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Specific spoilage organisms and shelf life of green olives directly fermented in ready to sale packages with different permeability
file da validare2003-01-01 Romano, A. D.; Muratore, Giuseppe; Randazzo, CINZIA LUCIA; DI SALVO, M; Caggia, Cinzia
Influenza del ceppo di lievito sui componenti dell’aroma in vini ottenuti da uve Chardonnay
file da validare2003-01-01 Muratore, Giuseppe; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia; Luca, Bongiovanni; CARLO NICOLOSI, Asmundo; Paolo, Giudici
Studio preliminare sulla shelf-life di arance siciliane di IV gamma. Aspetti mirobiologici e sensoriali
file da validare2003-01-01 Caggia, Cinzia; Lanza, C. M.; Randazzo, CINZIA LUCIA; Timpanaro, N; Spampinato, C.
BLOOD ORANGE SLICES MINIMALLY TRANSFORMED: CHEMICAL MICROBIOLOGICAL AND SENSORIAL STUDIES
file da validare2003-01-01 Caggia, Cinzia; Rapisarda, P; Lanza, C. M.; Bellomo, S. E.; Pannuzzo, P; LO BIANCO, M; Restuccia, Cristina; Spampinato, C; Sciuto, A. G.
BLOOD ORANGE SLICES MINIMALLY TRANSFORMED: CHEMIAL MICROBIOLOGICAL AND SENSORY STUDIES
file da validare2003-01-01 Caggia, Cinzia; Rapisarda, P; Lanza, C. M.; Bellomo, S. E.; Pannuzzo, P; LO BIANCO, M; Restuccia, Cristina; Spampinato, C; Sciuto, A. G.
DIRECT PROFILING OF YEAST POPULATION IN SICILIAN DURUM WHEAT SOURDOUGHS
file da validare2003-01-01 Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Romano, A. D.; Caggia, Cinzia
Blood orange slices minimally transformed: chemical, microbiological and sensory studies
file da validare2003-01-01 Caggia, C; Rapisarda, P; Lanza, Cm; Bellomo, Se; Panuzzo P., Lo Bianco M; Restuccia, C; Spampinato, C; Sciuto, Ag; LO BIANCO, M
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms
file da validare2004-01-01 Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Muratore, Giuseppe
“Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microrganisms”
file da validare2004-01-01 Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Muratore, Giuseppe
Minimally processed blood oranges: physical-chemical, microbiological and sensorial evaluation of four Tarocco clone slices
file da validare2004-01-01 Rapisarda, P; Caggia, Cinzia; Lanza, C. M.; Bellomo, S. E.; Pannuzzo, P; Restuccia, Cristina
“Valutazione microbiologica e sensoriale di arance a fette in atmosfera modificata”
file da validare2004-01-01 Caggia, Cinzia; Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Grasso, C; Mazzaglia, A; Lanza, C. M.
Valutazione microbiologica e sensoriale di arance a fette confezionate in atmosfera modificata Progetto finalizzato MiPAF: linee programmatiche di indirizzo e intervento per l’agrumicoltura italiana
file da validare2004-01-01 Caggia, Cinzia; Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Grasso, C; Mazzaglia, A; Lanza, C. M.
Lactobacillus casei, dominant species in naturally fermented Sicilian green olives
file da validare2004-01-01 Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina; Romano, Ad; Caggia, Cinzia
The acetic acid bacteria of traditional balsamic vinegar
file da validare2004-01-01 Gullo, M; DE VERO, L; Caggia, Cinzia; Giudici, P.
Occurence of Listeria monocytogenes in green table olives
file da validare2004-01-01 Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; DI SALVO, M; Romeo, F; Giudici, P.
“Starter culture development for improving shelf-life and quality of sweet baked products”
file da validare2004-01-01 Restuccia, Cristina; Cascone, C; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia
Employment of lactic acid bacteria for bio-preservation of minimally processed vegetables
file da validare2004-01-01 Randazzo, CINZIA LUCIA; Scifo', G. O.; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia
Minimally processed blood oranges: physico-chemical, microbiological,and sensory evaluation of four tarocco clone slices
file da validare2004-01-01 Rapisarda, P; Bellomo, S. E.; Pannuzzo, P; Caggia, Cinzia; Lanza, C. M.; Restuccia, Cristina
Blood orange slices packaged with films of different permeabilities: chemical, microbiological and sensory studies
file da validare2004-01-01 Caggia, Cinzia; C., MARIA LANZA; S., ELISABETTA BELLOMO; Paolo, Pannuzzo; M., LO BIANCO; Restuccia, Cristina; Paolo, Rapisarda
Analisi microbiologiche e identificazione di batteri lattici in insalate di IV gamma
2004-01-01 Randazzo, CINZIA LUCIA; SCIFO' G., O; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Specific spoilage organisms and shelf life of green olives directly fermented in ready to sale packages with different permeability | 1-gen-2003 | Romano, A. D.; Muratore, Giuseppe; Randazzo, CINZIA LUCIA; DI SALVO, M; Caggia, Cinzia | file da validare |
Influenza del ceppo di lievito sui componenti dell’aroma in vini ottenuti da uve Chardonnay | 1-gen-2003 | Muratore, Giuseppe; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia; Luca, Bongiovanni; CARLO NICOLOSI, Asmundo; Paolo, Giudici | file da validare |
Studio preliminare sulla shelf-life di arance siciliane di IV gamma. Aspetti mirobiologici e sensoriali | 1-gen-2003 | Caggia, Cinzia; Lanza, C. M.; Randazzo, CINZIA LUCIA; Timpanaro, N; Spampinato, C. | file da validare |
BLOOD ORANGE SLICES MINIMALLY TRANSFORMED: CHEMICAL MICROBIOLOGICAL AND SENSORIAL STUDIES | 1-gen-2003 | Caggia, Cinzia; Rapisarda, P; Lanza, C. M.; Bellomo, S. E.; Pannuzzo, P; LO BIANCO, M; Restuccia, Cristina; Spampinato, C; Sciuto, A. G. | file da validare |
BLOOD ORANGE SLICES MINIMALLY TRANSFORMED: CHEMIAL MICROBIOLOGICAL AND SENSORY STUDIES | 1-gen-2003 | Caggia, Cinzia; Rapisarda, P; Lanza, C. M.; Bellomo, S. E.; Pannuzzo, P; LO BIANCO, M; Restuccia, Cristina; Spampinato, C; Sciuto, A. G. | file da validare |
DIRECT PROFILING OF YEAST POPULATION IN SICILIAN DURUM WHEAT SOURDOUGHS | 1-gen-2003 | Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Romano, A. D.; Caggia, Cinzia | file da validare |
Blood orange slices minimally transformed: chemical, microbiological and sensory studies | 1-gen-2003 | Caggia, C; Rapisarda, P; Lanza, Cm; Bellomo, Se; Panuzzo P., Lo Bianco M; Restuccia, C; Spampinato, C; Sciuto, Ag; LO BIANCO, M | file da validare |
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms | 1-gen-2004 | Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Muratore, Giuseppe | file da validare |
“Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microrganisms” | 1-gen-2004 | Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Minimally processed blood oranges: physical-chemical, microbiological and sensorial evaluation of four Tarocco clone slices | 1-gen-2004 | Rapisarda, P; Caggia, Cinzia; Lanza, C. M.; Bellomo, S. E.; Pannuzzo, P; Restuccia, Cristina | file da validare |
“Valutazione microbiologica e sensoriale di arance a fette in atmosfera modificata” | 1-gen-2004 | Caggia, Cinzia; Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Grasso, C; Mazzaglia, A; Lanza, C. M. | file da validare |
Valutazione microbiologica e sensoriale di arance a fette confezionate in atmosfera modificata Progetto finalizzato MiPAF: linee programmatiche di indirizzo e intervento per l’agrumicoltura italiana | 1-gen-2004 | Caggia, Cinzia; Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Grasso, C; Mazzaglia, A; Lanza, C. M. | file da validare |
Lactobacillus casei, dominant species in naturally fermented Sicilian green olives | 1-gen-2004 | Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina; Romano, Ad; Caggia, Cinzia | file da validare |
The acetic acid bacteria of traditional balsamic vinegar | 1-gen-2004 | Gullo, M; DE VERO, L; Caggia, Cinzia; Giudici, P. | file da validare |
Occurence of Listeria monocytogenes in green table olives | 1-gen-2004 | Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; DI SALVO, M; Romeo, F; Giudici, P. | file da validare |
“Starter culture development for improving shelf-life and quality of sweet baked products” | 1-gen-2004 | Restuccia, Cristina; Cascone, C; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia | file da validare |
Employment of lactic acid bacteria for bio-preservation of minimally processed vegetables | 1-gen-2004 | Randazzo, CINZIA LUCIA; Scifo', G. O.; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia | file da validare |
Minimally processed blood oranges: physico-chemical, microbiological,and sensory evaluation of four tarocco clone slices | 1-gen-2004 | Rapisarda, P; Bellomo, S. E.; Pannuzzo, P; Caggia, Cinzia; Lanza, C. M.; Restuccia, Cristina | file da validare |
Blood orange slices packaged with films of different permeabilities: chemical, microbiological and sensory studies | 1-gen-2004 | Caggia, Cinzia; C., MARIA LANZA; S., ELISABETTA BELLOMO; Paolo, Pannuzzo; M., LO BIANCO; Restuccia, Cristina; Paolo, Rapisarda | file da validare |
Analisi microbiologiche e identificazione di batteri lattici in insalate di IV gamma | 1-gen-2004 | Randazzo, CINZIA LUCIA; SCIFO' G., O; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia |
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