Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 60 di 332
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Use of a test day model in an extension education and outreach program for a dairy farming community using an on-line system 1-gen-2003 G., Azzaro; S., Ventura; J., Carvalheira; M., Caccamo; Licitra, Giuseppe; E., Raffrenato; R. W., Blake file da validare
Natural Antioxidants in traditional Sicilian cheeses obtained from pasture-fed animals 1-gen-2003 M., Rosato; G., DI ROSA; S., Carpino; Licitra, Giuseppe file da validare
THE INFLUENCE OF NATIVE PASTURE PLANTS OM AROMA COMPOUNDS IN RAGUSANO CHEESE 1-gen-2003 S., Carpino; S., Mallia; S., LA TERRA; Licitra, Giuseppe; P. J., VAN SOEST; D. M., Barbano file da validare
Lo “stress da caldo” nelle bovine da latte in Sicilia 1-gen-2003 Licitra, Giuseppe; C., Scollo; L., Calamari; E., Frazzi; L., Stefanini; M., Speroni file da validare
Valutazione della capacità antiossidante totale in formaggi di origine ragusana 1-gen-2003 T., Armeni; G., Principato; M., Rosato; S., LA TERRA; S., Carpino; Licitra, Giuseppe; F., Regoli file da validare
Antiossidanti naturali nei formaggi storici siciliani 1-gen-2003 M., Rosato; G., DI ROSA; S., LA TERRA; J., Horne; S., Carpino; Licitra, Giuseppe file da validare
Influence of brine temperature on lipolysis and proteolysis within blocks of Ragusano 1-gen-2003 C., Melilli; D. M., Barbano; M., Manenti; J. M., Lynch; S., Carpino; Licitra, Giuseppe file da validare
Aroma Compounds and Sensory Characteristics of Sicilian Traditional Cheeses from cows on pasture 1-gen-2003 S., Carpino; S., Mallia; J., Horne; Licitra, Giuseppe file da validare
Effects of brining time on sensory profiles of Ragusano cheese produced from pasture-fed animals 1-gen-2003 J., Horne; C., Melilli; S., Carpino; Licitra, Giuseppe file da validare
Results of a PreSynch OvSynch Protocol in Nine Ragusa Dairy Herds 1-gen-2003 J. D., Ferguson; D. T., Galligan; J. W., Brooks; G., Azzaro; S., Villari; S., Ventura; Licitra, Giuseppe file da validare
Use of management practices to differentiate dairy herd environments in Southeastern Sicily 1-gen-2003 E., Raffrenato; P. A., Oltenacu; R. W., Blake; Licitra, Giuseppe file da validare
Lipolysis and proteolysis within blocks of Ragusano cheese at different brine temperatures 1-gen-2003 C., Melilli; D. M., Barbano; M., Manenti; J. M., Lynch; S., Carpino; Licitra, Giuseppe file da validare
Does brine temperature influence salt uptake by Ragusano cheese? 1-gen-2003 C., Melilli; D. M., Barbano; Licitra, Giuseppe; G., Portelli; G., DI ROSA; S., Carpino file da validare
Influence of feeding strategy (pasture vs TMR) on proteolysis in Ragusano cheese during ripening 1-gen-2003 V., Fallico; L., Chianese; J., Horne; S., Carpino; Licitra, Giuseppe file da validare
Selection of forage by dairy cattle on complex Sicilian pasture 1-gen-2003 S., Carpino; Licitra, Giuseppe; P. J., VAN SOEST file da validare
Chemometric Analysis of Proteolysis During Ripening of Ragusano Cheese 1-gen-2004 V., Fallico; P. L. H., Mcsweeney; K. J., Siebert; J., Horne; S., Carpino; Licitra, Giuseppe
Lipolysis and proteolysis in Ragusano cheese during salting at different temperatures 1-gen-2004 C., Melilli; D. M., Barbano; M., Manenti; J. M., Lynch; S., Carpino; Licitra, Giuseppe file da validare
Sensory Differences Among Pecorino Siciliano Cheeses By Geographic Origin. 1-gen-2004 J., Horne; S., Carpino; S., Mallia; A., Difalco; G., Tumino; Licitra, Giuseppe file da validare
EVALUATION OF PROTEOLYSIS IN PDO RAGUSANO CHEESE DURING RIPENING BY CHEMOMETRIC ANALYSIS OF PEPTIDE AND FREE AMINO ACIDS PROFILES 1-gen-2004 V., Fallico; P. L. H., Mcsweeney; K. J., Siebert; J., Horne; S., Carpino; Licitra, Giuseppe file da validare
Measuring quality of protected denomination of origin Ragusano cheeses: sensory and chemical variation 1-gen-2004 J., Horne; G., Marino; G., Portelli; P., Campo; S., Carpino; Licitra, Giuseppe file da validare
Mostrati risultati da 41 a 60 di 332
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile