ARENA, ELENA

ARENA, ELENA  

AGRICOLTURA, ALIMENTAZIONE E AMBIENTE (Di3A)  

Risultati 1 - 20 di 130 (tempo di esecuzione: 0.109 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A comparison of cherry tomato quality grouth under alternative soil 1-gen-2001 A., DI MAURO; Arena, Elena; Fallico, Biagio; Mc, Lanza; A., Passerini; E., Maccarone
A comparison of cherry tomato quality growth under alternative soil 1-gen-2001 A., DI MAURO; Arena, Elena; Fallico, Biagio; M. C., Lanza; A., Passerini; E., Maccarone
Addition of Olive Leaf Extract (OLE) for Producing Fortified Fresh Pasteurized Milk with An Extended Shelf Life 1-gen-2019 Palmeri, Rosa; Parafati, Lucia; Trippa, DANIELA ANTONINA; Siracusa, Laura; Arena, Elena; Restuccia, Cristina; Fallico, Biagio
Anthocyanic profile of different red grape cultivars grown in Sicily, 1-gen-2007 C., NICOLOSI ASMUNDO; Arena, Elena; A., Grasso
Antibacterial activity of 1,2-dicarbonyl compounds and the influence of the in vitro assay system 1-gen-2020 Brighina, Selina; Restuccia, Cristina; Arena, Elena; Palmeri, Rosa; Fallico, Biagio
Antioxidant and antimicrobial properties of semi-processed frozen prickly pear juice as affected by cultivar and harvest time 1-gen-2020 Palmeri, R.; Parafati, L.; Arena, E.; Grassenio, E.; Restuccia, C.; Fallico, B.
Applicazione della criomacerazione nella vinificazione di uve Nerello mascalese 1-gen-2008 Arena, Elena; C., NICOLOSI ASMUNDO; A., Grasso; M. C., Lupo
Applicazione della criomacerazione nella vinificazione di uve Nerello mascalese 1-gen-2007 Arena, Elena; C., NICOLOSI ASMUNDO; A., Grasso; M. C., Lupo
Aroma value of volatile compounds of prickly pear (Opuntia Ficus Indica (L.) Mill. Cactaceae) 1-gen-2001 Arena, Elena; S., Campisi; Fallico, Biagio; M. C., Lanza; E., Maccarone
Assessment of the exposure to Allura Red colour from the consumption of red juice-based and red soft drinks in Italy 1-gen-2011 Fallico, Biagio; Chiappara, E; Arena, Elena; Ballistreri, G.
Associations between food neophobia and responsiveness to “warning” chemosensory sensations in food products in a large population sample 1-gen-2018 Laureati, M.; Spinelli, MARCO SANTO; Monteleone, Antonia Elvira; Dinnella, C.; Prescott, J.; Cattaneo, C.; Proserpio, C.; De Toffoli, A.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Torri, L.; Peparaio, M.; Arena, E.; Bonello, F.; Condelli, N.; Di Monaco, R.; Gatti, E.; Piasentier, E.; Tesini, F.; Pagliarini, E.
L'ATTIVITA' ANTIOSSIDANTE DEI SUCCHI DI ARANCE PIGMENTATE 1-gen-2000 Arena, Elena; Fallico, Biagio; Maccarone, E.
Bioactive compounds in Blood Oranges (Citrus sinesis (L.) Osbeck): Level and Intake 1-gen-2017 Fallico, Biagio; Ballistreri, G.; Arena, Elena; Brighina, S.; Rapisarda, P.
Caratterizzazione chimica del "Pistacchio di Bronte" 1-gen-2005 Arena, Elena; BELLOMO M., G; Fallico, Biagio; Maccarone, E.
Caratterizzazione chimica del pistacchio di Bronte 1-gen-2006 Arena, Elena; Bellomo, Mg; Fallico, Biagio; Maccarone, E.
Characterization of prickly pear peel flour as a bioactive and functional ingredient in bread preparation 1-gen-2020 Parafati, L.; Restuccia, C.; Palmeri, R.; Fallico, B.; Arena, E.
Characterization of Triacylglycerols in Pistacia Vera L. Oils From Different Geographic Origin 1-gen-2010 Ballistreri, G; Arena, Elena; Fallico, Biagio
Chemical characterization of cherry tomato cultivated on different substrates 1-gen-2003 Arena, Elena; Fallico, Biagio; C. M., Lanza; E., Lombardo; AND E., Maccarone
Colour and label evaluation of commercial pasteurised red juices and related drinks 1-gen-2010 Fallico, Biagio; Arena, Elena; Chiappara, E; Ballistreri, G.
Comparison of odour active compounds detected by gas-chromatography olfactometry between hand-squeezed juices from different orange varieties 1-gen-2006 Arena, Elena; N., Guarrera; S., Campisi; C., NICOLOSI ASMUNDO