Sfoglia per Autore
Specific spoilage organisms and shelf life of green olives directly fermented in ready to sale packages with different permeability
file da validare2003-01-01 Romano, A. D.; Muratore, Giuseppe; Randazzo, CINZIA LUCIA; DI SALVO, M; Caggia, Cinzia
The influence of using different packaging on the quality decay kinetics of Cuccìa
file da validare2003-01-01 Muratore, Giuseppe; Lanza, C. M.; DEL NOBILE, A. M.; Leonardi, M; Tamagnone, P; NICOLOSI ASMUNDO, C.
Influenza del ceppo di lievito sui componenti dell'aroma di vini ottenuti da uve Chardonnay
file da validare2003-01-01 Muratore, Giuseppe; Restuccia, Cristina; Giudici, P; Caggia, Cinzia; Dongiovanni, L; Nicolosi Asmundo, C.
Specific spoilage organisms and shelf life of green olives directly fermented in ready to sale packages with different permeability
file da validare2003-01-01 Romano, A. D.; Muratore, Giuseppe; Randazzo, CINZIA LUCIA; DI SALVO, M; Caggia, Cinzia
Influenza del ceppo di lievito sui componenti dell’aroma in vini ottenuti da uve Chardonnay
file da validare2003-01-01 Muratore, Giuseppe; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia; Luca, Bongiovanni; CARLO NICOLOSI, Asmundo; Paolo, Giudici
The influence of using packaging films with different permeabilities on the quality decay kinetic of Plum Tomato (Pomodorino Datterino®)
file da validare2003-01-01 Muratore, Giuseppe; DEL NOBILE, A. M.; Bongiovanni, L; Buonocore, G. G.; Lanza, C. M.; NICOLOSI ASMUNDO, C.
Study on sorption of flavor compounds from wine by polyethylene film
file da validare2003-01-01 Muratore, Giuseppe; Guarrera, N; DEL NOBILE, M. A.; Fava, P; NICOLOSI ASMUNDO, C.
specific spoilage organisms and shelf-life of green olives directly fermented in ready to sale packaged
file da validare2003-01-01 Romano, A. D.; Muratore, Giuseppe; Randazzo, CINZIA LUCIA; DI SALVO, M; Caggia, Cinzia
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms
file da validare2004-01-01 Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Muratore, Giuseppe
“Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microrganisms”
file da validare2004-01-01 Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Muratore, Giuseppe
Study on the absorption of flavour compounds from wine by polyethylene film
file da validare2004-01-01 Muratore, Giuseppe; Guarrera, N; NICOLOSI ASMUNDO, C; DEL NOBILE M., A; Fava, P.
Storage stability of Pistachio nuts (Pistacia vera): a preliminary study
file da validare2004-01-01 Bellomo, M. G.; Seggio, N; Fallico, Biagio; Muratore, Giuseppe
Itinerari Enoturistici: Terre e vini della Provincia di Catania
file da validare2004-01-01 NICOLOSI ASMUNDO, C; Muratore, Giuseppe
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms
file da validare2005-01-01 Restuccia, Cristina; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Giusino, F; Muratore, Giuseppe
“BIOLOGICAL CONTROLL OF PEACH FUNGAL PATHOGENS BY ANTAGONISTIC MICRORGANISMS”
file da validare2005-01-01 Restuccia, Cristina; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Muratore, Giuseppe
Influence of different packaging techniques on chemical, microbiological and sensory quality of liquid-smoked swordfish
file da validare2005-01-01 Muratore, Giuseppe; Licciardello, Fabio
Residual value of defatted grapeseed cakes from different Sicilian grape varieties
file da validare2005-01-01 Izzo, R; Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe
Formation of furfural compounds in heat treated must for traditional balsamic vinegar production
file da validare2005-01-01 Muratore, G; Licciardello, F; Restuccia, Cristina; Giudici, P
Dal vetro alla plastica: la Cuccia nel PET
file da validare2005-01-01 Mentana, A; Muratore, Giuseppe; Baiano, A; Tamagnone, P; DEL NOBILE, M. A.
Evaluation of the chemical quality of a new type of small-sized tomato cultivar, the plum tomato (Lycopersicon lycopersicum)
file da validare2005-01-01 Muratore, Giuseppe; Licciardello, Fabio; Maccarone, E.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Specific spoilage organisms and shelf life of green olives directly fermented in ready to sale packages with different permeability | 1-gen-2003 | Romano, A. D.; Muratore, Giuseppe; Randazzo, CINZIA LUCIA; DI SALVO, M; Caggia, Cinzia | file da validare |
The influence of using different packaging on the quality decay kinetics of Cuccìa | 1-gen-2003 | Muratore, Giuseppe; Lanza, C. M.; DEL NOBILE, A. M.; Leonardi, M; Tamagnone, P; NICOLOSI ASMUNDO, C. | file da validare |
Influenza del ceppo di lievito sui componenti dell'aroma di vini ottenuti da uve Chardonnay | 1-gen-2003 | Muratore, Giuseppe; Restuccia, Cristina; Giudici, P; Caggia, Cinzia; Dongiovanni, L; Nicolosi Asmundo, C. | file da validare |
Specific spoilage organisms and shelf life of green olives directly fermented in ready to sale packages with different permeability | 1-gen-2003 | Romano, A. D.; Muratore, Giuseppe; Randazzo, CINZIA LUCIA; DI SALVO, M; Caggia, Cinzia | file da validare |
Influenza del ceppo di lievito sui componenti dell’aroma in vini ottenuti da uve Chardonnay | 1-gen-2003 | Muratore, Giuseppe; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia; Luca, Bongiovanni; CARLO NICOLOSI, Asmundo; Paolo, Giudici | file da validare |
The influence of using packaging films with different permeabilities on the quality decay kinetic of Plum Tomato (Pomodorino Datterino®) | 1-gen-2003 | Muratore, Giuseppe; DEL NOBILE, A. M.; Bongiovanni, L; Buonocore, G. G.; Lanza, C. M.; NICOLOSI ASMUNDO, C. | file da validare |
Study on sorption of flavor compounds from wine by polyethylene film | 1-gen-2003 | Muratore, Giuseppe; Guarrera, N; DEL NOBILE, M. A.; Fava, P; NICOLOSI ASMUNDO, C. | file da validare |
specific spoilage organisms and shelf-life of green olives directly fermented in ready to sale packaged | 1-gen-2003 | Romano, A. D.; Muratore, Giuseppe; Randazzo, CINZIA LUCIA; DI SALVO, M; Caggia, Cinzia | file da validare |
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms | 1-gen-2004 | Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Muratore, Giuseppe | file da validare |
“Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microrganisms” | 1-gen-2004 | Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Study on the absorption of flavour compounds from wine by polyethylene film | 1-gen-2004 | Muratore, Giuseppe; Guarrera, N; NICOLOSI ASMUNDO, C; DEL NOBILE M., A; Fava, P. | file da validare |
Storage stability of Pistachio nuts (Pistacia vera): a preliminary study | 1-gen-2004 | Bellomo, M. G.; Seggio, N; Fallico, Biagio; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Itinerari Enoturistici: Terre e vini della Provincia di Catania | 1-gen-2004 | NICOLOSI ASMUNDO, C; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms | 1-gen-2005 | Restuccia, Cristina; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Giusino, F; Muratore, Giuseppe | file da validare |
“BIOLOGICAL CONTROLL OF PEACH FUNGAL PATHOGENS BY ANTAGONISTIC MICRORGANISMS” | 1-gen-2005 | Restuccia, Cristina; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Influence of different packaging techniques on chemical, microbiological and sensory quality of liquid-smoked swordfish | 1-gen-2005 | Muratore, Giuseppe; Licciardello, Fabio | file da validare |
Residual value of defatted grapeseed cakes from different Sicilian grape varieties | 1-gen-2005 | Izzo, R; Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Formation of furfural compounds in heat treated must for traditional balsamic vinegar production | 1-gen-2005 | Muratore, G; Licciardello, F; Restuccia, Cristina; Giudici, P | file da validare |
Dal vetro alla plastica: la Cuccia nel PET | 1-gen-2005 | Mentana, A; Muratore, Giuseppe; Baiano, A; Tamagnone, P; DEL NOBILE, M. A. | file da validare |
Evaluation of the chemical quality of a new type of small-sized tomato cultivar, the plum tomato (Lycopersicon lycopersicum) | 1-gen-2005 | Muratore, Giuseppe; Licciardello, Fabio; Maccarone, E. | file da validare |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile