LOMBARDO, SARA

LOMBARDO, SARA  

AGRICOLTURA, ALIMENTAZIONE E AMBIENTE (Di3A)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 131 (tempo di esecuzione: 0.058 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Active Packaging-Releasing System with Foeniculum vulgare Essential Oil for the Quality Preservation of Ready-to-Cook (RTC) Globe Artichoke Slices 1-gen-2021 Rizzo, Valeria; Lombardo, Sara; Pandino, Gaetano; Barbagallo, Riccardo N.; Mazzaglia, Agata; Restuccia, Cristina; Mauromicale, Giovanni; Muratore, Giuseppe
Adattabilità di Cynara cardunculus L. alla produzione di biomassa ed energia in terreni marginali dell’Italia meridionale 1-gen-2014 Mauro, R. P.; Sortino, O.; Pesce, G. R.; Agnello, M.; Lombardo, S.; Pandino, G.; Mauromicale, G
Agro-morphological, biochemical and antioxidant characterization of a Tunisian chili pepper germplasm collection 1-gen-2021 Lahbib, K.; Dabbou, S.; Bnejdi, F.; Pandino, G.; Lombardo, S.; El Gazzah, M.; El Bok, S.
Agronomic management of ‘early’ potato under organic farming system 1-gen-2018 Lombardo, S.; Pandino, G.; Litrico, A.; Bruno, P.; Scavo, A.; Mauromicale, G.
Allelopathic Effect Of Cynara Cardunculus Leaf Extracts On The Seedling Growth Of Two Cosmopolitan Weed Species 1-gen-2018 Pandino, Gaetano; Scavo, Aurelio; Restuccia, Alessia; Lombardo, Sara; Russo, Antonio; Mauromicale, Giovanni
Allelopathic potential of leaf aqueous extracts from Cynara cardunculus L. on the seedling growth of two cosmopolitan weed species 1-gen-2019 Scavo, Aurelio; Pandino, Gaetano; Restuccia, Alessia; Lombardo, Sara; Pesce Gaetano, Roberto; Mauromicale, Giovanni
Allelopathy in Durum Wheat Landraces as Affected by Genotype and Plant Part 1-gen-2022 Scavo, A.; Pandino, G.; Restuccia, A.; Caruso, P.; Lombardo, S.; Mauromicale, G.
An innovative combined water ozonisation/O3-atmosphere storage for preserving the overall quality of two globe artichoke cultivars 1-gen-2014 Restuccia, C.; Lombardo, S.; Pandino, G.; Licciardello, F.; Muratore, G.; Mauromicale, G
Analisi della variabilità di germoplasma autoctono siciliano di carciofo reperito in orti familiari 1-gen-2008 Mauro, R; Portis, E; Acquadro, A; Lombardo, S; Mauromicale, Giovanni; Lanteri, S.
Artichoke is a significant dietary source of apigenin and other phenolics 1-gen-2009 Pandino, G; Courts, F. L.; Lombardo, S; Mauromicale, Giovanni; Williamson, G. file da validare
Biomass yield and polyphenol compounds profile in globe artichoke as affected by irrigation frequency and drying temperature 1-gen-2022 Sałata, Andrzej; Lombardo, Sara; Pandino, Gaetano; Mauromicale, Giovanni; Buczkowska, Halina; Nurzynska-Wierda, Renata
Caffeoylquinic acids and flavones profile in Cynara cardunculus L. seedlings under controlled conditions as affected by light and water-supply treatments 1-gen-2022 Pandino, G.; Bonomo, A.; Scavo, A.; Mauromicale, G.; Lombardo, S.
Caffeoylquinic acids and flavonoids in the immature inflorescence of globe artichoke, wild cardoon, and cultivated cardoon 1-gen-2010 Pandino, G; Courts, F. L.; Lombardo, S; Mauromicale, Giovanni; Williamson, G.
Caratteristiche produttive di nuovi genotipi di carciofo a propagazione gamica 1-gen-2009 Mauro, R. P.; Russo, A.; Longo, A. M. G.; Lombardo, S.; Pandino, G. file da validare
Caratteristiche produttive e profili di qualità in varietà di patata coltivate in ciclo extrastagionale 1-gen-2009 Lombardo, S; Pandino, G; Longo, A. M. G.; Restuccia, S; Mauromicale, Giovanni file da validare
Caratterizzazione bio-agronomica, morfologica e biochimica di germoplasma di carciofo 1-gen-2008 Mauro, R; Lombardo, S; Pandino, G; Mauromicale, Giovanni
Caratterizzazione Polifenolica di Nuovi Cloni di Carciofo “Violetto di Sicilia” 1-gen-2013 Pandino, G; Lombardo, S; Russo, A; Mauromicale, Giovanni file da validare
Carbohydrate digestibility on wheat durum bread: Preliminary hypotheses on raw materials role 1-gen-2015 Amato, N.; Lombardo, S.; Pandino, G.; Russo, G.
Changes of weed seed bank and nitrogen availability in soil subjected to cover cropping and conventional management in a Mediterranean apricot orchard 1-gen-2019 Lombardo, S.; Scavo, A; Restuccia, A.; Fontanazza, S.; Abbate, C.; Anastasi, U.; Pandino, G.; Litrico, A.; Mauromicale, G.
Characterization of phenolic acids and flavonoids in leaves, stems, bracts and edible parts of globe artichokes 1-gen-2012 Pandino, G; Lombardo, S; Mauromicale, Giovanni; Williamson, G. file da validare