzio, M.; Sevi, A. |