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Valutazione delle performance di un materiale alternativo per il confezionamento della semola
file da validare2010-01-01 Licciardello, Fabio; Dalessandro, I. E.; Cocuzza, G; Russo, Agatino; Muratore, Giuseppe
Produzione e caratterizzazione di confetture e gelatine da carrube
file da validare2010-01-01 Sanna, E; Lombardi, F; Licciardello, Fabio; Avola, C; Muratore, Giuseppe
Nuove prospettive di impiego di oli essenziali per la salvaguardia di prodotti alimentari confezionati
2011-12-06 Licciardello, Fabio
Evaluation of some quality parameters of minimally processed white and violet-pigmented cauliflower curds.
file da validare2012-01-01 Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe; Spagna, G; Branca, Ferdinando; Ragusa, L; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina
Influence of storage time and conditions on durum wheat semolina breadmaking performances
file da validare2012-01-01 Licciardello, Fabio; Grillo, O.; Venora, G.; Muratore, Giuseppe
Evaluation of Some Quality Parameters of Minimally Processed Violet and White-Type Cauliflowers
file da validare2012-01-01 Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe; Spagna, G; Branca, Ferdinando; Ragusa, L; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina
Influence of degratative enzymatic activities on shelf life of ready-to-eat prickly pear fruits.
file da validare2012-01-01 Scalone, D; Palmeri, R; Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe; Todaro, A; Spagna, G.
INFLUENCE OF DEGRADATIVE ENZYMATIC ACTIVITIES ON THE SHELF LIFE OF READY TO EAT PRICKLY PEAR FRUITS
file da validare2012-01-01 Scalone, D; Palmeri, R; Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe; Todaro, A; Spagna, G.
CHITOSAN COATINGS ENRICHED WITH CITRUS ESSENTIAL OILS FOR PREVENTING POSTHARVEST SPOILAGE BY ASPERGILLUS FLAVUS IN CHERRY TOMATOES
file da validare2014-01-01 Hajer, Aloui; Khaoula, Khwaldia; Licciardello, Fabio; Moktar, Hamdi; Restuccia, Cristina
Confronto sensoriale tra whisky di diversa origine geografica
2014-01-01 Mazzaglia, A.; Licciardello, Fabio; Damigella, A.; Muratore, Giuseppe; Lanza, C. M.
Packaging reduction to improve the sustainability of carbonated soft drinks
file da validare2015-01-01 Licciardello, Fabio; Sapienza, G.; Mazzaglia, A.; D’Amico, L.; Tornatore, G.; Muratore, Giuseppe
Effect of cultivar x ozone treatment interaction on the total polyphenols content and antioxidant activity of globe artichoke
2015-01-01 Lombardo, S.; Pandino, G.; Restuccia, Cristina; Muratore, Giuseppe; Licciardello, Fabio; Mauro, R. P.; Pesce, R.; Mauromicale, Giovanni
Polysaccharide coatings enriched with citrus essential oils for controlling postharvest spoilage by aspergillus flavus in dates
file da validare2015-01-01 Aloui, H.; Khwaldia, K.; Licciardello, Fabio; Mazzaglia, A.; Muratore, Giuseppe; Restuccia, Cristina
Valutazione di bottiglie in PET di peso ridotto per bevande carbonate
file da validare2015-01-01 Licciardello, Fabio; Sapienza, G.; Mazzaglia, A.; D’Amico, L.; Tornatore, G.; Muratore, Giuseppe
Integrated agronomical and technological approach for the quality maintenance of ready-to-fry potato sticks during refrigerated storage
2018-01-01 Licciardello, Fabio; Lombardo, Sara; Rizzo, Valeria; Pitino, Iole; Pandino, Gaetano; Strano, MARIA GABRIELLA; Muratore, Giuseppe; Restuccia, Cristina; Mauromicale, Giovanni
The effect of sous vide packaging with rosemary essential oil on storage quality of fresh-cut potato
2018-01-01 Rizzo, Valeria; Amoroso, Luana; Licciardello, F.; Mazzaglia, A.; Muratore, G.; Restuccia, C.; Lombardo, Sara; Pandino, Gaetano; Strano, MARIA GABRIELLA; Mauromicale, G.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Valutazione delle performance di un materiale alternativo per il confezionamento della semola | 1-gen-2010 | Licciardello, Fabio; Dalessandro, I. E.; Cocuzza, G; Russo, Agatino; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Produzione e caratterizzazione di confetture e gelatine da carrube | 1-gen-2010 | Sanna, E; Lombardi, F; Licciardello, Fabio; Avola, C; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Nuove prospettive di impiego di oli essenziali per la salvaguardia di prodotti alimentari confezionati | 6-dic-2011 | Licciardello, Fabio | |
Evaluation of some quality parameters of minimally processed white and violet-pigmented cauliflower curds. | 1-gen-2012 | Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe; Spagna, G; Branca, Ferdinando; Ragusa, L; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina | file da validare |
Influence of storage time and conditions on durum wheat semolina breadmaking performances | 1-gen-2012 | Licciardello, Fabio; Grillo, O.; Venora, G.; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Evaluation of Some Quality Parameters of Minimally Processed Violet and White-Type Cauliflowers | 1-gen-2012 | Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe; Spagna, G; Branca, Ferdinando; Ragusa, L; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina | file da validare |
Influence of degratative enzymatic activities on shelf life of ready-to-eat prickly pear fruits. | 1-gen-2012 | Scalone, D; Palmeri, R; Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe; Todaro, A; Spagna, G. | file da validare |
INFLUENCE OF DEGRADATIVE ENZYMATIC ACTIVITIES ON THE SHELF LIFE OF READY TO EAT PRICKLY PEAR FRUITS | 1-gen-2012 | Scalone, D; Palmeri, R; Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe; Todaro, A; Spagna, G. | file da validare |
CHITOSAN COATINGS ENRICHED WITH CITRUS ESSENTIAL OILS FOR PREVENTING POSTHARVEST SPOILAGE BY ASPERGILLUS FLAVUS IN CHERRY TOMATOES | 1-gen-2014 | Hajer, Aloui; Khaoula, Khwaldia; Licciardello, Fabio; Moktar, Hamdi; Restuccia, Cristina | file da validare |
Confronto sensoriale tra whisky di diversa origine geografica | 1-gen-2014 | Mazzaglia, A.; Licciardello, Fabio; Damigella, A.; Muratore, Giuseppe; Lanza, C. M. | |
Packaging reduction to improve the sustainability of carbonated soft drinks | 1-gen-2015 | Licciardello, Fabio; Sapienza, G.; Mazzaglia, A.; D’Amico, L.; Tornatore, G.; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Effect of cultivar x ozone treatment interaction on the total polyphenols content and antioxidant activity of globe artichoke | 1-gen-2015 | Lombardo, S.; Pandino, G.; Restuccia, Cristina; Muratore, Giuseppe; Licciardello, Fabio; Mauro, R. P.; Pesce, R.; Mauromicale, Giovanni | |
Polysaccharide coatings enriched with citrus essential oils for controlling postharvest spoilage by aspergillus flavus in dates | 1-gen-2015 | Aloui, H.; Khwaldia, K.; Licciardello, Fabio; Mazzaglia, A.; Muratore, Giuseppe; Restuccia, Cristina | file da validare |
Valutazione di bottiglie in PET di peso ridotto per bevande carbonate | 1-gen-2015 | Licciardello, Fabio; Sapienza, G.; Mazzaglia, A.; D’Amico, L.; Tornatore, G.; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Integrated agronomical and technological approach for the quality maintenance of ready-to-fry potato sticks during refrigerated storage | 1-gen-2018 | Licciardello, Fabio; Lombardo, Sara; Rizzo, Valeria; Pitino, Iole; Pandino, Gaetano; Strano, MARIA GABRIELLA; Muratore, Giuseppe; Restuccia, Cristina; Mauromicale, Giovanni | |
The effect of sous vide packaging with rosemary essential oil on storage quality of fresh-cut potato | 1-gen-2018 | Rizzo, Valeria; Amoroso, Luana; Licciardello, F.; Mazzaglia, A.; Muratore, G.; Restuccia, C.; Lombardo, Sara; Pandino, Gaetano; Strano, MARIA GABRIELLA; Mauromicale, G. |
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