GIUFFRIDA, FRANCESCO

GIUFFRIDA, FRANCESCO  

AGRICOLTURA, ALIMENTAZIONE E AMBIENTE (Di3A)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 157 (tempo di esecuzione: 0.03 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A simple model for nondestructive leaf area estimation in bedding plants 1-gen-2011 Giuffrida, Francesco; Rouphael, Y.; Toscano, S.; Scuderi, D.; Romano, Daniela Maura Maria; Rivera, C. M.; Colla, G.; Leonardi, Cherubino
A simplified management of closed soilless cultivation systems 1-gen-2003 Giuffrida, Francesco; Lipari, V; Leonardi, Cherubino
Analysis of cultivar-specific variability in size-related leaf traits and modeling of single leaf area in three medicinal and aromatic plants: Ocimum basilicum l., mentha spp., and salvia spp 1-gen-2020 Teobaldelli, M.; Basile, B.; Giuffrida, F.; Romano, D.; Toscano, S.; Leonardi, C.; Rivera, C. M.; Colla, G.; Rouphael, Y.
Aroma Volatiles in Tomato Fruits: The Role of Genetic, Preharvest and Postharvest Factors 1-gen-2022 Distefano, Miriam; Mauro, Rosario; Page, David; Giuffrida, Francesco; Bertin, Nadia; Leonardi, Cherubino
Arsenic accumulation in grafted melon plants: Role of rootstock in modulating root-to-shoot translocation and physiological response 1-gen-2019 Allevato, E.; Mauro, R. P.; Stazi, S. R.; Marabottini, R.; Leonardi, C.; Ierna, A.; Giuffrida, F.
Arsenic Uptake and Partitioning in Grafted Tomato Plants 1-gen-2016 Stazi, S. R.; Cassaniti, C.; Marabottini, R.; Giuffrida, Francesco; Leonardi, Cherubino
Assessment of energy consumption in organic tomato greenhouse production – a case study. 1-gen-2017 Baptista, F. J.; Murcho, D.; Silva, L. L.; Stanghellini, C.; Montero, J. I.; Kempkes, F.; Munoz, P.; Gilli, C.; Giuffrida, F.; Stepowska, A.
Caratteristiche qualitative dei frutti di pomodoro in rapporto all’aggiunta di cloruro di sodio nella soluzione nutritiva 1-gen-2007 Martorana, M; Giuffrida, Francesco; Leonardi, Cherubino
Caratteristiche qualitative di frutti di pomodoro in rapporto all’aggiunta di cloruro di sodio nella soluzione nutritiva 1-gen-2007 Martorana, M; Giuffrida, Francesco; Leonardi, C.
Caratteristiche qualitative di pomodoro in coltura protetta in funzione delle dosi di azoto 1-gen-2010 Caturano, E; Cassaniti, C; Scuderi, D; Giuffrida, Francesco; Leonardi, Cherubino
Changes in some traits of greenhouse eggplant leaves 1-gen-1999 Leonardi, Cherubino; Giuffrida, Francesco
Characterization of the organic vegetable agrosystems in a representative area in the south of Italy 1-gen-2008 Caturano, E; Roccuzzo, G; Canali, S; Adamo, S; Giuffrida, Francesco; Leonardi, Cherubino
Chlorophyll fluorescence, photosynthesis and growth of tomato plants as affected by long-term oxygen root zone deprivation and grafting 1-gen-2020 Mauro, Rosario; Agnello, Michele; Distefano, Miriam; Sabatino, Leo; San Bautista Primo, Alberto; Leonardi, Cherubino; Giuffrida, Francesco
La coltivazione fuori suolo per l’innovazione di processo nella serricoltura mediterranea 1-gen-2001 Giuffrida, Francesco
Compost-based substrate for Gazania rigens (L.) cultivation. 1-gen-2017 Giuffrida, F.; Agnello, Michele; Gangi, D.
Composting of ornamental pruning wastes using different methods during the maturation phase. 1-gen-2017 Giuffrida, F.; Gangi, D.; Cassaniti, C.; Leonardi, C.
Composting of pruning wastes using different aeration rates and methods 1-gen-2013 Gangi, D.; Scuderi, D.; Romano, Daniela Maura Maria; Giuffrida, Francesco
Consequences of organic matter biodegradability on the physical, chemical parameters of substrates 1-gen-1998 Lemaire, F; RIVIÈRE L., M; Stievenard, S; Marfà, O; Gschwander, S; Giuffrida, Francesco
Consequences of using alternative to peat substrates for the environment 1-gen-2000 Guérin, V; Lemaire, F; Marfà, O; Cáceres, R; Giuffrida, Francesco
Conseqüències de la biodegradabilitat de la matèria orgànica en les propietats físiques i químiques dels substrats 1-gen-1999 Marfà, O; Cáceres, R; Gschwander, S; Giuffrida, Francesco; Lemaire, F; Guérin, V; Riviere, Lm; Stievenard, S.