Sfoglia per Autore
Effetti dell’impiego dell’insilato sulla qualità del latte ovino destinato alla caseificazione
file da validare2002-01-01 Biondi, L; Licitra, G; Lanza, Massimiliano; Bella, MARCO SEBASTIANO; Pennisi, P; Vitale, S; Barbagallo, D.
Molecular characterisation of lactic acid bacteria of Ragusano cheese
file da validare2002-01-01 L., Corallo; R., Gelsomino; P. S., Cocconcelli; P., Campo; S., Carpino; Licitra, Giuseppe
Aroma Compounds and Sensory Characteristics of Sicilian Traditional Cheeses
file da validare2002-01-01 S., Carpino; S., Mallia; J., Horne; Licitra, Giuseppe
PROTEASES IN LAMB RENNET DURING RAGUSANO CHEESEMAKING
file da validare2002-01-01 Reale, U.; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Licitra, Giuseppe; Carpino, Stefania; Spagna, Giovanni
Odor profile of typical Sicilian cheeses: Maiorchino, Pecorino, Provola dei Nebrodi and Ricotta Infornata
file da validare2002-01-01 S., Carpino; S., Mallia; J., Horne; Licitra, Giuseppe
Uso combinato del dosaggio di progesterone nel latte e di un protocollo di inseminazione programmata con metodo “Presynch-Ovsynch” in vacche da latte
file da validare2002-01-01 G., Azzaro; J. W., Brooks; G., Migliorisi; S., Villari; S., Ventura; Licitra, Giuseppe; J. D., Ferguson; D. T., Galligan
Paired Use of Milk Progesterone Testing and a PreSynch OvSynch Timed Insemination Protocol in Lactating Dairy Cows
file da validare2002-01-01 J. D., Ferguson; D. T., Galligan; J. W., Brooks; G., Azzaro; S., Ventura; Licitra, Giuseppe
Does presalting and brine concentration influence salt uptake by Ragusano cheese?
file da validare2002-01-01 C., Melilli; D. M., Barbano; Licitra, Giuseppe; G., Tumino; G., Farina; S., Carpino
Lactic acid bacteria from natural biofilm of Tina, a wooden vat, potential contributors to Ragusano cheese fermentation
file da validare2002-01-01 L., Corallo; P. S., Cocconcelli; R., Gelsomino; P., Campo; S., Carpino; Licitra, Giuseppe
Effects of voluntary wait and censoring assumptions on life table analysis of reproductive data
file da validare2002-01-01 D. T., Galligan; LICITRA GIUSEPPE, P. H. D.; G., Azzaro; S., Ventura; J., Brooks; Licitra, Giuseppe
Impact of pasture on sensory properties of Ragusano
file da validare2002-01-01 S., Carpino; J., Horne; C., Melilli; Licitra, Giuseppe; D. M., Barbano
An Empirical Method for Cheese Yield Prediction
file da validare2002-01-01 C., Melilli; J. M., Lynch; S., Carpino; D. M., Barbano; Licitra, Giuseppe; A., Cappa
Selection of forage by dairy cattle on complex Sicilian pasture
file da validare2003-01-01 S., Carpino; Licitra, Giuseppe; P. J., VAN SOEST
Herd management and cow productivity information from an autoregressive test-day model applied in Southeasten Sicily
file da validare2003-01-01 G., Azzaro; S., Ventura; J., Carvalheira; M., Caccamo; Licitra, Giuseppe; E., Raffrenato; R. W., Blake
Antiossidanti naturali nei formaggi storici siciliani
file da validare2003-01-01 LICITRA GIUSEPPE, P. H. D.; S., LA TERRA; G., DI ROSA; J., Horne; S., Carpino; Licitra, Giuseppe
CLA e antiossidanti nei formaggi storici siciliani
file da validare2003-01-01 M., Rosato; G., DI ROSA; S., LA TERRA; S., Carpino; Licitra, Giuseppe
Influence of feeding strategy (pasture vs TMR) on proteolysis in Ragusano cheese during ripening
file da validare2003-01-01 Fallico, B. I. S. V.; L., Chianese; J., Horne; S., Carpino; Licitra, Giuseppe
ASPETTI QUALITATIVI E QUANTITATIVI DELLA PROTEOLISI NEL CORSO DELLA STAGIONATURA DEL FORMAGGIO RAGUSANO
file da validare2003-01-01 V., Fallico; L., Chianese; S., Carpino; Licitra, Giuseppe
Genotype by environment interaction for yield and somatic cell score with alternative environmental definitions
2003-01-01 E., Raffrenato; R. W., Blake; P. A., Oltenacu; J., Carvalheira; Licitra, Giuseppe
Influence of the temperature of salt brine on salt uptake by Ragusano cheese
2003-01-01 C., Melilli; D. M., Barbano; Licitra, Giuseppe; G., Portelli; G., DI ROSA; S., Carpino
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Effetti dell’impiego dell’insilato sulla qualità del latte ovino destinato alla caseificazione | 1-gen-2002 | Biondi, L; Licitra, G; Lanza, Massimiliano; Bella, MARCO SEBASTIANO; Pennisi, P; Vitale, S; Barbagallo, D. | file da validare |
Molecular characterisation of lactic acid bacteria of Ragusano cheese | 1-gen-2002 | L., Corallo; R., Gelsomino; P. S., Cocconcelli; P., Campo; S., Carpino; Licitra, Giuseppe | file da validare |
Aroma Compounds and Sensory Characteristics of Sicilian Traditional Cheeses | 1-gen-2002 | S., Carpino; S., Mallia; J., Horne; Licitra, Giuseppe | file da validare |
PROTEASES IN LAMB RENNET DURING RAGUSANO CHEESEMAKING | 1-gen-2002 | Reale, U.; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Licitra, Giuseppe; Carpino, Stefania; Spagna, Giovanni | file da validare |
Odor profile of typical Sicilian cheeses: Maiorchino, Pecorino, Provola dei Nebrodi and Ricotta Infornata | 1-gen-2002 | S., Carpino; S., Mallia; J., Horne; Licitra, Giuseppe | file da validare |
Uso combinato del dosaggio di progesterone nel latte e di un protocollo di inseminazione programmata con metodo “Presynch-Ovsynch” in vacche da latte | 1-gen-2002 | G., Azzaro; J. W., Brooks; G., Migliorisi; S., Villari; S., Ventura; Licitra, Giuseppe; J. D., Ferguson; D. T., Galligan | file da validare |
Paired Use of Milk Progesterone Testing and a PreSynch OvSynch Timed Insemination Protocol in Lactating Dairy Cows | 1-gen-2002 | J. D., Ferguson; D. T., Galligan; J. W., Brooks; G., Azzaro; S., Ventura; Licitra, Giuseppe | file da validare |
Does presalting and brine concentration influence salt uptake by Ragusano cheese? | 1-gen-2002 | C., Melilli; D. M., Barbano; Licitra, Giuseppe; G., Tumino; G., Farina; S., Carpino | file da validare |
Lactic acid bacteria from natural biofilm of Tina, a wooden vat, potential contributors to Ragusano cheese fermentation | 1-gen-2002 | L., Corallo; P. S., Cocconcelli; R., Gelsomino; P., Campo; S., Carpino; Licitra, Giuseppe | file da validare |
Effects of voluntary wait and censoring assumptions on life table analysis of reproductive data | 1-gen-2002 | D. T., Galligan; LICITRA GIUSEPPE, P. H. D.; G., Azzaro; S., Ventura; J., Brooks; Licitra, Giuseppe | file da validare |
Impact of pasture on sensory properties of Ragusano | 1-gen-2002 | S., Carpino; J., Horne; C., Melilli; Licitra, Giuseppe; D. M., Barbano | file da validare |
An Empirical Method for Cheese Yield Prediction | 1-gen-2002 | C., Melilli; J. M., Lynch; S., Carpino; D. M., Barbano; Licitra, Giuseppe; A., Cappa | file da validare |
Selection of forage by dairy cattle on complex Sicilian pasture | 1-gen-2003 | S., Carpino; Licitra, Giuseppe; P. J., VAN SOEST | file da validare |
Herd management and cow productivity information from an autoregressive test-day model applied in Southeasten Sicily | 1-gen-2003 | G., Azzaro; S., Ventura; J., Carvalheira; M., Caccamo; Licitra, Giuseppe; E., Raffrenato; R. W., Blake | file da validare |
Antiossidanti naturali nei formaggi storici siciliani | 1-gen-2003 | LICITRA GIUSEPPE, P. H. D.; S., LA TERRA; G., DI ROSA; J., Horne; S., Carpino; Licitra, Giuseppe | file da validare |
CLA e antiossidanti nei formaggi storici siciliani | 1-gen-2003 | M., Rosato; G., DI ROSA; S., LA TERRA; S., Carpino; Licitra, Giuseppe | file da validare |
Influence of feeding strategy (pasture vs TMR) on proteolysis in Ragusano cheese during ripening | 1-gen-2003 | Fallico, B. I. S. V.; L., Chianese; J., Horne; S., Carpino; Licitra, Giuseppe | file da validare |
ASPETTI QUALITATIVI E QUANTITATIVI DELLA PROTEOLISI NEL CORSO DELLA STAGIONATURA DEL FORMAGGIO RAGUSANO | 1-gen-2003 | V., Fallico; L., Chianese; S., Carpino; Licitra, Giuseppe | file da validare |
Genotype by environment interaction for yield and somatic cell score with alternative environmental definitions | 1-gen-2003 | E., Raffrenato; R. W., Blake; P. A., Oltenacu; J., Carvalheira; Licitra, Giuseppe | |
Influence of the temperature of salt brine on salt uptake by Ragusano cheese | 1-gen-2003 | C., Melilli; D. M., Barbano; Licitra, Giuseppe; G., Portelli; G., DI ROSA; S., Carpino |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile