FOTI, PAOLA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 254
NA - Nord America 124
AS - Asia 111
SA - Sud America 30
AF - Africa 24
Totale 543
Nazione #
IT - Italia 163
US - Stati Uniti d'America 123
CN - Cina 50
FR - Francia 46
SG - Singapore 38
BR - Brasile 29
CI - Costa d'Avorio 15
IE - Irlanda 13
KR - Corea 13
NL - Olanda 12
PT - Portogallo 5
SN - Senegal 4
HR - Croazia 3
NG - Nigeria 3
AL - Albania 2
DE - Germania 2
ES - Italia 2
GB - Regno Unito 2
LB - Libano 2
TR - Turchia 2
VN - Vietnam 2
AR - Argentina 1
CA - Canada 1
GR - Grecia 1
IN - India 1
IQ - Iraq 1
PK - Pakistan 1
QA - Qatar 1
RO - Romania 1
RU - Federazione Russa 1
SE - Svezia 1
YT - Mayotte 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 543
Città #
Santa Clara 35
Singapore 30
Dallas 25
Hefei 23
Rome 19
Abidjan 15
Dublin 13
Seoul 13
Catania 11
Bari 9
Messina 8
Milan 8
Ashburn 7
Chicago 7
Naples 7
Boardman 6
Adrano 5
Chandler 5
Visconde do Rio Branco 5
Barcelos 4
Beijing 4
Dakar 4
Civitanova Marche 3
Genoa 3
Rijeka 3
Rubano 3
Abuja 2
Amsterdam 2
Andover 2
Bordeaux 2
Cambridge 2
Cancello e Arnone 2
Des Moines 2
Dong Ket 2
Ferentino 2
Lawrence 2
Los Angeles 2
Montpellier 2
Naaldwijk 2
Parma 2
Reggio Calabria 2
San Polo dei Cavalieri 2
Sassari 2
Scordia 2
Tirana 2
Turin 2
Adamantina 1
Ankara 1
Araguari 1
Balneário Camboriú 1
Beja 1
Belo Horizonte 1
Benin City 1
Boston 1
Brasília 1
Brumadinho 1
Cagliari 1
Cajati 1
Campina Grande 1
Campos Belos 1
Cesena 1
Changsha 1
Chengdu 1
Chongqing 1
Clarksburg 1
Conselheiro Lafaiete 1
Diadema 1
Doha 1
Faisalabad 1
Florence 1
Forlì 1
Franca 1
Garanhuns 1
Grand Rapids 1
Grottaglie 1
Ibiúna 1
Istanbul 1
Januária 1
Johannesburg 1
Kilburn 1
Kirkuk 1
Lamezia Terme 1
Lanús 1
Lençóis Paulista 1
Livorno 1
L’Aquila 1
Manaus 1
Modena 1
New York 1
Nova Venécia 1
Nuremberg 1
Oriago Di Mira 1
Palermo 1
Patos 1
Petrópolis 1
Piovene Rocchette 1
Porto Alegre 1
Recife 1
San Filippo del Mela 1
San Giovanni la Punta 1
Totale 369
Nome #
Valorizzazione di sottoprodotti dell’industria olearia attraverso la produzione di nuovi alimenti e ingredienti funzionali 247
Olive mill wastewater fermented with microbial pools as a new potential functional beverage. 93
Profiling of phenol content and microbial community dynamics during pâté olive cake fermentation. 81
Effects of different stress parameters on growth and on oleuropein-degrading abilities of Lactiplantibacillus plantarum strains selected as tailored starter cultures for naturally table olives 72
Effect of ozonated water combined with sodium bicarbonate on microbial load and shelf life of cold stored clementine (Citrus clementina Hort. ex Tan.) 56
Totale 549
Categoria #
all - tutte 1.591
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.591


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20218 0 0 0 0 0 0 3 1 1 0 1 2
2021/202214 0 3 0 1 3 0 2 1 0 0 0 4
2022/202344 2 2 3 1 1 3 2 9 8 2 8 3
2023/202476 5 7 7 3 3 9 3 3 1 10 13 12
2024/2025269 3 30 13 13 67 27 41 14 22 9 16 14
2025/2026138 39 29 62 8 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 549