LANZA, Massimiliano
LANZA, Massimiliano
AGRICOLTURA, ALIMENTAZIONE E AMBIENTE (Di3A)
(2000) – Effetti dell’impiego di vitamina E sulle caratteristiche fisiche e sensoriali di carni di agnelli alimentati con una dieta contenente sansa di olive
file da validare2000-01-01 Lanza, Massimiliano; Biondi, L; Lanza, C. M.; Signorino, D; Chiofalo, V.
(2000) – Effetti dell’impiego di vitamina E sulle performances in vivo e post mortem di agnelli alimentati con una dieta contenente sansa di olive
file da validare2000-01-01 Lanza, Massimiliano; Bella, MARCO SEBASTIANO; Zumbo, A; Lotta, L; Chiofalo, L.
6.4 Allevamento degli agnelli per la produzione della carne
file da validare2020-01-01 Lanza, Massimiliano; Bella, Marco; Morbidini, Luciano
Alternative feed resourches and their effects on the quality of meat and milk from small ruminants
2008-01-01 Vasta, V; Nudda, A; Cannas, A; Lanza, M; Priolo, Alessandro
Alternative legume seeds and lamb meat quality
file da validare2005-01-01 Lanza, Massimiliano; Bella, MARCO SEBASTIANO; Priolo, Alessandro; Pennisi, P.
Alternative legume seeds and lamb meat quality
file da validare2007-01-01 Lanza, Massimiliano; Bella, MARCO SEBASTIANO; Priolo, Alessandro; Pennisi, P.
Analisi smart nose in formaggi di capra Girgentana in relazione al genotipo al locus della alfas1-caseina e alla degradabilità proteica della dieta
2011-01-01 Pagano, R. I.; Finocchiaro, L.; Lanza, Massimiliano; Rapisarda, T.; Carpino, S.; Avondo, Marcella
Analysis of the Microbial Intestinal Tract in Broiler Chickens during the Rearing Period
2021-01-01 Stamilla, Alessandro; Ruiz-Ruiz, Susana; Artacho, Alejandro; Pons, Javier; Messina, Antonino; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Lanza, Massimiliano; Moya, Andrés
Antioxidant status, colour stability and myoglobin resistance to oxidation of longissimus dorsi muscle from lambs fed a tannin-containing diet
2011-01-01 Luciano, G; Vasta, V; Monahan, F. J.; LOPEZ ANDRES, P; Biondi, Luisa; Lanza, M; Priolo, Alessandro
Bacterial and protozoal communities and fatty acid profile in the rumen of sheep fed a diet containing added tannins
2010-01-01 Vasta, V; YANEZ RUIZ, D. R.; Mele, M; Serra, A; Luciano, G; Lanza, Massimiliano; Biondi, Luisa; Priolo, Alessandro
Can the reflectance spectrum be used to trace grass feeding in ewe milk?
file da validare2003-01-01 Priolo, Alessandro; Lanza, Massimiliano; Barbagallo, D; Finocchiaro, L; Biondi, Luisa
Carcass and meat quality of lambs fed fresh sulla (Hedysarum coronarium L.) with or without polyethylene glycol or concentrate
file da validare2005-01-01 Priolo, Alessandro; Bella, MARCO SEBASTIANO; Lanza, Massimiliano; Galofaro, V; Biondi, Luisa; Barbagallo, D; BEN SALEM, H; Pennisi, P.
Carcass characteristics in lambs fed green sulla (Hedysarum coronarium) or concentrates
file da validare2003-01-01 Bella, MARCO SEBASTIANO; Lanza, Massimiliano; Galofaro, V; Barbagallo, D; Biondi, Luisa; Pennisi, P; Priolo, Alessandro
Carcass characteristics, meat quality and nutritional value of horse meat: a review
file da validare2014-01-01 Lorenzo, Jm; Sarries, Mv; Tateo, A; Polidori, P; Franco, D; Lanza, Massimiliano
Carob pulp inclusion in lambs diet: effect on intake, performance, feeding behaviour and blood metabolites
2016-01-01 Gobindram, Nmn; Bognanno, M; Luciano, G; Lanza, Massimiliano; Biondi, L.
Chestnut shells in the diet of lamb: Effects on growth performance, fatty acid metabolism, and meat quality
2023-01-01 Menci, Ruggero; Natalello, Antonio; Stamilla, Alessandro; Mangano, Fabrizio; Torrent, Angelique; Luciano, Giuseppe; Priolo, Alessandro; Lanza, Massimiliano; Niderkorn, Vincent
Citrus pulp and wheat straw silage as an ingredient in lamb diets: effects on growth and carcass and meat quality
file da validare2001-01-01 Scerra, V; Caparra, P; Foti, F; Lanza, Massimiliano; Priolo, Alessandro
Citrus pulp as an ingredient in ostrich diet: effects on meat quality
file da validare2004-01-01 Lanza, Massimiliano; Fasone, V; Galofaro, V; Barbagallo, D; Bella, MARCO SEBASTIANO; Pennisi, P.
Dietary cardoon meal modulates rumen biohydrogenation and bacterial community in lambs
2021-01-01 Salami, S. A.; Valenti, B.; Luciano, G.; Lanza, M.; Umezurike-Amahah, N. M.; Kerry, J. P.; O'Grady, M. N.; Newbold, C. J.; Priolo, A.
Dietary citrus pulp reduces lipid oxidation in lamb meat
2014-01-01 Inserra, L; Priolo, Alessandro; Biondi, Luisa; Lanza, Massimiliano; Bognanno, M; Gravador, R; Luciano, G.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
(2000) – Effetti dell’impiego di vitamina E sulle caratteristiche fisiche e sensoriali di carni di agnelli alimentati con una dieta contenente sansa di olive | 1-gen-2000 | Lanza, Massimiliano; Biondi, L; Lanza, C. M.; Signorino, D; Chiofalo, V. | file da validare |
(2000) – Effetti dell’impiego di vitamina E sulle performances in vivo e post mortem di agnelli alimentati con una dieta contenente sansa di olive | 1-gen-2000 | Lanza, Massimiliano; Bella, MARCO SEBASTIANO; Zumbo, A; Lotta, L; Chiofalo, L. | file da validare |
6.4 Allevamento degli agnelli per la produzione della carne | 1-gen-2020 | Lanza, Massimiliano; Bella, Marco; Morbidini, Luciano | file da validare |
Alternative feed resourches and their effects on the quality of meat and milk from small ruminants | 1-gen-2008 | Vasta, V; Nudda, A; Cannas, A; Lanza, M; Priolo, Alessandro | |
Alternative legume seeds and lamb meat quality | 1-gen-2005 | Lanza, Massimiliano; Bella, MARCO SEBASTIANO; Priolo, Alessandro; Pennisi, P. | file da validare |
Alternative legume seeds and lamb meat quality | 1-gen-2007 | Lanza, Massimiliano; Bella, MARCO SEBASTIANO; Priolo, Alessandro; Pennisi, P. | file da validare |
Analisi smart nose in formaggi di capra Girgentana in relazione al genotipo al locus della alfas1-caseina e alla degradabilità proteica della dieta | 1-gen-2011 | Pagano, R. I.; Finocchiaro, L.; Lanza, Massimiliano; Rapisarda, T.; Carpino, S.; Avondo, Marcella | |
Analysis of the Microbial Intestinal Tract in Broiler Chickens during the Rearing Period | 1-gen-2021 | Stamilla, Alessandro; Ruiz-Ruiz, Susana; Artacho, Alejandro; Pons, Javier; Messina, Antonino; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Lanza, Massimiliano; Moya, Andrés | |
Antioxidant status, colour stability and myoglobin resistance to oxidation of longissimus dorsi muscle from lambs fed a tannin-containing diet | 1-gen-2011 | Luciano, G; Vasta, V; Monahan, F. J.; LOPEZ ANDRES, P; Biondi, Luisa; Lanza, M; Priolo, Alessandro | |
Bacterial and protozoal communities and fatty acid profile in the rumen of sheep fed a diet containing added tannins | 1-gen-2010 | Vasta, V; YANEZ RUIZ, D. R.; Mele, M; Serra, A; Luciano, G; Lanza, Massimiliano; Biondi, Luisa; Priolo, Alessandro | |
Can the reflectance spectrum be used to trace grass feeding in ewe milk? | 1-gen-2003 | Priolo, Alessandro; Lanza, Massimiliano; Barbagallo, D; Finocchiaro, L; Biondi, Luisa | file da validare |
Carcass and meat quality of lambs fed fresh sulla (Hedysarum coronarium L.) with or without polyethylene glycol or concentrate | 1-gen-2005 | Priolo, Alessandro; Bella, MARCO SEBASTIANO; Lanza, Massimiliano; Galofaro, V; Biondi, Luisa; Barbagallo, D; BEN SALEM, H; Pennisi, P. | file da validare |
Carcass characteristics in lambs fed green sulla (Hedysarum coronarium) or concentrates | 1-gen-2003 | Bella, MARCO SEBASTIANO; Lanza, Massimiliano; Galofaro, V; Barbagallo, D; Biondi, Luisa; Pennisi, P; Priolo, Alessandro | file da validare |
Carcass characteristics, meat quality and nutritional value of horse meat: a review | 1-gen-2014 | Lorenzo, Jm; Sarries, Mv; Tateo, A; Polidori, P; Franco, D; Lanza, Massimiliano | file da validare |
Carob pulp inclusion in lambs diet: effect on intake, performance, feeding behaviour and blood metabolites | 1-gen-2016 | Gobindram, Nmn; Bognanno, M; Luciano, G; Lanza, Massimiliano; Biondi, L. | |
Chestnut shells in the diet of lamb: Effects on growth performance, fatty acid metabolism, and meat quality | 1-gen-2023 | Menci, Ruggero; Natalello, Antonio; Stamilla, Alessandro; Mangano, Fabrizio; Torrent, Angelique; Luciano, Giuseppe; Priolo, Alessandro; Lanza, Massimiliano; Niderkorn, Vincent | |
Citrus pulp and wheat straw silage as an ingredient in lamb diets: effects on growth and carcass and meat quality | 1-gen-2001 | Scerra, V; Caparra, P; Foti, F; Lanza, Massimiliano; Priolo, Alessandro | file da validare |
Citrus pulp as an ingredient in ostrich diet: effects on meat quality | 1-gen-2004 | Lanza, Massimiliano; Fasone, V; Galofaro, V; Barbagallo, D; Bella, MARCO SEBASTIANO; Pennisi, P. | file da validare |
Dietary cardoon meal modulates rumen biohydrogenation and bacterial community in lambs | 1-gen-2021 | Salami, S. A.; Valenti, B.; Luciano, G.; Lanza, M.; Umezurike-Amahah, N. M.; Kerry, J. P.; O'Grady, M. N.; Newbold, C. J.; Priolo, A. | |
Dietary citrus pulp reduces lipid oxidation in lamb meat | 1-gen-2014 | Inserra, L; Priolo, Alessandro; Biondi, Luisa; Lanza, Massimiliano; Bognanno, M; Gravador, R; Luciano, G. |