LA SPADA, PAOLO
LA SPADA, PAOLO
AGRICOLTURA, ALIMENTAZIONE E AMBIENTE (Di3A)
Caratteristiche qualitative delle ciliegie Mastrantonio e dei prodotti derivati
2023-01-01 La Spada, P.; Muratore, G.; Rizzo, V.
Environmental and Agro-Economic Sustainability of Olive Orchards Irrigated with Reclaimed Water under Deficit Irrigation
2023-01-01 Vanella, Daniela; Consoli, Simona; Continella, Alberto; Chinnici, Gaetano; Milani, Mirco; Cirelli, Giuseppe; D’Amico, Mario; Maesano, Giulia; Gentile, Alessandra; LA SPADA, Paolo; Scollo, Francesco; Modica, Giulia; Siracusa, Laura; Longo-Minnolo, Giuseppe; Barbagallo, Salvatore
Factors influencing fruit cracking: an environmental and agronomic perspective
2024-01-01 LA SPADA, Paolo; Dominguez, Eva; Continella, Alberto; Heredia, Antonio; Gentile, Alessandra
Fruit cracking susceptibility in table grapes (Vitis vinifera L.) and pomegranates (Punica granatum L.): microscopic, chemical and mechanical, investigations [Suscettibilità alla spaccatura dei frutti nell'uva da tavola (Vitis vinifera L.) e nel melograno (Punica granatum L.): indagini microscopiche, chimiche e meccaniche]
2025-02-28 La Spada, Paolo
Il ciliegio dell'Etna: caratteristiche varietali, aspetti agronomici e innovazioni possibili
2021-01-01 Gentile, A.; Barbagallo, S.; Biondi, A.; Cirelli, G.; Consoli, S.; Continella, A.; La Malfa, S.; La Spada, P.; Muratore, G.; Rizzo, V
Improving Cuticle Thickness and Quality Traits in Table Grape cv. ‘Italia’ Using Pre-Harvest Treatments
2024-01-01 LA SPADA, Paolo; Continella, Alberto; Dominguez, Eva; Heredia, Antonio; Gentile, Alessandra
Shelf life assessment of sweet cherry "Ciliegia dell'Etna - cv. Mastrantonio" influenced by different packaging materials
2022-01-01 Rizzo, Valeria; LA SPADA, Paolo; Continella, Alberto; Barbagallo, Salvatore; Muratore, Giuseppe
Varietà e portinnesti per la cerasicoltura etnea: realtà e prospettive
2023-01-01 Continella, A.; Gentile, A.; La Spada, P.