FOTI, PAOLA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 228
NA - Nord America 91
AS - Asia 71
SA - Sud America 19
AF - Africa 14
Totale 423
Nazione #
IT - Italia 143
US - Stati Uniti d'America 90
FR - Francia 43
SG - Singapore 32
CN - Cina 26
BR - Brasile 19
IE - Irlanda 13
NL - Olanda 11
CI - Costa d'Avorio 6
PT - Portogallo 5
KR - Corea 4
SN - Senegal 4
HR - Croazia 3
NG - Nigeria 3
AL - Albania 2
DE - Germania 2
GB - Regno Unito 2
LB - Libano 2
TR - Turchia 2
VN - Vietnam 2
CA - Canada 1
ES - Italia 1
GR - Grecia 1
IN - India 1
PK - Pakistan 1
QA - Qatar 1
RU - Federazione Russa 1
SE - Svezia 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 423
Città #
Santa Clara 35
Singapore 27
Rome 17
Dublin 13
Bari 9
Catania 9
Hefei 8
Messina 8
Ashburn 7
Naples 7
Abidjan 6
Boardman 6
Chicago 6
Adrano 5
Chandler 5
Milan 5
Barcelos 4
Dakar 4
Seoul 4
Civitanova Marche 3
Rijeka 3
Rubano 3
Abuja 2
Amsterdam 2
Andover 2
Bordeaux 2
Cambridge 2
Cancello e Arnone 2
Des Moines 2
Dong Ket 2
Ferentino 2
Lawrence 2
Montpellier 2
Naaldwijk 2
Parma 2
Reggio Calabria 2
San Polo dei Cavalieri 2
Sassari 2
Scordia 2
Tirana 2
Turin 2
Adamantina 1
Ankara 1
Balneário Camboriú 1
Beja 1
Belo Horizonte 1
Benin City 1
Boston 1
Brasília 1
Brumadinho 1
Cagliari 1
Cajati 1
Campina Grande 1
Campos Belos 1
Cesena 1
Changsha 1
Chengdu 1
Chongqing 1
Clarksburg 1
Conselheiro Lafaiete 1
Doha 1
Faisalabad 1
Florence 1
Forlì 1
Franca 1
Garanhuns 1
Grottaglie 1
Ibiúna 1
Istanbul 1
Januária 1
Johannesburg 1
Kilburn 1
Lamezia Terme 1
Lençóis Paulista 1
Livorno 1
Los Angeles 1
L’Aquila 1
Modena 1
New York 1
Nova Venécia 1
Nuremberg 1
Palermo 1
Porto Alegre 1
Recife 1
San Filippo del Mela 1
San Giovanni la Punta 1
Spring 1
São Carlos 1
Tarragona 1
Taubaté 1
Tianjin 1
Trecastagni 1
Vancouver 1
Vittoria 1
Washington 1
Xingtai 1
Totale 287
Nome #
Valorizzazione di sottoprodotti dell’industria olearia attraverso la produzione di nuovi alimenti e ingredienti funzionali 203
Olive mill wastewater fermented with microbial pools as a new potential functional beverage. 66
Effects of different stress parameters on growth and on oleuropein-degrading abilities of Lactiplantibacillus plantarum strains selected as tailored starter cultures for naturally table olives 65
Profiling of phenol content and microbial community dynamics during pâté olive cake fermentation. 58
Effect of ozonated water combined with sodium bicarbonate on microbial load and shelf life of cold stored clementine (Citrus clementina Hort. ex Tan.) 37
Totale 429
Categoria #
all - tutte 1.333
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.333


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20218 0 0 0 0 0 0 3 1 1 0 1 2
2021/202214 0 3 0 1 3 0 2 1 0 0 0 4
2022/202344 2 2 3 1 1 3 2 9 8 2 8 3
2023/202476 5 7 7 3 3 9 3 3 1 10 13 12
2024/2025269 3 30 13 13 67 27 41 14 22 9 16 14
2025/202618 18 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 429