CAGGIA, Cinzia

CAGGIA, Cinzia  

AGRICOLTURA, ALIMENTAZIONE E AMBIENTE (Di3A)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 273 (tempo di esecuzione: 0.047 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Adjunct culture of non-starter lactic acid bacteria for the production of provola dei nebrodi PDO cheese: In vitro screening and pilot-scale cheese-making 1-gen-2021 Randazzo, C. L.; Liotta, L.; De Angelis, M.; Celano, G.; Russo, N.; Van Hoorde, K.; Chiofalo, V.; Pino, A.; Caggia, C.
Alginate-based microencapsulation for probiotic protection in orange juice matrix: a preliminary stydy 1-gen-2019 Romeo, A.; Russo, N.; Grimaudo, M. A.; Alvarez-Lorenzo, C.; Musumeci, T.; Bonaccorso, A.; Carbone, C.; Randazzo, C. L.; Caggia, C.
An alkaline beta-glucosidase isolated from an olive brine strain of Wickerhamomyces anomalus 1-gen-2011 Restuccia, Cristina; Muccilli, S; Palmeri, R; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Spagna, G.
Analisi microbiologiche e identificazione di batteri lattici in insalate di IV gamma 1-gen-2004 Randazzo, CINZIA LUCIA; SCIFO' G., O; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia
Analysis of the Microbial Intestinal Tract in Broiler Chickens during the Rearing Period 1-gen-2021 Stamilla, Alessandro; Ruiz-Ruiz, Susana; Artacho, Alejandro; Pons, Javier; Messina, Antonino; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Lanza, Massimiliano; Moya, Andrés
Antibiotic resistance and microbial indicator removals in a constructed wetland treating wastewater for agricultural reuse 1-gen-2015 Luprano, M; Levantesi, C; Randazzo, CINZIA LUCIA; Russo, N; Caggia, Cinzia; Marzo, A; Toscano, A.
Antimicrobial activity of bovine lactoferrin against Gardnerella species clinical isolates 1-gen-2022 Pino, Alessandra; Mazza, Tommaso; Matthews, Maura-Ann H.; Castellana, Stefano; Caggia, Cinzia; Randazzo, Cinzia L.; Gelbfish, Gary A.
Application of culture indipendent method for monitoring growth/survival of Listeria in MPV products packed in a modified atmosphere 1-gen-2005 Randazzo, CINZIA LUCIA; SCIFO G., O; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia
Application of culture-indipendent methid for monitoring growth/survival of Listera in MPV products packed in modofied atmosphere 1-gen-2005 Randazzo, CINZIA LUCIA; SCIFO' G., O; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia
Application of molecular approach to study lactic acid bacteria in artisanal cheeses 1-gen-2009 Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Neviani, E.
Application of PCR-DGGE analysis to reveal pathogens in minimally processed vegetables 1-gen-2006 SCIFO' G., O; Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia
"Application of PCR-DGGE analysis to reveal pathogens in minimally processed vegetables” 1-gen-2006 SCIFO G., O; Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia
Application of PCR-DGGE and cloning analysis to study bacterial population in minimally processed vegetables 1-gen-2006 Randazzo, CINZIA LUCIA; SCIFO' G., O; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia
Application of PCR-DGGE and cloning analysis to study bacterial population in minimally processed vegetables 1-gen-2006 Randazzo, CINZIA LUCIA; Scifò, Go; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia
Arance rosse affettate pronte per il consumo (IV gamma): influenza del confezionamento sulle proprietà chimico-fisiche, microbiologiche e sensoriali 1-gen-2005 Paolo, Rapisarda; S., ELISABETTA BELLOMO; Paolo, Pannuzzo; N., Timpanaro; C., MARIA LANZA; Caggia, Cinzia; Restuccia, Cristina
Artisanal and experimental Pecorino Siciliano cheese: microbial dynamics during manufacture assessed by culturing and PCR-DGGE analyses 1-gen-2006 Randazzo, CINZIA LUCIA; Vaughan, Ee; Caggia, Cinzia
Aspetti microbiologici del formaggio prodotto con latte crudo di capra Nicastrese. Osservazioni prleiminari 1-gen-2014 Randazzo, CINZIA LUCIA; Liotta, L; De Nardo, F; Pino, A; Caggia, Cinzia
Aspetti microbiologici delle olive da tavola 1-gen-2008 Caggia, Cinzia
Aspetti Microbiologici nella produzione delle olive da tavola in Sicilia 1-gen-2007 Caggia, Cinzia
Aspetti Microbiologici nella produzione delle olive da tavola” 1-gen-2007 Caggia, Cinzia