Sfoglia per Autore
OPTIMIZATION OF CITRUS PROCESS IN BLOOD ORANGE JUICE
file da validare2005-01-01 Spagna, G; Ingallinera, B; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Todaro, A; Palmeri, Rosa; Chisari, M.
EFFECTS OF THERMAL TREATMENTS ON PECTINESTERASE ACTIVITY DETERMINED IN BLOOD ORANGE JUICES
file da validare2005-01-01 Ingallinera, B; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Spagna, G; Palmeri, Rosa; Todaro, A.
Heterologous expression of Pseudomonas corrugata PHA synthases
file da validare2007-01-01 Lombardo, A; Palmeri, Rosa; Gentile, Alessandra; Solaiman, D. K. Y.; Catara, Vittoria
DETERMINATION AND CHARACTERIZATION OF A LIPOXYGENASE FROM OPUNTIA FICUS INDICA (L.MILLER).
file da validare2007-01-01 Palmeri, Rosa; Scalone, D; Todaro, A; Spagna, G.
Heterologous expression of Pseudomonas corrugata PHA synthases.
file da validare2007-01-01 Lombardo, A; Palmeri, Rosa; Gentile, Alessandra; Solaiman, Dky; Catara, Vittoria
ENZYMATIC DEGRADATIONS ON FRESH-CUT EGGPLANTS DIFFERENTLY PACKAGED.
file da validare2007-01-01 Spagna, G; Catalano, Ae; Schiliro', A; Todaro, A; Palmeri, Rosa
Characteristic of β-glucosidase from Sicilian blood oranges in relation to anthocyanin degradation
2007-01-01 Barbagallo, Riccardo Nunzio; Palmeri, Rosa; Fabiano, S; Rapisarda, P; Spagna, G.
beta-Glucosidase in cellular and acellular form for winemaking application
file da validare2007-01-01 Palmeri, Rosa; Spagna, G.
ENZYMES IN BEVERAGE TECHNOLOGY
file da validare2008-01-01 Spagna, G; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Palmeri, Rosa
introduzione: definizione classificazione delle Operazioni Unitarie, modelli e teorie Irraggiamento Microonde
file da validare2008-01-01 Spagna, G; Palmeri, Rosa
INCREASE OF TRANS-RESVERATROL IN TYPICAL SICILIAN WINE USING β-GLUCOSIDASE FROM VARIOUS SOURCES
2008-01-01 Todaro, A; Palmeri, Rosa; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Pifferi, P. G.; Spagna, G.
RECENT RESEARCH DEVELOPMENTS IN FOOD BIOTECHNOLOGY. ENZYMES AS ADDITIVES OR PROCESSING AIDS: ENZYMES IN BEVERAGE TECHNOLOGY
file da validare2008-01-01 Spagna, G; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Palmeri, Rosa
PARTIAL SEQUENCING OF THE β-GLUCOSIDASE-ENCODING GENE OF YEAST STRAINS ISOLATED FROM MUSTS AND WINES
2008-01-01 Quatrini, P; Marineo, S; Puglia, A. M.; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Spagna, G; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Palmeri, Rosa; Giudici, P.
Teli biodegradabili ottenuti con polimeri di origine microbica
file da validare2009-01-01 Bertuccio, A; Di Silvestro, S; Fassari, S; Fragalà, M; Palmeri, Rosa
Preliminary characterization of a beta-glucosidase from Pichia anomala yeast strain of olive brine
file da validare2009-01-01 Restuccia, Cristina; Palmeri, Rosa; Muccilli, S; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Spagna, G.
PRODUZIONE DI GLICOSIDASI DA FUNGHI UTILIZZANDO COME INDUTTORE SCARTI DELL’INDUSTRIA AGRUMARIA.
file da validare2009-01-01 Abbate, E; Palmeri, Rosa; Spagna, G.
CARATTERIZZAZIONE DI CEPPI MICROBICI COME STRUMENTO DI INNOVAZIONE DI PRODOTTO E DI PROCESSO PER LE INDUSTRIE AGROALIMENTARI
file da validare2009-01-01 Palmeri, Rosa; Muccilli, S; Spagna, G; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Restuccia, Cristina
New microbial-enzymatic process for the synthesis of an alfa-L-rhamnosidase from Aspergillus terreus
file da validare2009-01-01 Abbate, E; Palmeri, Rosa; Motta, C; Ioppolo, A; Spagna, G.
New microbial-enzymatic process for the synthesis of an α-L-rhamnosidase from Aspergillus terreus.
file da validare2009-01-01 Abbate, E; Palmeri, Rosa; Motta, C; Ioppolo, A; Spagna, G.
Preliminary characterization of a beta-glucosidase from a Pichia anomala yeast strain of olive brine
2009-01-01 Restuccia, C; Palmeri, R; Muccilli, Serena; Randazzo, C; Caggia, C; Spagna, G.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
OPTIMIZATION OF CITRUS PROCESS IN BLOOD ORANGE JUICE | 1-gen-2005 | Spagna, G; Ingallinera, B; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Todaro, A; Palmeri, Rosa; Chisari, M. | file da validare |
EFFECTS OF THERMAL TREATMENTS ON PECTINESTERASE ACTIVITY DETERMINED IN BLOOD ORANGE JUICES | 1-gen-2005 | Ingallinera, B; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Spagna, G; Palmeri, Rosa; Todaro, A. | file da validare |
Heterologous expression of Pseudomonas corrugata PHA synthases | 1-gen-2007 | Lombardo, A; Palmeri, Rosa; Gentile, Alessandra; Solaiman, D. K. Y.; Catara, Vittoria | file da validare |
DETERMINATION AND CHARACTERIZATION OF A LIPOXYGENASE FROM OPUNTIA FICUS INDICA (L.MILLER). | 1-gen-2007 | Palmeri, Rosa; Scalone, D; Todaro, A; Spagna, G. | file da validare |
Heterologous expression of Pseudomonas corrugata PHA synthases. | 1-gen-2007 | Lombardo, A; Palmeri, Rosa; Gentile, Alessandra; Solaiman, Dky; Catara, Vittoria | file da validare |
ENZYMATIC DEGRADATIONS ON FRESH-CUT EGGPLANTS DIFFERENTLY PACKAGED. | 1-gen-2007 | Spagna, G; Catalano, Ae; Schiliro', A; Todaro, A; Palmeri, Rosa | file da validare |
Characteristic of β-glucosidase from Sicilian blood oranges in relation to anthocyanin degradation | 1-gen-2007 | Barbagallo, Riccardo Nunzio; Palmeri, Rosa; Fabiano, S; Rapisarda, P; Spagna, G. | |
beta-Glucosidase in cellular and acellular form for winemaking application | 1-gen-2007 | Palmeri, Rosa; Spagna, G. | file da validare |
ENZYMES IN BEVERAGE TECHNOLOGY | 1-gen-2008 | Spagna, G; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Palmeri, Rosa | file da validare |
introduzione: definizione classificazione delle Operazioni Unitarie, modelli e teorie Irraggiamento Microonde | 1-gen-2008 | Spagna, G; Palmeri, Rosa | file da validare |
INCREASE OF TRANS-RESVERATROL IN TYPICAL SICILIAN WINE USING β-GLUCOSIDASE FROM VARIOUS SOURCES | 1-gen-2008 | Todaro, A; Palmeri, Rosa; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Pifferi, P. G.; Spagna, G. | |
RECENT RESEARCH DEVELOPMENTS IN FOOD BIOTECHNOLOGY. ENZYMES AS ADDITIVES OR PROCESSING AIDS: ENZYMES IN BEVERAGE TECHNOLOGY | 1-gen-2008 | Spagna, G; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Palmeri, Rosa | file da validare |
PARTIAL SEQUENCING OF THE β-GLUCOSIDASE-ENCODING GENE OF YEAST STRAINS ISOLATED FROM MUSTS AND WINES | 1-gen-2008 | Quatrini, P; Marineo, S; Puglia, A. M.; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Spagna, G; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Palmeri, Rosa; Giudici, P. | |
Teli biodegradabili ottenuti con polimeri di origine microbica | 1-gen-2009 | Bertuccio, A; Di Silvestro, S; Fassari, S; Fragalà, M; Palmeri, Rosa | file da validare |
Preliminary characterization of a beta-glucosidase from Pichia anomala yeast strain of olive brine | 1-gen-2009 | Restuccia, Cristina; Palmeri, Rosa; Muccilli, S; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Spagna, G. | file da validare |
PRODUZIONE DI GLICOSIDASI DA FUNGHI UTILIZZANDO COME INDUTTORE SCARTI DELL’INDUSTRIA AGRUMARIA. | 1-gen-2009 | Abbate, E; Palmeri, Rosa; Spagna, G. | file da validare |
CARATTERIZZAZIONE DI CEPPI MICROBICI COME STRUMENTO DI INNOVAZIONE DI PRODOTTO E DI PROCESSO PER LE INDUSTRIE AGROALIMENTARI | 1-gen-2009 | Palmeri, Rosa; Muccilli, S; Spagna, G; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Restuccia, Cristina | file da validare |
New microbial-enzymatic process for the synthesis of an alfa-L-rhamnosidase from Aspergillus terreus | 1-gen-2009 | Abbate, E; Palmeri, Rosa; Motta, C; Ioppolo, A; Spagna, G. | file da validare |
New microbial-enzymatic process for the synthesis of an α-L-rhamnosidase from Aspergillus terreus. | 1-gen-2009 | Abbate, E; Palmeri, Rosa; Motta, C; Ioppolo, A; Spagna, G. | file da validare |
Preliminary characterization of a beta-glucosidase from a Pichia anomala yeast strain of olive brine | 1-gen-2009 | Restuccia, C; Palmeri, R; Muccilli, Serena; Randazzo, C; Caggia, C; Spagna, G. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile