MAZZAGLIA, AGATA
MAZZAGLIA, AGATA
AGRICOLTURA, ALIMENTAZIONE E AMBIENTE (Di3A)
Aroma and sensory quality of honeydew melon fruits (Cucumis melo L. subsp. melo var. inodorus H. Jacq.) in relation to different rootstocks
2014-01-01 Verzera, A; Dima, G; Tripodi, G; Condurso, C; Crinò, P; Romano, Daniela Maura Maria; Mazzaglia, Agata; Lanza, Cm; Restuccia, Cristina; Paratore, A.
CARATTERISTICHE POMOLOGICHE E SENSORIALI DI FRUTTI DI MELO COLTIVATI IN REGIME BIOLOGICO
file da validare2011-01-01 Farina, V.; Mazzaglia, Agata; Mossad, A.; Lanza, C. M.
CARATTERIZZAZIONE DI ORIGANO SICILIANO
file da validare2011-01-01 Bonfanti, C; Ianni', R; Ruberto, G; Mazzaglia, Agata; Lanza, Cm
CARATTERIZZAZIONE FISICO-CHIMICA E VALUTAZIONE SENSORAILE DELLA PESCA DI LEONFORTE (PERSICA VULGARIS CV TARDIVA DI LEONFORTE)
file da validare2011-01-01 Muratore, A; Mazzaglia, Agata; Scordino, M; Sabatino, L; Lanza, Cm; Belligno, A; Gagliano, G.
CARATTERIZZAZIONE SENSORIALE DI CAPPERI SICILIANI
file da validare2011-01-01 Mazzaglia, Agata; DI NATALE, A; Lanza, Cm
CHANGES IN SENSORY AND INSTRUMENTAL FEATURES OF INDUSTRIAL SICILIAN BREAD DURING STORAGE
2011-01-01 C. M., Lanza; Mazzaglia, Agata; A., Scacco; Pecorino, Biagio
Characterization of peeled and unpeeled almond (Prunus amygdalus) flour after electron beam processing
file da validare2013-01-01 Lanza, Cm; Mazzaglia, Agata; Paladino, R; Auditore, Lucrezia; Barnà, Rc; Loria, D; Trifirò, A; Trimarchi, M; Bellia, Giorgio Concetto
CONTRIBUTO ALLA VALORIZZAZIONE DELLA PESCA DI LEONFORTE IGP
file da validare2011-01-01 Mazzaglia, Agata; Dima, G; Muratore, A; Verzera, A.
CORRELATION BETWEEN AROMA COMPOUNDS AND SENSORY PROPERTIES OF PASSITO MALVASIA WINES PRODUCED IN SICILY
file da validare2010-01-01 Scacco, A; Lanza, Cm; Mazzaglia, Agata; Tripodi, G; Dima, G; Verzera, A.
CORRELAZIONI TRA PARAMETRI CHIMICI E SENSORIALI CARATTERIZZANTI IL CIOCCOLATO DI MODICA
file da validare2006-01-01 C. M., Lanza; Mazzaglia, Agata; A., Scacco; C., Russo
DEFINIZIONE DELLA SHELF LIFE SENSORIALE DI PANE INDUSTRIALE SICILIANO
file da validare2008-01-01 Lanza, Cm; Pecorino, Biagio; Mazzaglia, Agata; Scacco, A.
DETERMINAZIONE DELLA COMPONENTE AROMATICA E SENSORIALE IN FRUTTI DI CUCUMIS MELO L. VAR. INODORUS, INNESTATI SU DIVERSI PORTAINNESTI
file da validare2011-01-01 Crino', P; Paratore, A; Lanza, Cm; Ziino, M; DI GREGORIO, R; Mazzaglia, Agata; Dima, G; Tripodi, G; Verzera, A.
EFFECT OF AGRONOMICAL TREATMENTS ON SENSORY AND CHEMICAL DIVERSITY OF WINE OBTAINED FROM INZOLIA CULTIVAR
file da validare2006-01-01 A., Scacco; A., Verzera; Mazzaglia, Agata; Lanza, C. M.
Effect of process variables on the quality of swordfish fillets flavoured with smoke condensate
2007-01-01 Muratore, Giuseppe; Mazzaglia, Agata; Lanza, C. M.; Licciardello, Fabio
Effects of selected bacterial cultures on safety and sensory traits of Nocellara Etnea olives produced at large factory scale
2018-01-01 Randazzo, Cl; Russo, N; Pino, A; Mazzaglia, A; Ferrante, M; Oliveri Conti, G; Caggia, C
EFFETTO DELL'ACIDO GIBBERELLICO E DELLA CERATURA SULLA QUALITA' DI FRUTTI DI CLEMENTINE "RUBINO" FRIGOCONSERVATI
file da validare2007-01-01 Lanza, G; DI MARTINO, E; Calandra, M; Mazzaglia, Agata; Scacco, A; Lanza, Cm
EFFETTO DI TRATTAMENTI CEROSI SULLE CARATTERISTICHE FISICO-CHIMICHE E SENSORIALI DI AGRUMI FRIGOCONSERVATI
file da validare2003-01-01 Lanza, C. M.; E., Pagliarini; Mazzaglia, Agata
EFFICACY OF THE COMBINED APPLICATION OF CHITOSAN AND LOCUST BEAN GUM WITH DIFFERENT CITRUS ESSENTIAL OIL TO CONTROL POSTHARVEST SPOILAGE CAUSED BY ASPERGILLUS FLAVUS IN DATES
2014-01-01 Aloui, H; Khwaldia, K; Licciardello, Fabio; Mazzaglia, Agata; Muratore, Giuseppe; Hamdi, M; Restuccia, Cristina
EMERGING CULTIVATION OF OREGANO IN SICILY: SENSORY EVALUATION OF PLANTS AND CHEMICAL COMPOSITION OS ESSENTIAL OILS
file da validare2012-01-01 Bonfanti, C.; Ianni', R.; Mazzaglia, Agata; Lanza, C. M.; Napoli, E. M.; Ruberto, G.
EVALUATION OF FRUIT QUALITY IN LOQUAT USING BOTH CHEMICAL AND SENSORY ANALYSES
file da validare2011-01-01 Farina, V.; Barone, F.; Mazzaglia, Agata; Lanza, C. M.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Aroma and sensory quality of honeydew melon fruits (Cucumis melo L. subsp. melo var. inodorus H. Jacq.) in relation to different rootstocks | 1-gen-2014 | Verzera, A; Dima, G; Tripodi, G; Condurso, C; Crinò, P; Romano, Daniela Maura Maria; Mazzaglia, Agata; Lanza, Cm; Restuccia, Cristina; Paratore, A. | |
CARATTERISTICHE POMOLOGICHE E SENSORIALI DI FRUTTI DI MELO COLTIVATI IN REGIME BIOLOGICO | 1-gen-2011 | Farina, V.; Mazzaglia, Agata; Mossad, A.; Lanza, C. M. | file da validare |
CARATTERIZZAZIONE DI ORIGANO SICILIANO | 1-gen-2011 | Bonfanti, C; Ianni', R; Ruberto, G; Mazzaglia, Agata; Lanza, Cm | file da validare |
CARATTERIZZAZIONE FISICO-CHIMICA E VALUTAZIONE SENSORAILE DELLA PESCA DI LEONFORTE (PERSICA VULGARIS CV TARDIVA DI LEONFORTE) | 1-gen-2011 | Muratore, A; Mazzaglia, Agata; Scordino, M; Sabatino, L; Lanza, Cm; Belligno, A; Gagliano, G. | file da validare |
CARATTERIZZAZIONE SENSORIALE DI CAPPERI SICILIANI | 1-gen-2011 | Mazzaglia, Agata; DI NATALE, A; Lanza, Cm | file da validare |
CHANGES IN SENSORY AND INSTRUMENTAL FEATURES OF INDUSTRIAL SICILIAN BREAD DURING STORAGE | 1-gen-2011 | C. M., Lanza; Mazzaglia, Agata; A., Scacco; Pecorino, Biagio | |
Characterization of peeled and unpeeled almond (Prunus amygdalus) flour after electron beam processing | 1-gen-2013 | Lanza, Cm; Mazzaglia, Agata; Paladino, R; Auditore, Lucrezia; Barnà, Rc; Loria, D; Trifirò, A; Trimarchi, M; Bellia, Giorgio Concetto | file da validare |
CONTRIBUTO ALLA VALORIZZAZIONE DELLA PESCA DI LEONFORTE IGP | 1-gen-2011 | Mazzaglia, Agata; Dima, G; Muratore, A; Verzera, A. | file da validare |
CORRELATION BETWEEN AROMA COMPOUNDS AND SENSORY PROPERTIES OF PASSITO MALVASIA WINES PRODUCED IN SICILY | 1-gen-2010 | Scacco, A; Lanza, Cm; Mazzaglia, Agata; Tripodi, G; Dima, G; Verzera, A. | file da validare |
CORRELAZIONI TRA PARAMETRI CHIMICI E SENSORIALI CARATTERIZZANTI IL CIOCCOLATO DI MODICA | 1-gen-2006 | C. M., Lanza; Mazzaglia, Agata; A., Scacco; C., Russo | file da validare |
DEFINIZIONE DELLA SHELF LIFE SENSORIALE DI PANE INDUSTRIALE SICILIANO | 1-gen-2008 | Lanza, Cm; Pecorino, Biagio; Mazzaglia, Agata; Scacco, A. | file da validare |
DETERMINAZIONE DELLA COMPONENTE AROMATICA E SENSORIALE IN FRUTTI DI CUCUMIS MELO L. VAR. INODORUS, INNESTATI SU DIVERSI PORTAINNESTI | 1-gen-2011 | Crino', P; Paratore, A; Lanza, Cm; Ziino, M; DI GREGORIO, R; Mazzaglia, Agata; Dima, G; Tripodi, G; Verzera, A. | file da validare |
EFFECT OF AGRONOMICAL TREATMENTS ON SENSORY AND CHEMICAL DIVERSITY OF WINE OBTAINED FROM INZOLIA CULTIVAR | 1-gen-2006 | A., Scacco; A., Verzera; Mazzaglia, Agata; Lanza, C. M. | file da validare |
Effect of process variables on the quality of swordfish fillets flavoured with smoke condensate | 1-gen-2007 | Muratore, Giuseppe; Mazzaglia, Agata; Lanza, C. M.; Licciardello, Fabio | |
Effects of selected bacterial cultures on safety and sensory traits of Nocellara Etnea olives produced at large factory scale | 1-gen-2018 | Randazzo, Cl; Russo, N; Pino, A; Mazzaglia, A; Ferrante, M; Oliveri Conti, G; Caggia, C | |
EFFETTO DELL'ACIDO GIBBERELLICO E DELLA CERATURA SULLA QUALITA' DI FRUTTI DI CLEMENTINE "RUBINO" FRIGOCONSERVATI | 1-gen-2007 | Lanza, G; DI MARTINO, E; Calandra, M; Mazzaglia, Agata; Scacco, A; Lanza, Cm | file da validare |
EFFETTO DI TRATTAMENTI CEROSI SULLE CARATTERISTICHE FISICO-CHIMICHE E SENSORIALI DI AGRUMI FRIGOCONSERVATI | 1-gen-2003 | Lanza, C. M.; E., Pagliarini; Mazzaglia, Agata | file da validare |
EFFICACY OF THE COMBINED APPLICATION OF CHITOSAN AND LOCUST BEAN GUM WITH DIFFERENT CITRUS ESSENTIAL OIL TO CONTROL POSTHARVEST SPOILAGE CAUSED BY ASPERGILLUS FLAVUS IN DATES | 1-gen-2014 | Aloui, H; Khwaldia, K; Licciardello, Fabio; Mazzaglia, Agata; Muratore, Giuseppe; Hamdi, M; Restuccia, Cristina | |
EMERGING CULTIVATION OF OREGANO IN SICILY: SENSORY EVALUATION OF PLANTS AND CHEMICAL COMPOSITION OS ESSENTIAL OILS | 1-gen-2012 | Bonfanti, C.; Ianni', R.; Mazzaglia, Agata; Lanza, C. M.; Napoli, E. M.; Ruberto, G. | file da validare |
EVALUATION OF FRUIT QUALITY IN LOQUAT USING BOTH CHEMICAL AND SENSORY ANALYSES | 1-gen-2011 | Farina, V.; Barone, F.; Mazzaglia, Agata; Lanza, C. M. | file da validare |