Sfoglia per Autore
PURIFICAZIONE DI GLICOSIDASI: α-L-RAMNOPIRANOSIDASI E β-D-GLUCOPIRANOSIDASI PER AUMENTARE L’AROMA DEI VINI BIANCHI
file da validare1999-01-01 Spagna, G; Pifferi, P. G.; Barbagallo, Riccardo Nunzio
HPLC DETERMINATION OF AFLATOXINS IN PISTACHIOS OF DIFFERENT GEOGRAPHICAL ORIGIN
file da validare1999-01-01 Barbagallo, Riccardo Nunzio; Russo, C.
FATTY ACIDS DETERMINATION FROM OIL SEES OF OPUNTIA FICUS-INDICA L. (MILLER)
file da validare1999-01-01 Barbagallo, Riccardo Nunzio; Spagna, G.
DETERMINAZIONE DI ALCUNI COMPONENTI CHIMICI DEI SUCCHI E DELL’OLIO DEI SEMI DI FICODINDIA (OPUNTIA FICUS-INDICA L. MILLER)
file da validare2000-01-01 Barbagallo, Riccardo Nunzio; Spagna, G; Renda, A; Ruberto, G.
PURIFICAZIONE DI GLICOSIDASI: α-L-RAMNOPIRANOSIDASI E β-D-GLUCOPIRANOSIDASI PER AUMENTARE L’AROMA DEI VINI BIANCHI
file da validare2000-01-01 Spagna, G; Pifferi, P. G.; Barbagallo, Riccardo Nunzio
PER AUMENTARE L’AROMA DEI VINI BIANCHI. PURIFICAZIONE DI GLICOSIDASI: α-L-RAMNOPIRANOSIDASI E β-D-GLUCOPIRANOSIDASI
file da validare2000-01-01 Spagna, G; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Pifferi, P. G.
A METHOD TO PURIFY α-L-ARABINOFURANOSIDASE AND β-D-GLUCOPYRANOSIDASE FROM ASPERGILLUS NIGER TO INCREASE THE AROMA OF WINE
file da validare2000-01-01 Spagna, G; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Martino, A; Pifferi, P. G.
FINING TREATMENTS OF WHITE WINES BY MEANS OF POLYMERIC ADJUVANTS FOR THEIR STABILIZATION AGAINST BROWNING
file da validare2000-01-01 Spagna, G; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Pifferi, P. G.
Pecorino Siciliano: La tradizione che si rinnova [Pecorino Siciliano: Revival of the tradition]
file da validare2000-01-01 Barbagallo, Riccardo Nunzio; Russo, C; Spagna, G.
STABILIZATION OF A β-GLUCOSIDASE FROM ASPERGILLUS NIGER BY BINDING TO AN AMINE AGAROSE GEL
file da validare2000-01-01 Spagna, G; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Pifferi, P. G.; Blanco, R. M.; Guisan, J. M.
A SIMPLE METHOD FOR PURIFYING GLYCOSIDASES: α-L-RHAMNOPYRANOSIDASE FROM ASPERGILLUS NIGER TO INCREASE THE AROMA OF MOSCATO WINE
file da validare2000-01-01 Spagna, G; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Martino, A; Pifferi, P. G.
CHEMICAL CHARACTERIZATION, IN VITRO ANTIOXIDANT ACTIVITY AND IN VIVO PHOTOPROTECTIVE EFFECT OF AN EXTRACT OF MUST FROM JACQUEZ GRAPES
file da validare2001-01-01 Tomaino, A.; Spagna, G.; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Cimino, F.; Ventura, D.; Bonina, F.; Saija, A.
CHITOSAN DERIVATIVES TO IMMOBILISE GLYCOSIDASES FROM ASPERGILLUS NIGER FOR APPLICATION IN BEVERAGE TECHNOLOGIES
file da validare2001-01-01 Spagna, G; Barbagallo, Riccardo Nunzio
CHEMICAL CHARACTERIZATION, IN VITRO ANTIOXIDANT ACTIVITY AND IN VIVO PHOTOPROTECTIVE EFFECT OF AN EXTRACT OF MUST FROM JACQUEZ GRAPES
file da validare2001-01-01 Tomaino, A; Spagna, G; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Cimino, F; Ventura, D; Bonina, F; Saija, A.
CHITOSAN DERIVATIVES TO IMMOBILISE GLYCOSIDASES FROM ASPERGILLUS NIGER FOR APPLICATION IN BEVERAGE TECHNOLOGIES
file da validare2001-01-01 Spagna, G; Barbagallo, Riccardo Nunzio
Selezione e miglioramento di ceppi di lievito per la produzione di vini di qualità. In: Caratterizzazione e Miglioramento delle Produzioni Viticole ed Enologiche
file da validare2001-01-01 Muratore, Giuseppe; Giudici, P; NICOLOSI ASMUNDO, C; Spagna, G; Lanza, C. M.; Restuccia, Cristina; Barbagallo, Riccardo Nunzio
SELEZIONE E MIGLIORAMENTO DI CEPPI DI LIEVITO PER LA PRODUZIONE DI VINI DI QUALITà
file da validare2001-01-01 Muratore, Giuseppe; Giudici, P; NICOLOSI ASMUNDO, C; Spagna, G; Lanza, M. C.; Restuccia, Cristina; Barbagallo, Riccardo Nunzio
SELEZIONE E MIGLIORAMENTO DI CEPPI DI LIEVITO PER LA PRODUZIONE DI VINI DI QUALITà
file da validare2001-01-01 Muratore, Giuseppe; Giudici, P; NICOLOSI ASMUNDO, C; Spagna, G; Lanza, M. C.; Restuccia, Cristina; Barbagallo, Riccardo Nunzio
USE OF FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS FOR THE REMOVAL OF FUNGICIDES FROM WHITE WINES
file da validare2001-01-01 Pifferi, P. G.; Spagna, G; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Morselli, L; Manenti, I; Ranieri, C.
A NOVEL CHITOSAN DERIVATIVE TO IMMOBILIZE α-L-RHAMNOPYRANOSIDASE FROM ASPERGILLUS NIGER FOR APPLICATION IN BEVERAGE TECHNOLOGIES
file da validare2001-01-01 Barbagallo, Riccardo Nunzio; Casarini, D; Pifferi, P. G.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile