GRASSO, ANTONIA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 44
AS - Asia 43
NA - Nord America 25
SA - Sud America 5
AF - Africa 1
Totale 118
Nazione #
IT - Italia 35
US - Stati Uniti d'America 25
CN - Cina 19
SG - Singapore 17
KR - Corea 7
BR - Brasile 5
IE - Irlanda 5
NL - Olanda 2
AO - Angola 1
PL - Polonia 1
SE - Svezia 1
Totale 118
Città #
Hefei 15
Catania 13
Santa Clara 13
Singapore 9
Seoul 7
Dublin 5
Rome 4
Ashburn 3
Amsterdam 2
Boardman 2
Bologna 2
Civitanova Marche 2
Campinas 1
Chicago 1
Eslöv 1
Fortaleza 1
Guangzhou 1
Los Angeles 1
Luanda 1
Meizhou 1
Messina 1
Noto 1
Ponto Belo 1
Porto Alegre 1
Salt Lake City 1
San Benedetto del Tronto 1
Sassari 1
São Roque 1
Warsaw 1
Totale 94
Nome #
Hazardous Chemical Compounds in Cookies: The Role of Sugars and the Kinetics of Their Formation during Baking 55
Use of vegetable flours obtained from artichoke by-products as a functional ingredient in gluten-free bread formulations 50
Athletes’ Sensory Evaluation and Willingness to Pay for High-Protein Bread 16
Totale 121
Categoria #
all - tutte 387
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 387


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2022/20237 0 0 0 0 0 4 0 1 2 0 0 0
2023/202414 2 0 0 2 0 3 4 0 0 0 1 2
2024/202565 0 5 1 12 12 7 4 2 2 8 5 7
2025/202635 10 25 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 121