NICOSIA, FABRIZIO DOMENICO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 110
EU - Europa 102
AS - Asia 85
SA - Sud America 16
AF - Africa 9
Totale 322
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 109
IT - Italia 72
SG - Singapore 37
CN - Cina 35
BR - Brasile 16
IE - Irlanda 16
KR - Corea 6
FI - Finlandia 4
CI - Costa d'Avorio 3
IN - India 2
NG - Nigeria 2
PL - Polonia 2
SN - Senegal 2
TR - Turchia 2
AT - Austria 1
BG - Bulgaria 1
CZ - Repubblica Ceca 1
DE - Germania 1
DZ - Algeria 1
EG - Egitto 1
ES - Italia 1
FR - Francia 1
GB - Regno Unito 1
HN - Honduras 1
IL - Israele 1
NL - Olanda 1
NP - Nepal 1
VN - Vietnam 1
Totale 322
Città #
Santa Clara 51
Singapore 24
Dublin 13
Catania 12
Hefei 11
Boardman 7
Civitanova Marche 6
Seoul 6
Chicago 5
Naples 5
Ashburn 4
New York 4
Abidjan 3
Boone 3
Lappeenranta 3
Messina 3
Palermo 3
Abuja 2
Bergamo 2
Boston 2
Chandler 2
Dakar 2
Florence 2
Grammichele 2
Istanbul 2
Los Angeles 2
Novara 2
Paternò 2
Rio Pomba 2
Sant'Egidio del Monte Albino 2
São Paulo 2
Tychy 2
Viçosa 2
Alvorada do Sul 1
Brooklyn 1
Buffalo 1
Cairo 1
Calcinaia 1
Cambridge 1
Campos dos Goytacazes 1
Casalnuovo di Napoli 1
Castillo de Locubín 1
College Station 1
Concord 1
Constantine 1
Cuiabá 1
El Progreso 1
Enna 1
Fort Worth 1
Handan 1
Hanoi 1
Helsinki 1
Ibateguara 1
João Monlevade 1
Kathmandu 1
Lawrence 1
London 1
Milan 1
Munich 1
Palmeirópolis 1
Pasadena 1
Patiāla 1
Ponta Grossa 1
Prague 1
Pune 1
Quadri 1
Ribeirão Preto 1
Santo Antônio da Patrulha 1
Seattle 1
Shenzhen 1
Sofia 1
Suzano 1
Taizhou 1
Taormina 1
Tel Aviv 1
Tradate 1
Viagrande 1
Vienna 1
Totale 240
Nome #
An Easy and Cheap Kiwi-Based Preparation as Vegetable Milk Coagulant: Preliminary Study at the Laboratory Scale 70
Formulation of germinated brown rice fermented products functionalized by probiotics 62
Lactococcus lactis subsp. lactis bv. diacetylactis Q5C6 strain as debittering adjunct culture for vegetable clotted cheese 48
Technological Characterization of Lactic Acid Bacteria Strains for Potential Use in Cheese Manufacture 47
Plant Milk-Clotting Enzymes for Cheesemaking. 42
Microbiological, chemical, and artificial sensory assessment of Sicilian cheeses made using different milk-clotting enzymes 41
Sviluppo di un coagulante vegetale e di una coltura microbica deamarizzante per la formulazione di formaggi con certificazione halal 25
Totale 335
Categoria #
all - tutte 1.385
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.385


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2021/20228 0 0 0 0 0 0 0 0 0 7 0 1
2022/202344 1 0 0 2 2 9 3 8 11 1 1 6
2023/202478 4 3 4 0 4 7 8 14 5 0 13 16
2024/2025200 5 14 5 14 49 25 15 7 11 12 18 25
2025/20265 5 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 335