Sfoglia per Autore
Formulazione di nuovi starter per i prodotti da forno
file da validare2001-01-01 Giudici, P; Muratore, Giuseppe; Romano, A. D.; Gullo, M; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina
caratterizzazione microbiologica di paste acide siciliane. Formulazione di nuovi starter per i prodotti da forno
file da validare2001-01-01 Giudici, P; Muratore, Giuseppe; Romano, A. D.; Gullo, M; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina
CARATTERIZZAZIONE MICROBIOLOGICA DI PASTE ACIDE SICILIANE
file da validare2001-01-01 Giudici, P; Muratore, Giuseppe; Romano, A. D.; Gullo, M; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina
Identification of Pichia anomala isolated from yoghurt by RFLP of the ITS region
file da validare2001-01-01 Caggia, Cinzia; Restuccia, Cristina; Pulvirenti, A; Giudici, P.
DNA fingerprinting methods used for identification of yeasts isolated from sicilian sourdoughs
file da validare2001-01-01 Andrea, Pulvirenti; Caggia, Cinzia; Restuccia, Cristina; Maria, Gullo; Paolo, Giudici
Genotypes - yeast strains interaction in breadmaking of durum wheat
file da validare2002-01-01 Spina, A; Virz, N; Palumbo, M; Romano, A. D.; Caggia, Cinzia; Giudici, P.
Sourdough microbial communities assessed by PCR-DGGE analysis
file da validare2002-01-01 Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina; Romano, A. D.; Caggia, Cinzia
Characterization of different Saccharomyces strains and their influence on dough fermentation in bread-making of durum wheat
file da validare2002-01-01 Romano, A. D.; Caggia, Cinzia; Spina, A; Palombo, M.
Evoluzione della popolazione microbica del Pecorino Siciliano durante il processo di caseificazione
file da validare2002-01-01 Randazzo, CINZIA LUCIA; ROSITA LA, Cava; Restuccia, Cristina; Daniele, Romano; Caggia, Cinzia
A ß-glucosidase positive strain of Saccharomyces cerevisiae isolated from grape must
file da validare2002-01-01 Restuccia, Cristina; Andrea, Pulvirenti; Caggia, Cinzia; Paolo, Giudici
SPECIFIC SPOILAGE ORGANISMS AND SHELF-LIFE OF GREEN OLIVES DIRECTLY FERMENTAED IN READY TO SALE PACKAGES
file da validare2003-01-01 Romano, A. D.; Muratore, Giuseppe; Randazzo, CINZIA LUCIA; DI SALVO, M; Caggia, Cinzia
Studio preliminare sulla shelf-life di arance siciliane di IV gamma. Aspetti microbiologici e sensoriali
file da validare2003-01-01 Caggia, Cinzia; Lanza, C. M.; Randazzo, CINZIA LUCIA; Timapanaro, N; Spampinato, C.
Direct profiling of yeast population in Sicilian wheat sourdoughs
file da validare2003-01-01 Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Romano, D; Caggia, Cinzia
“GLUCOSE INHIBITION OF MALTASE ACTIVITY IN SACCHAROMYCES CEREVISIAE STRAINS ISOLATED FROM DIFFERENT FOODS”
file da validare2003-01-01 Romano, A. D.; Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia
Specific spoilage organisms and shelf life of green olives directly fermented in ready to sale packages with different permeability
file da validare2003-01-01 Romano, A. D.; Muratore, Giuseppe; Randazzo, CINZIA LUCIA; DI SALVO, M; Caggia, Cinzia
Identification des hazards et estimation du risque dans l’emploi des OGM en oenologie
file da validare2003-01-01 Giudici, P; Pulvirenti, A; Cassanelli, S; Caggia, Cinzia
Glucose inhibition of maltase activity in Saccharomyces cerevisiae strains isolated from different food
file da validare2003-01-01 Romano, A. D.; Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia
Influenza del ceppo di lievito sui componenti dell'aroma di vini ottenuti da uve Chardonnay
file da validare2003-01-01 Muratore, Giuseppe; Restuccia, Cristina; Giudici, P; Caggia, Cinzia; Dongiovanni, L; Nicolosi Asmundo, C.
specific spoilage organisms and shelf-life of green olives directly fermented in ready to sale packaged
file da validare2003-01-01 Romano, A. D.; Muratore, Giuseppe; Randazzo, CINZIA LUCIA; DI SALVO, M; Caggia, Cinzia
Evoluzione della popolazione microbica del Pecorino Siciliano durante il processo di caseificazione
file da validare2003-01-01 Randazzo, CINZIA LUCIA; La Cava, Rt; Restuccia, Cristina; Romano, Ad; Caggia, Cinzia
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Formulazione di nuovi starter per i prodotti da forno | 1-gen-2001 | Giudici, P; Muratore, Giuseppe; Romano, A. D.; Gullo, M; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina | file da validare |
caratterizzazione microbiologica di paste acide siciliane. Formulazione di nuovi starter per i prodotti da forno | 1-gen-2001 | Giudici, P; Muratore, Giuseppe; Romano, A. D.; Gullo, M; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina | file da validare |
CARATTERIZZAZIONE MICROBIOLOGICA DI PASTE ACIDE SICILIANE | 1-gen-2001 | Giudici, P; Muratore, Giuseppe; Romano, A. D.; Gullo, M; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina | file da validare |
Identification of Pichia anomala isolated from yoghurt by RFLP of the ITS region | 1-gen-2001 | Caggia, Cinzia; Restuccia, Cristina; Pulvirenti, A; Giudici, P. | file da validare |
DNA fingerprinting methods used for identification of yeasts isolated from sicilian sourdoughs | 1-gen-2001 | Andrea, Pulvirenti; Caggia, Cinzia; Restuccia, Cristina; Maria, Gullo; Paolo, Giudici | file da validare |
Genotypes - yeast strains interaction in breadmaking of durum wheat | 1-gen-2002 | Spina, A; Virz, N; Palumbo, M; Romano, A. D.; Caggia, Cinzia; Giudici, P. | file da validare |
Sourdough microbial communities assessed by PCR-DGGE analysis | 1-gen-2002 | Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina; Romano, A. D.; Caggia, Cinzia | file da validare |
Characterization of different Saccharomyces strains and their influence on dough fermentation in bread-making of durum wheat | 1-gen-2002 | Romano, A. D.; Caggia, Cinzia; Spina, A; Palombo, M. | file da validare |
Evoluzione della popolazione microbica del Pecorino Siciliano durante il processo di caseificazione | 1-gen-2002 | Randazzo, CINZIA LUCIA; ROSITA LA, Cava; Restuccia, Cristina; Daniele, Romano; Caggia, Cinzia | file da validare |
A ß-glucosidase positive strain of Saccharomyces cerevisiae isolated from grape must | 1-gen-2002 | Restuccia, Cristina; Andrea, Pulvirenti; Caggia, Cinzia; Paolo, Giudici | file da validare |
SPECIFIC SPOILAGE ORGANISMS AND SHELF-LIFE OF GREEN OLIVES DIRECTLY FERMENTAED IN READY TO SALE PACKAGES | 1-gen-2003 | Romano, A. D.; Muratore, Giuseppe; Randazzo, CINZIA LUCIA; DI SALVO, M; Caggia, Cinzia | file da validare |
Studio preliminare sulla shelf-life di arance siciliane di IV gamma. Aspetti microbiologici e sensoriali | 1-gen-2003 | Caggia, Cinzia; Lanza, C. M.; Randazzo, CINZIA LUCIA; Timapanaro, N; Spampinato, C. | file da validare |
Direct profiling of yeast population in Sicilian wheat sourdoughs | 1-gen-2003 | Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Romano, D; Caggia, Cinzia | file da validare |
“GLUCOSE INHIBITION OF MALTASE ACTIVITY IN SACCHAROMYCES CEREVISIAE STRAINS ISOLATED FROM DIFFERENT FOODS” | 1-gen-2003 | Romano, A. D.; Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia | file da validare |
Specific spoilage organisms and shelf life of green olives directly fermented in ready to sale packages with different permeability | 1-gen-2003 | Romano, A. D.; Muratore, Giuseppe; Randazzo, CINZIA LUCIA; DI SALVO, M; Caggia, Cinzia | file da validare |
Identification des hazards et estimation du risque dans l’emploi des OGM en oenologie | 1-gen-2003 | Giudici, P; Pulvirenti, A; Cassanelli, S; Caggia, Cinzia | file da validare |
Glucose inhibition of maltase activity in Saccharomyces cerevisiae strains isolated from different food | 1-gen-2003 | Romano, A. D.; Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia | file da validare |
Influenza del ceppo di lievito sui componenti dell'aroma di vini ottenuti da uve Chardonnay | 1-gen-2003 | Muratore, Giuseppe; Restuccia, Cristina; Giudici, P; Caggia, Cinzia; Dongiovanni, L; Nicolosi Asmundo, C. | file da validare |
specific spoilage organisms and shelf-life of green olives directly fermented in ready to sale packaged | 1-gen-2003 | Romano, A. D.; Muratore, Giuseppe; Randazzo, CINZIA LUCIA; DI SALVO, M; Caggia, Cinzia | file da validare |
Evoluzione della popolazione microbica del Pecorino Siciliano durante il processo di caseificazione | 1-gen-2003 | Randazzo, CINZIA LUCIA; La Cava, Rt; Restuccia, Cristina; Romano, Ad; Caggia, Cinzia | file da validare |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile