Sfoglia per Autore
SENSORY PROFILE OF A SPECIALTY SICILIAN CHOCOLATE
file da validare2011-01-01 Lanza, Cm; Mazzaglia, Agata; Pagliarini, E.
Saccharomyces hybrids as a tool for improving the quality of Moscato di Siracusa DOC wine
2011-01-01 Restuccia, Cristina; Muratore, Giuseppe; Muccilli, S; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Mazzaglia, Agata; Lanza, C. M.; Licciardello, Fabio; Giudici, P.
EVALUATION OF FRUIT QUALITY IN LOQUAT USING BOTH CHEMICAL AND SENSORY ANALYSES
file da validare2011-01-01 Farina, V.; Barone, F.; Mazzaglia, Agata; Lanza, C. M.
CHANGES IN SENSORY AND INSTRUMENTAL FEATURES OF INDUSTRIAL SICILIAN BREAD DURING STORAGE
2011-01-01 C. M., Lanza; Mazzaglia, Agata; A., Scacco; Pecorino, Biagio
FRUIT QUALITY EVALUATION OF FOUR LOQUAT CULTIVARS GROWN IN SICILY
file da validare2011-01-01 Guarrasi, V.; Farina, V.; Germana', M. A.; SAN BIAGIO, P. L.; Mazzaglia, Agata
I SALAMI
file da validare2012-01-01 P., Bianchi; M., Cappellari; L., Galassi; Lanza, C; A., Marangon; Mazzaglia, Agata
QUALITA' CHIMICO-FISICA, SENSORIALE E NUTRACEUTICA DI FRUTTI DI NESPOLO DEL GIAPPONE (ERIOBOTRYA JAPONICA LINDL)
file da validare2012-01-01 Farina, V; Corona, O; Mazzaglia, Agata; Todaro, A; Mineo, V; MORENO ROLDAN, S; Barone, F; Lanza, Cm
IL VINO
file da validare2012-01-01 L., Bailetti; P., Bianchi; L., Galassi; F., Gasperi; Lanza, C; A., Marangon; Mazzaglia, Agata; E., Monteleone; E., Pagliarini; Riccardo, Pellegrini; Monica, Picchi; Giuseppe Potentini e., Giuseppe Zeppa
PROFILO SENSORIALE DI FRUTTI DI MANGO (MANGIFERA INDICA L.) COLTIVATI IN SICILIA
file da validare2012-01-01 Mazzaglia, Agata; Piva, G; D'Asaro, A; Farina, V.
IL CAFFE'
file da validare2012-01-01 L., Bailetti; Lanza, C; Mazzaglia, Agata; R., Pellegrini; G., Potentini
IL CIOCCOLATO
file da validare2012-01-01 C., Dinnella; Lanza, C; M., Laureati; Mazzaglia, Agata; E., Monteleone
L'ACETO
file da validare2012-01-01 V., Gerbi; Lanza, C; Mazzaglia, Agata
EMERGING CULTIVATION OF OREGANO IN SICILY: SENSORY EVALUATION OF PLANTS AND CHEMICAL COMPOSITION OS ESSENTIAL OILS
file da validare2012-01-01 Bonfanti, C.; Ianni', R.; Mazzaglia, Agata; Lanza, C. M.; Napoli, E. M.; Ruberto, G.
USE OF SELECTED AUTOCHTHONOUS LACTIS ACID BACTERIA FOR SPANISH-STYLE TABLE OLIVE FERMENTATION
file da validare2012-01-01 Aponte, M.; Blaiotta, G.; LA CROCE, F.; Mazzaglia, Agata; Farina, V.; Settanni, L.; Moschetti, G.
SVILUPPO DI UN METODO PER CAMPIONI SUI QUALI L'ANALISI SENSORIALE DIRETTA NON E' POSSIBILE: IL CASO DELL'ORIGANO
file da validare2013-01-01 Mazzaglia, Agata; Lanza, Cm; Ruberto, G.
VALORIZZAZIONE SENSORIALE DI MANDORLE SICILIANE VS VARIETA' CALIFORNIANE E SPAGNOLE
file da validare2013-01-01 Mazzaglia, Agata; Spagna, G; Gianino, G; Lanza, Cm
VALUTAZIONE SENSORIALE DI DIVERSI FORMULATI DI YOGURT DI CAPRA DA PARTE DI DUE PANEL DI DIVERSA NAZIONALITA'
file da validare2013-01-01 Mazzaglia, Agata; Legarova, V; DI GARBO, F; Lanza, Cm
Characterization of peeled and unpeeled almond (Prunus amygdalus) flour after electron beam processing
file da validare2013-01-01 Lanza, Cm; Mazzaglia, Agata; Paladino, R; Auditore, Lucrezia; Barnà, Rc; Loria, D; Trifirò, A; Trimarchi, M; Bellia, Giorgio Concetto
Valorisation of typical products through characterising and promoting actions: morpho-biometric traits, sensory analysis and flavonol content in Cipolla di Giarratana
file da validare2013-01-01 Riggi, E; Siracusa, L; Lanza, Cm; Mazzaglia, Agata; Di Silvestro, I; La Rosa, S; Pellegrino, A; Ippolito, C; Testa, Giorgio; Scordia, D; Avola, G.; Scordia, Danilo
EFFICACY OF THE COMBINED APPLICATION OF CHITOSAN AND LOCUST BEAN GUM WITH DIFFERENT CITRUS ESSENTIAL OIL TO CONTROL POSTHARVEST SPOILAGE CAUSED BY ASPERGILLUS FLAVUS IN DATES
2014-01-01 Aloui, H; Khwaldia, K; Licciardello, Fabio; Mazzaglia, Agata; Muratore, Giuseppe; Hamdi, M; Restuccia, Cristina
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
SENSORY PROFILE OF A SPECIALTY SICILIAN CHOCOLATE | 1-gen-2011 | Lanza, Cm; Mazzaglia, Agata; Pagliarini, E. | file da validare |
Saccharomyces hybrids as a tool for improving the quality of Moscato di Siracusa DOC wine | 1-gen-2011 | Restuccia, Cristina; Muratore, Giuseppe; Muccilli, S; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Mazzaglia, Agata; Lanza, C. M.; Licciardello, Fabio; Giudici, P. | |
EVALUATION OF FRUIT QUALITY IN LOQUAT USING BOTH CHEMICAL AND SENSORY ANALYSES | 1-gen-2011 | Farina, V.; Barone, F.; Mazzaglia, Agata; Lanza, C. M. | file da validare |
CHANGES IN SENSORY AND INSTRUMENTAL FEATURES OF INDUSTRIAL SICILIAN BREAD DURING STORAGE | 1-gen-2011 | C. M., Lanza; Mazzaglia, Agata; A., Scacco; Pecorino, Biagio | |
FRUIT QUALITY EVALUATION OF FOUR LOQUAT CULTIVARS GROWN IN SICILY | 1-gen-2011 | Guarrasi, V.; Farina, V.; Germana', M. A.; SAN BIAGIO, P. L.; Mazzaglia, Agata | file da validare |
I SALAMI | 1-gen-2012 | P., Bianchi; M., Cappellari; L., Galassi; Lanza, C; A., Marangon; Mazzaglia, Agata | file da validare |
QUALITA' CHIMICO-FISICA, SENSORIALE E NUTRACEUTICA DI FRUTTI DI NESPOLO DEL GIAPPONE (ERIOBOTRYA JAPONICA LINDL) | 1-gen-2012 | Farina, V; Corona, O; Mazzaglia, Agata; Todaro, A; Mineo, V; MORENO ROLDAN, S; Barone, F; Lanza, Cm | file da validare |
IL VINO | 1-gen-2012 | L., Bailetti; P., Bianchi; L., Galassi; F., Gasperi; Lanza, C; A., Marangon; Mazzaglia, Agata; E., Monteleone; E., Pagliarini; Riccardo, Pellegrini; Monica, Picchi; Giuseppe Potentini e., Giuseppe Zeppa | file da validare |
PROFILO SENSORIALE DI FRUTTI DI MANGO (MANGIFERA INDICA L.) COLTIVATI IN SICILIA | 1-gen-2012 | Mazzaglia, Agata; Piva, G; D'Asaro, A; Farina, V. | file da validare |
IL CAFFE' | 1-gen-2012 | L., Bailetti; Lanza, C; Mazzaglia, Agata; R., Pellegrini; G., Potentini | file da validare |
IL CIOCCOLATO | 1-gen-2012 | C., Dinnella; Lanza, C; M., Laureati; Mazzaglia, Agata; E., Monteleone | file da validare |
L'ACETO | 1-gen-2012 | V., Gerbi; Lanza, C; Mazzaglia, Agata | file da validare |
EMERGING CULTIVATION OF OREGANO IN SICILY: SENSORY EVALUATION OF PLANTS AND CHEMICAL COMPOSITION OS ESSENTIAL OILS | 1-gen-2012 | Bonfanti, C.; Ianni', R.; Mazzaglia, Agata; Lanza, C. M.; Napoli, E. M.; Ruberto, G. | file da validare |
USE OF SELECTED AUTOCHTHONOUS LACTIS ACID BACTERIA FOR SPANISH-STYLE TABLE OLIVE FERMENTATION | 1-gen-2012 | Aponte, M.; Blaiotta, G.; LA CROCE, F.; Mazzaglia, Agata; Farina, V.; Settanni, L.; Moschetti, G. | file da validare |
SVILUPPO DI UN METODO PER CAMPIONI SUI QUALI L'ANALISI SENSORIALE DIRETTA NON E' POSSIBILE: IL CASO DELL'ORIGANO | 1-gen-2013 | Mazzaglia, Agata; Lanza, Cm; Ruberto, G. | file da validare |
VALORIZZAZIONE SENSORIALE DI MANDORLE SICILIANE VS VARIETA' CALIFORNIANE E SPAGNOLE | 1-gen-2013 | Mazzaglia, Agata; Spagna, G; Gianino, G; Lanza, Cm | file da validare |
VALUTAZIONE SENSORIALE DI DIVERSI FORMULATI DI YOGURT DI CAPRA DA PARTE DI DUE PANEL DI DIVERSA NAZIONALITA' | 1-gen-2013 | Mazzaglia, Agata; Legarova, V; DI GARBO, F; Lanza, Cm | file da validare |
Characterization of peeled and unpeeled almond (Prunus amygdalus) flour after electron beam processing | 1-gen-2013 | Lanza, Cm; Mazzaglia, Agata; Paladino, R; Auditore, Lucrezia; Barnà, Rc; Loria, D; Trifirò, A; Trimarchi, M; Bellia, Giorgio Concetto | file da validare |
Valorisation of typical products through characterising and promoting actions: morpho-biometric traits, sensory analysis and flavonol content in Cipolla di Giarratana | 1-gen-2013 | Riggi, E; Siracusa, L; Lanza, Cm; Mazzaglia, Agata; Di Silvestro, I; La Rosa, S; Pellegrino, A; Ippolito, C; Testa, Giorgio; Scordia, D; Avola, G.; Scordia, Danilo | file da validare |
EFFICACY OF THE COMBINED APPLICATION OF CHITOSAN AND LOCUST BEAN GUM WITH DIFFERENT CITRUS ESSENTIAL OIL TO CONTROL POSTHARVEST SPOILAGE CAUSED BY ASPERGILLUS FLAVUS IN DATES | 1-gen-2014 | Aloui, H; Khwaldia, K; Licciardello, Fabio; Mazzaglia, Agata; Muratore, Giuseppe; Hamdi, M; Restuccia, Cristina |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile