MAZZAGLIA, AGATA

MAZZAGLIA, AGATA  

AGRICOLTURA, ALIMENTAZIONE E AMBIENTE (Di3A)  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
L'ACETO 1-gen-2012 V., Gerbi; Lanza, C; Mazzaglia, Agata
Active Packaging-Releasing System with Foeniculum vulgare Essential Oil for the Quality Preservation of Ready-to-Cook (RTC) Globe Artichoke Slices 1-gen-2021 Rizzo, Valeria; Lombardo, Sara; Pandino, Gaetano; Barbagallo, Riccardo N.; Mazzaglia, Agata; Restuccia, Cristina; Mauromicale, Giovanni; Muratore, Giuseppe
Aroma and sensory quality of honeydew melon fruits (Cucumis melo L. subsp. melo var. inodorus H. Jacq.) in relation to different rootstocks 1-gen-2014 Verzera, A; Dima, G; Tripodi, G; Condurso, C; Crinò, P; Romano, Daniela Maura Maria; Mazzaglia, Agata; Lanza, Cm; Restuccia, Cristina; Paratore, A.
IL CAFFE' 1-gen-2012 L., Bailetti; Lanza, C; Mazzaglia, Agata; R., Pellegrini; G., Potentini
CARATTERISTICHE POMOLOGICHE E SENSORIALI DI FRUTTI DI MELO COLTIVATI IN REGIME BIOLOGICO 1-gen-2011 Farina, V.; Mazzaglia, Agata; Mossad, A.; Lanza, C. M.
CARATTERIZZAZIONE DI ORIGANO SICILIANO 1-gen-2011 Bonfanti, C; Ianni', R; Ruberto, G; Mazzaglia, Agata; Lanza, Cm
CARATTERIZZAZIONE FISICO-CHIMICA E VALUTAZIONE SENSORAILE DELLA PESCA DI LEONFORTE (PERSICA VULGARIS CV TARDIVA DI LEONFORTE) 1-gen-2011 Muratore, A; Mazzaglia, Agata; Scordino, M; Sabatino, L; Lanza, Cm; Belligno, A; Gagliano, G.
CARATTERIZZAZIONE SENSORIALE DI CAPPERI SICILIANI 1-gen-2011 Mazzaglia, Agata; DI NATALE, A; Lanza, Cm
CHANGES IN SENSORY AND INSTRUMENTAL FEATURES OF INDUSTRIAL SICILIAN BREAD DURING STORAGE 1-gen-2011 C. M., Lanza; Mazzaglia, Agata; A., Scacco; Pecorino, Biagio
Characterization of peeled and unpeeled almond (Prunus amygdalus) flour after electron beam processing 1-gen-2013 Lanza, Cm; Mazzaglia, Agata; Paladino, R; Auditore, Lucrezia; Barnà, Rc; Loria, D; Trifirò, A; Trimarchi, M; Bellia, Giorgio Concetto
IL CIOCCOLATO 1-gen-2012 C., Dinnella; Lanza, C; M., Laureati; Mazzaglia, Agata; E., Monteleone
CONTRIBUTO ALLA VALORIZZAZIONE DELLA PESCA DI LEONFORTE IGP 1-gen-2011 Mazzaglia, Agata; Dima, G; Muratore, A; Verzera, A.
CORRELATION BETWEEN AROMA COMPOUNDS AND SENSORY PROPERTIES OF PASSITO MALVASIA WINES PRODUCED IN SICILY 1-gen-2010 Scacco, A; Lanza, Cm; Mazzaglia, Agata; Tripodi, G; Dima, G; Verzera, A.
CORRELAZIONI TRA PARAMETRI CHIMICI E SENSORIALI CARATTERIZZANTI IL CIOCCOLATO DI MODICA 1-gen-2006 C. M., Lanza; Mazzaglia, Agata; A., Scacco; C., Russo
DEFINIZIONE DELLA SHELF LIFE SENSORIALE DI PANE INDUSTRIALE SICILIANO 1-gen-2008 Lanza, Cm; Pecorino, Biagio; Mazzaglia, Agata; Scacco, A.
DETERMINAZIONE DELLA COMPONENTE AROMATICA E SENSORIALE IN FRUTTI DI CUCUMIS MELO L. VAR. INODORUS, INNESTATI SU DIVERSI PORTAINNESTI 1-gen-2011 Crino', P; Paratore, A; Lanza, Cm; Ziino, M; DI GREGORIO, R; Mazzaglia, Agata; Dima, G; Tripodi, G; Verzera, A.
Development of Durum Wheat Breads Low in Sodium Using a Natural Low-Sodium Sea Salt 1-gen-2020 Arena, E.; Muccilli, S.; Mazzaglia, A.; Giannone, V.; Brighina, S.; Rapisarda, P.; Fallico, B.; Allegra, M.; Spina, A.
EFFECT OF AGRONOMICAL TREATMENTS ON SENSORY AND CHEMICAL DIVERSITY OF WINE OBTAINED FROM INZOLIA CULTIVAR 1-gen-2006 A., Scacco; A., Verzera; Mazzaglia, Agata; Lanza, C. M.
The effect of packaging on the sensory parameters of industrial bread during shelf life 1-gen-2009 Pecorino, Biagio; Lanza, Cm; Mazzaglia, Agata; Scacco, A.
Effect of process variables on the quality of swordfish fillets flavoured with smoke condensate 1-gen-2007 Muratore, Giuseppe; Mazzaglia, Agata; LANZA C., M; Licciardello, Fabio