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I lieviti delle paste acide siciliane: caratterizzazione delle specie isolate
file da validare2001-01-01 Gullo, M; Caggia, Cinzia
Monitoraggio di lieviti presenti in un impasto acido siciliano impiegato nella produzione di pane di semola di grano duro
file da validare2001-01-01 Romano, D; Gullo, M; Caggia, Cinzia; Giudici, P.
Le tecnologie di produzione del pane in Sicilia
file da validare2001-01-01 Romano, Ad; Gullo, M; Caggia, Cinzia
CARATTERIZZAZIONE MICROBIOLOGICA DI PASTE ACIDE SICILIANE
file da validare2001-01-01 Giudici, P; Muratore, Giuseppe; Romano, A. D.; Gullo, M; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina
DNA fingerprinting methods used for identification of yeasts isolated from sicilian sourdoughs
file da validare2001-01-01 Andrea, Pulvirenti; Caggia, Cinzia; Restuccia, Cristina; Maria, Gullo; Paolo, Giudici
Characterization of different Saccharomyces strains and their influence on dough fermentation in bread-making of durum wheat
file da validare2002-01-01 Romano, A. D.; Caggia, Cinzia; Spina, A; Palombo, M.
A ß-glucosidase positive strain of Saccharomyces cerevisiae isolated from grape must
file da validare2002-01-01 Restuccia, Cristina; Andrea, Pulvirenti; Caggia, Cinzia; Paolo, Giudici
Genotypes - yeast strains interaction in breadmaking of durum wheat
file da validare2002-01-01 Spina, A; Virz, N; Palumbo, M; Romano, A. D.; Caggia, Cinzia; Giudici, P.
Evoluzione della popolazione microbica del Pecorino Siciliano durante il processo di caseificazione
file da validare2002-01-01 Randazzo, CINZIA LUCIA; ROSITA LA, Cava; Restuccia, Cristina; Daniele, Romano; Caggia, Cinzia
Sourdough microbial communities assessed by PCR-DGGE analysis
file da validare2002-01-01 Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina; Romano, A. D.; Caggia, Cinzia
BLOOD ORANGE SLICES MINIMALLY TRANSFORMED: CHEMIAL MICROBIOLOGICAL AND SENSORY STUDIES
file da validare2003-01-01 Caggia, Cinzia; Rapisarda, P; Lanza, C. M.; Bellomo, S. E.; Pannuzzo, P; LO BIANCO, M; Restuccia, Cristina; Spampinato, C; Sciuto, A. G.
Identification des hazards et estimation du risque dans l’emploi des OGM en oenologie
file da validare2003-01-01 Giudici, P; Pulvirenti, A; Cassanelli, S; Caggia, Cinzia
Studio preliminare sulla shelf-life di arance siciliane di IV gamma. Aspetti mirobiologici e sensoriali
file da validare2003-01-01 Caggia, Cinzia; Lanza, C. M.; Randazzo, CINZIA LUCIA; Timpanaro, N; Spampinato, C.
Studio preliminare sulla shelf-life di arance siciliane di IV gamma. Aspetti microbiologici e sensoriali
file da validare2003-01-01 Caggia, Cinzia; Lanza, C. M.; Randazzo, CINZIA LUCIA; Timapanaro, N; Spampinato, C.
Direct profiling of yeast population in Sicilian wheat sourdoughs
file da validare2003-01-01 Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Romano, D; Caggia, Cinzia
BLOOD ORANGE SLICES MINIMALLY TRANSFORMED: CHEMICAL MICROBIOLOGICAL AND SENSORIAL STUDIES
file da validare2003-01-01 Caggia, Cinzia; Rapisarda, P; Lanza, C. M.; Bellomo, S. E.; Pannuzzo, P; LO BIANCO, M; Restuccia, Cristina; Spampinato, C; Sciuto, A. G.
specific spoilage organisms and shelf-life of green olives directly fermented in ready to sale packaged
file da validare2003-01-01 Romano, A. D.; Muratore, Giuseppe; Randazzo, CINZIA LUCIA; DI SALVO, M; Caggia, Cinzia
DIRECT PROFILING OF YEAST POPULATION IN SICILIAN DURUM WHEAT SOURDOUGHS
file da validare2003-01-01 Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Romano, A. D.; Caggia, Cinzia
Blood orange slices minimally transformed: chemical, microbiological and sensory studies
file da validare2003-01-01 Caggia, C; Rapisarda, P; Lanza, Cm; Bellomo, Se; Panuzzo P., Lo Bianco M; Restuccia, C; Spampinato, C; Sciuto, Ag; LO BIANCO, M
Influenza del ceppo di lievito sui componenti dell’aroma in vini ottenuti da uve Chardonnay
file da validare2003-01-01 Muratore, Giuseppe; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia; Luca, Bongiovanni; CARLO NICOLOSI, Asmundo; Paolo, Giudici
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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I lieviti delle paste acide siciliane: caratterizzazione delle specie isolate | 1-gen-2001 | Gullo, M; Caggia, Cinzia | file da validare |
Monitoraggio di lieviti presenti in un impasto acido siciliano impiegato nella produzione di pane di semola di grano duro | 1-gen-2001 | Romano, D; Gullo, M; Caggia, Cinzia; Giudici, P. | file da validare |
Le tecnologie di produzione del pane in Sicilia | 1-gen-2001 | Romano, Ad; Gullo, M; Caggia, Cinzia | file da validare |
CARATTERIZZAZIONE MICROBIOLOGICA DI PASTE ACIDE SICILIANE | 1-gen-2001 | Giudici, P; Muratore, Giuseppe; Romano, A. D.; Gullo, M; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina | file da validare |
DNA fingerprinting methods used for identification of yeasts isolated from sicilian sourdoughs | 1-gen-2001 | Andrea, Pulvirenti; Caggia, Cinzia; Restuccia, Cristina; Maria, Gullo; Paolo, Giudici | file da validare |
Characterization of different Saccharomyces strains and their influence on dough fermentation in bread-making of durum wheat | 1-gen-2002 | Romano, A. D.; Caggia, Cinzia; Spina, A; Palombo, M. | file da validare |
A ß-glucosidase positive strain of Saccharomyces cerevisiae isolated from grape must | 1-gen-2002 | Restuccia, Cristina; Andrea, Pulvirenti; Caggia, Cinzia; Paolo, Giudici | file da validare |
Genotypes - yeast strains interaction in breadmaking of durum wheat | 1-gen-2002 | Spina, A; Virz, N; Palumbo, M; Romano, A. D.; Caggia, Cinzia; Giudici, P. | file da validare |
Evoluzione della popolazione microbica del Pecorino Siciliano durante il processo di caseificazione | 1-gen-2002 | Randazzo, CINZIA LUCIA; ROSITA LA, Cava; Restuccia, Cristina; Daniele, Romano; Caggia, Cinzia | file da validare |
Sourdough microbial communities assessed by PCR-DGGE analysis | 1-gen-2002 | Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina; Romano, A. D.; Caggia, Cinzia | file da validare |
BLOOD ORANGE SLICES MINIMALLY TRANSFORMED: CHEMIAL MICROBIOLOGICAL AND SENSORY STUDIES | 1-gen-2003 | Caggia, Cinzia; Rapisarda, P; Lanza, C. M.; Bellomo, S. E.; Pannuzzo, P; LO BIANCO, M; Restuccia, Cristina; Spampinato, C; Sciuto, A. G. | file da validare |
Identification des hazards et estimation du risque dans l’emploi des OGM en oenologie | 1-gen-2003 | Giudici, P; Pulvirenti, A; Cassanelli, S; Caggia, Cinzia | file da validare |
Studio preliminare sulla shelf-life di arance siciliane di IV gamma. Aspetti mirobiologici e sensoriali | 1-gen-2003 | Caggia, Cinzia; Lanza, C. M.; Randazzo, CINZIA LUCIA; Timpanaro, N; Spampinato, C. | file da validare |
Studio preliminare sulla shelf-life di arance siciliane di IV gamma. Aspetti microbiologici e sensoriali | 1-gen-2003 | Caggia, Cinzia; Lanza, C. M.; Randazzo, CINZIA LUCIA; Timapanaro, N; Spampinato, C. | file da validare |
Direct profiling of yeast population in Sicilian wheat sourdoughs | 1-gen-2003 | Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Romano, D; Caggia, Cinzia | file da validare |
BLOOD ORANGE SLICES MINIMALLY TRANSFORMED: CHEMICAL MICROBIOLOGICAL AND SENSORIAL STUDIES | 1-gen-2003 | Caggia, Cinzia; Rapisarda, P; Lanza, C. M.; Bellomo, S. E.; Pannuzzo, P; LO BIANCO, M; Restuccia, Cristina; Spampinato, C; Sciuto, A. G. | file da validare |
specific spoilage organisms and shelf-life of green olives directly fermented in ready to sale packaged | 1-gen-2003 | Romano, A. D.; Muratore, Giuseppe; Randazzo, CINZIA LUCIA; DI SALVO, M; Caggia, Cinzia | file da validare |
DIRECT PROFILING OF YEAST POPULATION IN SICILIAN DURUM WHEAT SOURDOUGHS | 1-gen-2003 | Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Romano, A. D.; Caggia, Cinzia | file da validare |
Blood orange slices minimally transformed: chemical, microbiological and sensory studies | 1-gen-2003 | Caggia, C; Rapisarda, P; Lanza, Cm; Bellomo, Se; Panuzzo P., Lo Bianco M; Restuccia, C; Spampinato, C; Sciuto, Ag; LO BIANCO, M | file da validare |
Influenza del ceppo di lievito sui componenti dell’aroma in vini ottenuti da uve Chardonnay | 1-gen-2003 | Muratore, Giuseppe; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia; Luca, Bongiovanni; CARLO NICOLOSI, Asmundo; Paolo, Giudici | file da validare |
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