Sfoglia per Autore
Application of culture-indipendent methid for monitoring growth/survival of Listera in MPV products packed in modofied atmosphere
file da validare2005-01-01 Randazzo, CINZIA LUCIA; Scifo', G. O.; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia
Indigenous lactic acid bacteria involved in flavour formation during Pecorino cheese ripening
file da validare2005-01-01 Randazzo, CINZIA LUCIA; DE LUCA, S; Todaro, A; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia
Yeast population in minimally processed orange slides packaged under modified atmosphere
file da validare2005-01-01 Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia
Valutazione delle caratteristiche tecnologiche di ceppi autoctoni singoli e in miscela da impiegare nella produzione del formaggio Pecorino Siciliano
file da validare2005-01-01 Randazzo, CINZIA LUCIA; Pitino, I; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia
YEAST POPULATION IN MINIMALLY PROCESSED ORANGE SLICES PACKAGED UNDER MODIFIED ATMOSPHERE
file da validare2005-01-01 Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia
Attività amminopeptidasica di ceppi di batteri lattici isolati da formaggio Pecorino Siciliano
file da validare2005-01-01 Randazzo, CINZIA LUCIA; LA CAVA R., T; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia
Application of culture indipendent method for monitoring growth/survival of Listeria in MPV products packed in a modified atmosphere
file da validare2005-01-01 Randazzo, CINZIA LUCIA; Scifo, G. O.; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia
Colture starter miste per il miglioramento della qualità e della conservabilità di dolci da forno
file da validare2005-01-01 Restuccia, Cristina; Cascone, C; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia
Valutazione delle caratteristiche tecnologiche di ceppi autoctoni singoli ed in miscela, da impiegare nella produzione del Pecorino Siciliano
file da validare2005-01-01 Randazzo, CINZIA LUCIA; Pitino, I; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia
Bacterial population in traditional sourdough evaluated by molecular methods
2005-01-01 Randazzo, CINZIA LUCIA; Heilig, H; Restuccia, Cristina; Giudici, P; Caggia, Cinzia
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms
file da validare2006-01-01 Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Muratore, Giuseppe
Preliminary characterization of wild lactic acid bacteria and their abilities to produce flavour compounds in ripened model cheese system
file da validare2006-01-01 Randazzo, CINZIA LUCIA; DE LUCA, S; Todaro, A; Restuccia, Cristina; Lamza, C. M.; Spagna, G; Caggia, Cinzia
SHELF-LIFE OF CHINESE CABBAGE (BRASSICA CAMPESTRIS L. SSP. PEKINENSIS LOUR.) PACKAGED IN ORDINARY ATMOSPHERE
file da validare2006-01-01 Scuderi, D; Catalano, E; Chisari, M; Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Spagna, G; Noto, G.
SHELF-LIFE OF CHINESE CABBAGE (BRASSICA CAMPESTRIS L. SSP. PEKINENSIS LOUR.) PACKAGED IN ORDINARY ATMOSPHERE
file da validare2006-01-01 Scuderi, D; Catalano, E; Chisari, M; Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Spagna, G; Noto, G.
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms , Chiriotti ISSN 2006
file da validare2006-01-01 Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Muratore, Giuseppe
“Biological controll of peach fungal pathogens by antagonistic microrganisms”
file da validare2006-01-01 Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Muratore, Giuseppe
“Shelf-life of Chinese cabbage (Brasicca campestris L. spp. pekinensis lour) packaged in ordinary atmosphere”
file da validare2006-01-01 Scuderi, D; Catalano, E; Chisari, M; Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Spagna, G; Noto, G.
Isolation and characterization of a novel bacteriocin produced by Lactococcus lactic RUC9 wild strain
file da validare2006-01-01 Scifo', G. O.; Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia
Listeria innocua dynamic in minimally processed vegetables packaged in ordinary and modified atmospheres
file da validare2006-01-01 Randazzo, CINZIA LUCIA; SCIFO' G., O; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia
Artisanal and experimental Pecorino Siciliano cheese: microbial dynamics during manufacture assessed by culturing and PCR-DGGE analyses
2006-01-01 Randazzo, CINZIA LUCIA; Vaughan, Ee; Caggia, Cinzia
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Application of culture-indipendent methid for monitoring growth/survival of Listera in MPV products packed in modofied atmosphere | 1-gen-2005 | Randazzo, CINZIA LUCIA; Scifo', G. O.; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia | file da validare |
Indigenous lactic acid bacteria involved in flavour formation during Pecorino cheese ripening | 1-gen-2005 | Randazzo, CINZIA LUCIA; DE LUCA, S; Todaro, A; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia | file da validare |
Yeast population in minimally processed orange slides packaged under modified atmosphere | 1-gen-2005 | Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia | file da validare |
Valutazione delle caratteristiche tecnologiche di ceppi autoctoni singoli e in miscela da impiegare nella produzione del formaggio Pecorino Siciliano | 1-gen-2005 | Randazzo, CINZIA LUCIA; Pitino, I; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia | file da validare |
YEAST POPULATION IN MINIMALLY PROCESSED ORANGE SLICES PACKAGED UNDER MODIFIED ATMOSPHERE | 1-gen-2005 | Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia | file da validare |
Attività amminopeptidasica di ceppi di batteri lattici isolati da formaggio Pecorino Siciliano | 1-gen-2005 | Randazzo, CINZIA LUCIA; LA CAVA R., T; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia | file da validare |
Application of culture indipendent method for monitoring growth/survival of Listeria in MPV products packed in a modified atmosphere | 1-gen-2005 | Randazzo, CINZIA LUCIA; Scifo, G. O.; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia | file da validare |
Colture starter miste per il miglioramento della qualità e della conservabilità di dolci da forno | 1-gen-2005 | Restuccia, Cristina; Cascone, C; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia | file da validare |
Valutazione delle caratteristiche tecnologiche di ceppi autoctoni singoli ed in miscela, da impiegare nella produzione del Pecorino Siciliano | 1-gen-2005 | Randazzo, CINZIA LUCIA; Pitino, I; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia | file da validare |
Bacterial population in traditional sourdough evaluated by molecular methods | 1-gen-2005 | Randazzo, CINZIA LUCIA; Heilig, H; Restuccia, Cristina; Giudici, P; Caggia, Cinzia | |
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms | 1-gen-2006 | Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Preliminary characterization of wild lactic acid bacteria and their abilities to produce flavour compounds in ripened model cheese system | 1-gen-2006 | Randazzo, CINZIA LUCIA; DE LUCA, S; Todaro, A; Restuccia, Cristina; Lamza, C. M.; Spagna, G; Caggia, Cinzia | file da validare |
SHELF-LIFE OF CHINESE CABBAGE (BRASSICA CAMPESTRIS L. SSP. PEKINENSIS LOUR.) PACKAGED IN ORDINARY ATMOSPHERE | 1-gen-2006 | Scuderi, D; Catalano, E; Chisari, M; Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Spagna, G; Noto, G. | file da validare |
SHELF-LIFE OF CHINESE CABBAGE (BRASSICA CAMPESTRIS L. SSP. PEKINENSIS LOUR.) PACKAGED IN ORDINARY ATMOSPHERE | 1-gen-2006 | Scuderi, D; Catalano, E; Chisari, M; Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Spagna, G; Noto, G. | file da validare |
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms , Chiriotti ISSN 2006 | 1-gen-2006 | Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Muratore, Giuseppe | file da validare |
“Biological controll of peach fungal pathogens by antagonistic microrganisms” | 1-gen-2006 | Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Muratore, Giuseppe | file da validare |
“Shelf-life of Chinese cabbage (Brasicca campestris L. spp. pekinensis lour) packaged in ordinary atmosphere” | 1-gen-2006 | Scuderi, D; Catalano, E; Chisari, M; Restuccia, Cristina; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Barbagallo, Riccardo Nunzio; Spagna, G; Noto, G. | file da validare |
Isolation and characterization of a novel bacteriocin produced by Lactococcus lactic RUC9 wild strain | 1-gen-2006 | Scifo', G. O.; Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia | file da validare |
Listeria innocua dynamic in minimally processed vegetables packaged in ordinary and modified atmospheres | 1-gen-2006 | Randazzo, CINZIA LUCIA; SCIFO' G., O; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia | file da validare |
Artisanal and experimental Pecorino Siciliano cheese: microbial dynamics during manufacture assessed by culturing and PCR-DGGE analyses | 1-gen-2006 | Randazzo, CINZIA LUCIA; Vaughan, Ee; Caggia, Cinzia |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile