FALLICO, Biagio

FALLICO, Biagio  

AGRICOLTURA, ALIMENTAZIONE E AMBIENTE (Di3A)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 171 (tempo di esecuzione: 0.038 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A comparison of cherry tomato quality grouth under alternative soil 1-gen-2001 A., DI MAURO; Arena, Elena; Fallico, Biagio; Mc, Lanza; A., Passerini; E., Maccarone
A comparison of cherry tomato quality growth under alternative soil 1-gen-2001 A., DI MAURO; Arena, Elena; Fallico, Biagio; M. C., Lanza; A., Passerini; E., Maccarone
A simple and reliable method for determining anthocyanins in blood orange juices 1-gen-1994 Rapisarda, P; Fallico, Biagio; Izzo, R; Maccarone, E.
Activated carbons : in vitro affinity for Aflatoxin B1 and relation of adsorption ability to physicochemical parameters 1-gen-1995 Galvano, Fabio; Pietri, A.; Fallico, Biagio; Bertuzzi, T.
Activated carbons: In vitro affinity for aflatoxin B-1 and relation of adsorption ability to physicochemical parameters RID F-8122-2010 RID A-9694-2008 1-gen-1996 Galvano, Fabio; Pietri, A; Fallico, Biagio; Bertuzzi, T; Scire', Salvatore; Galvano, M; Maggiore, R.
Addition of Olive Leaf Extract (OLE) for Producing Fortified Fresh Pasteurized Milk with An Extended Shelf Life 1-gen-2019 Palmeri, Rosa; Parafati, Lucia; Trippa, DANIELA ANTONINA; Siracusa, Laura; Arena, Elena; Restuccia, Cristina; Fallico, Biagio
Analisi dei flussi di vendita di prodotti fitosanitari e sicurezza alimentare 1-gen-2008 Fallico, Biagio; Alonozo, E; Chiappara, E; Platania, F; Tringali, S.
Analisi dei flussi di vendita di prodotti fitosanitari e sicurezza alimentare 1-gen-2007 Fallico, Biagio; C. H. I. A. P. P. A. R. A., E; Tringali, S; Alonzo, E; Platania, F.
Analysis of the Italian public food control system and its relationship to European hygiene and safety legislation 1-gen-2008 Chiappara, E; Fallico, Biagio
Anthocyanins, chlorophylls and xanthophylls in pistachio nuts (pistacia vera) of different geographic origin 1-gen-2004 BELLOMO M., G; Fallico, Biagio
Anthocyanins, chlorophylls and xanthophylls in pistachio nuts (Pistacia vera) of different geographic origin 1-gen-2007 BELLOMO M., G; Fallico, Biagio
Antibacterial activity of 1,2-dicarbonyl compounds and the influence of the in vitro assay system 1-gen-2020 Brighina, Selina; Restuccia, Cristina; Arena, Elena; Palmeri, Rosa; Fallico, Biagio
Antioxidant and antimicrobial properties of semi-processed frozen prickly pear juice as affected by cultivar and harvest time 1-gen-2020 Palmeri, R.; Parafati, L.; Arena, E.; Grassenio, E.; Restuccia, C.; Fallico, B.
Application of prickly pear fruit extract to improve domestic shelf life, quality and microbial safety of sliced beef 1-gen-2018 Palmeri, Rosa; Parafati, Lucia; Restuccia, Cristina; Fallico, Biagio
Aroma value of volatile compounds of prickly pear (Opuntia Ficus Indica (L.) Mill. Cactaceae) 1-gen-2001 Arena, Elena; S., Campisi; Fallico, Biagio; M. C., Lanza; E., Maccarone
Assessment of the exposure to Allura Red colour from the consumption of red juice-based and red soft drinks in Italy 1-gen-2011 Fallico, Biagio; Chiappara, E; Arena, Elena; Ballistreri, G.
L'ATTIVITA' ANTIOSSIDANTE DEI SUCCHI DI ARANCE PIGMENTATE 1-gen-2000 Arena, Elena; Fallico, Biagio; Maccarone, E.
Bioactive compounds in Blood Oranges (Citrus sinesis (L.) Osbeck): Level and Intake 1-gen-2017 Fallico, Biagio; Ballistreri, G.; Arena, Elena; Brighina, S.; Rapisarda, P.
Caratterizzazione chimica del "Pistacchio di Bronte" 1-gen-2005 Arena, Elena; BELLOMO M., G; Fallico, Biagio; Maccarone, E.
Caratterizzazione chimica del pistacchio di Bronte 1-gen-2006 Arena, Elena; Bellomo, Mg; Fallico, Biagio; Maccarone, E.