NICOSIA, FABRIZIO DOMENICO
 Distribuzione geografica
Continente #
AS - Asia 162
NA - Nord America 117
EU - Europa 111
SA - Sud America 18
AF - Africa 9
Totale 417
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 115
IT - Italia 77
CN - Cina 74
SG - Singapore 55
KR - Corea 23
BR - Brasile 18
IE - Irlanda 16
FI - Finlandia 5
CI - Costa d'Avorio 3
GB - Regno Unito 2
IL - Israele 2
IN - India 2
NG - Nigeria 2
PL - Polonia 2
SN - Senegal 2
TR - Turchia 2
VN - Vietnam 2
AT - Austria 1
BG - Bulgaria 1
CA - Canada 1
CH - Svizzera 1
CZ - Repubblica Ceca 1
DE - Germania 1
DZ - Algeria 1
EG - Egitto 1
ES - Italia 1
FR - Francia 1
HN - Honduras 1
KG - Kirghizistan 1
LT - Lituania 1
NL - Olanda 1
NP - Nepal 1
Totale 417
Città #
Santa Clara 51
Hefei 39
Singapore 36
Seoul 23
Catania 14
Dublin 13
Boardman 7
Beijing 6
Civitanova Marche 6
Ashburn 5
Chicago 5
Naples 5
Lappeenranta 4
New York 4
Abidjan 3
Boone 3
Boston 3
Messina 3
Milan 3
Palermo 3
Abuja 2
Bergamo 2
Brooklyn 2
Chandler 2
Dakar 2
Dallas 2
Florence 2
Fortaleza 2
Grammichele 2
Istanbul 2
Los Angeles 2
Novara 2
Paternò 2
Rio Pomba 2
Sant'Egidio del Monte Albino 2
São Paulo 2
Tychy 2
Viçosa 2
Alvorada do Sul 1
Bishkek 1
Buffalo 1
Cairo 1
Calcinaia 1
Cambridge 1
Campos dos Goytacazes 1
Casalnuovo di Napoli 1
Castillo de Locubín 1
College Station 1
Concord 1
Constantine 1
Cuiabá 1
El Progreso 1
Enna 1
Fort Worth 1
Handan 1
Hanoi 1
Helsinki 1
Ho Chi Minh City 1
Ibateguara 1
João Monlevade 1
Kathmandu 1
Lawrence 1
London 1
Montreal 1
Munich 1
Palmeirópolis 1
Pasadena 1
Patiāla 1
Piovene Rocchette 1
Ponta Grossa 1
Prague 1
Pune 1
Quadri 1
Ribeirão Preto 1
Santo Antônio da Patrulha 1
Seattle 1
Shenzhen 1
Sofia 1
Suzano 1
Taizhou 1
Taormina 1
Tel Aviv 1
Tradate 1
Viagrande 1
Vienna 1
Totale 319
Nome #
An Easy and Cheap Kiwi-Based Preparation as Vegetable Milk Coagulant: Preliminary Study at the Laboratory Scale 86
Formulation of germinated brown rice fermented products functionalized by probiotics 81
Lactococcus lactis subsp. lactis bv. diacetylactis Q5C6 strain as debittering adjunct culture for vegetable clotted cheese 64
Technological Characterization of Lactic Acid Bacteria Strains for Potential Use in Cheese Manufacture 56
Microbiological, chemical, and artificial sensory assessment of Sicilian cheeses made using different milk-clotting enzymes 54
Plant Milk-Clotting Enzymes for Cheesemaking. 47
Sviluppo di un coagulante vegetale e di una coltura microbica deamarizzante per la formulazione di formaggi con certificazione halal 42
Totale 430
Categoria #
all - tutte 1.624
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.624


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2021/20228 0 0 0 0 0 0 0 0 0 7 0 1
2022/202344 1 0 0 2 2 9 3 8 11 1 1 6
2023/202478 4 3 4 0 4 7 8 14 5 0 13 16
2024/2025200 5 14 5 14 49 25 15 7 11 12 18 25
2025/2026100 34 62 4 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 430