PALMERI, ROSA

PALMERI, ROSA  

AGRICOLTURA, ALIMENTAZIONE E AMBIENTE (Di3A)  

Risultati 1 - 20 di 79 (tempo di esecuzione: 0.018 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A CASE OF NATURAL IMMOBILIZATION OF Β-GLUCOSIDASE IN OENOCOCCUS OENI STRAINS 1-gen-2004 Palmeri, Rosa; Torriani, S; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Spagna, G.
Addition of Olive Leaf Extract (OLE) for Producing Fortified Fresh Pasteurized Milk with An Extended Shelf Life 1-gen-2019 Palmeri, Rosa; Parafati, Lucia; Trippa, DANIELA ANTONINA; Siracusa, Laura; Arena, Elena; Restuccia, Cristina; Fallico, Biagio
An alkaline beta-glucosidase isolated from an olive brine strain of Wickerhamomyces anomalus 1-gen-2011 Restuccia, Cristina; Muccilli, S; Palmeri, R; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Spagna, G.
Antibacterial activity of 1,2-dicarbonyl compounds and the influence of the in vitro assay system 1-gen-2020 Brighina, Selina; Restuccia, Cristina; Arena, Elena; Palmeri, Rosa; Fallico, Biagio
Anticancer effect of citrus limonoids: review of the available evidence. 1-gen-2012 Morabito, G; Todaro, A; Serafini, M; Palmeri, Rosa; Spagna, G.
Antioxidant and antimicrobial properties of semi-processed frozen prickly pear juice as affected by cultivar and harvest time 1-gen-2020 Palmeri, R.; Parafati, L.; Arena, E.; Grassenio, E.; Restuccia, C.; Fallico, B.
Application of prickly pear fruit extract to improve domestic shelf life, quality and microbial safety of sliced beef 1-gen-2018 Palmeri, Rosa; Parafati, Lucia; Restuccia, Cristina; Fallico, Biagio
ASSESSMENT OF β-GLUCOSIDASE ACTIVITY IN SELECTED WILD STRAINS OF OENOCOCCUS OENI FOR MALOLACTIC FERMENTATION 1-gen-2004 Barbagallo, Riccardo Nunzio; Spagna, G; Palmeri, Rosa; Torriani, S.
beta-Glucosidase in cellular and acellular form for winemaking application 1-gen-2007 Palmeri, Rosa; Spagna, G.
Beta-glucosidases in oenology application 1-gen-2003 Palmeri, Rosa
Bioactivity improvement of Olea europaea leaf extract biotransformed by Wickerhamomyces anomalus enzymes 1-gen-2017 Palmeri, Rosa; Restuccia, Cristina; Monteleone, JULIETA INES; Elisa, Sperlinga; Laura, Siracusa; Mauro, Serafini; Spagna, Giovanni
Biological properties of Cakile maritima Scop. (Brassicaceae) extracts 1-gen-2019 Fuochi, V.; Barbagallo, I.; Distefano, A.; Puglisi, F.; Palmeri, R.; Rosa, M. D. I.; Giallongo, C.; Longhitano, L.; Fontana, P.; Sferrazzo, G.; Tiralongo, F.; Raccuia, S. A.; Ronsisvalle, S.; Li Volti, G.; Furneri, P. M.; Tibullo, D.
CARATTERIZZAZIONE DI CEPPI MICROBICI COME STRUMENTO DI INNOVAZIONE DI PRODOTTO E DI PROCESSO PER LE INDUSTRIE AGROALIMENTARI 1-gen-2009 Palmeri, Rosa; Muccilli, S; Spagna, G; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Restuccia, Cristina
CHARACTERISTIC OF β-GLUCOSIDASE FROM SICILIAN BLOOD ORANGES IN RELATION TO ANTHOCYANIN DEGRADATION 1-gen-2007 Barbagallo, Riccardo Nunzio; Palmeri, Rosa; Fabiano, S; Rapisarda, P; Spagna, G.
Characterization of prickly pear peel flour as a bioactive and functional ingredient in bread preparation 1-gen-2020 Parafati, L.; Restuccia, C.; Palmeri, R.; Fallico, B.; Arena, E.
DETERMINATION AND CHARACTERIZATION OF A LIPOXYGENASE FROM OPUNTIA FICUS INDICA (L.MILLER). 1-gen-2007 Palmeri, Rosa; Scalone, D; Todaro, A; Spagna, G.
Dry cherry tomato: innovation from studies on isotherms 1-gen-2014 Todaro, A; Alfeo, V; Palmeri, Rosa; Corona, O; Planeta, D; Rizza, G; Spagna, G.
The effects of olive leaf extract from a Sicilian cultivar in an experimental model of hepatic steatosis 1-gen-2017 Barbagallo, Ignazio; Li Volti, Giovanni; Raffaele, Marco; Distefano, Alfio; Palmeri, Rosa; Parafati, Lucia; Licari, Maria; Zingales, Veronica; Avola, Roberto; Vanella, Luca
EFFECTS OF THERMAL TREATMENTS ON PECTINESTERASE ACTIVITY DETERMINED IN BLOOD ORANGE JUICES 1-gen-2005 Ingallinera, B; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Spagna, G; Palmeri, Rosa; Todaro, A.
Employ of Citrus By-product as Fat Replacer Ingredient for Bakery Confectionery Products 1-gen-2020 Caggia, C.; Palmeri, R.; Russo, N.; Timpone, R.; Randazzo, C. L.; Todaro, A.; Barbagallo, S.