LUCA, LEONARDO PAUL

LUCA, LEONARDO PAUL  

AGRICOLTURA, ALIMENTAZIONE E AMBIENTE (Di3A)  

Mostra records
Risultati 1 - 9 di 9 (tempo di esecuzione: 0.017 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Determination of yield qualitative and hygienic traits in table grapes protected with bags 1-gen-2022 Nicolosi, E.; Scollo, F.; Distefano, G.; Ferlito, F.; Luca, L.; Seminara, S.; Inzirillo, I.; La Malfa, S.; Gentile, A.
Development of an efficient molecular-marker assisted selection strategy for berry color in grapevine 1-gen-2024 Luca, Leonardo Paul; Guardo, Mario Di; Bennici, Stefania; Ferlito, Filippo; Nicolosi, Elisabetta; La Malfa, Stefano; Gentile, Alessandra; Distefano, Gaetano
Direct-injection spectrometry and whole-genome genotyping unravel the genetic regulation of fresh and roasted kernels of almond 1-gen-2023 Di Guardo, M.; Farneti, B.; Khomenko, I.; Luca, L.; Modica, G.; Mosca, A.; Distefano, G.; Bianco, L.; Troggio, M.; Sottile, F.; La Malfa, S.; Biasioli, F.; Gentile, A.
Evaluation of the Morphological and Physicochemical Diversity of Carob (Ceratonia siliqua, Fabaceae) Germplasm from Algeria 1-gen-2024 Smaili, O.; Chebouti-Meziou, N.; Scollo, F.; La Malfa, S.; Gentile, A.; Distefano, G.; Luca, L. P.; Catalano, C.
GWAS analysis of an almond germplasm collection unravels the genetic regulation of aroma in fresh and roasted kernels 1-gen-2024 Di Guardo, M.; Farneti, B.; Khomenko, I.; Luca, L.; Cannizzaro, G.; Sottile, F.; La Malfa, S.; Gentile, A.; Biasioli, F.; Distefano, G.
Innovazioni genetiche di uva da tavola apirene per l’adeguamento della piattaforma varietale siciliana 1-gen-2023 Distefano, G.; Scollo, F.; Ferlito, F.; Las Casas, G.; Luca, L.; La Malfa, S.; Nicolosi, E.; Gentile, A.
Pre-Harvest Bagging of Table Grapes Reduces Accumulations of Agrochemical Residues and Increases Fruit Quality 1-gen-2023 Luca, Leonardo; Scollo, Francesco; Distefano, Gaetano; Ferlito, Filippo; Bennici, Stefania; Inzirillo, Ilaria; Gentile, Alessandra; LA MALFA, Stefano Giovanni; Nicolosi, Elisabetta
Sviluppo di marcatori molecolari per il miglioramento genetico dei tratti qualitativi del frutto in uva da tavola. 14-giu-2024 Luca, LEONARDO PAUL
Trasferimento di protocolli di gestione del grappolo mediante la tecnica dell’insacchettamento 1-gen-2023 La Malfa, S.; Scollo, F.; Luca, L.; Distefano, G.; Nicolosi, E.; Gentile, A.; Ferlito, F.