LICCIARDELLO, FABIO
LICCIARDELLO, FABIO
AGRICOLTURA, ALIMENTAZIONE E AMBIENTE (Di3A)
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms
file da validare2006-01-01 Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Muratore, Giuseppe
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms
file da validare2005-01-01 Restuccia, Cristina; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Muratore, Giuseppe; Giusino, F.
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms
file da validare2005-01-01 Restuccia, Cristina; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Giusino, F; Muratore, Giuseppe
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms
file da validare2004-01-01 Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Muratore, Giuseppe
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms , Chiriotti ISSN 2006
file da validare2006-01-01 Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Muratore, Giuseppe
Caratterizzazione preliminare di farine di semi di carruba (Ceratonia siliqua L.) di differente origine geografica
file da validare2009-01-01 Avola, C; Licciardello, Fabio; Maccarone, E; Muratore, Giuseppe
Caratterizzazione preliminare di farine di semi di carruba (Ceratonia siliqua L.) di differente origine geografica
file da validare2010-01-01 Avola, C; Licciardello, Fabio; Maccarone, E; Tomaselli, F; Muratore, Giuseppe
CHITOSAN COATINGS ENRICHED WITH CITRUS ESSENTIAL OILS FOR PREVENTING POSTHARVEST SPOILAGE BY ASPERGILLUS FLAVUS IN CHERRY TOMATOES
file da validare2014-01-01 Hajer, Aloui; Khaoula, Khwaldia; Licciardello, Fabio; Moktar, Hamdi; Restuccia, Cristina
Confettura di pesche probiotica: effetto di Lactobacillus rhamnosus sulle caratteristiche chimico-fisiche durante la shelf-life
file da validare2009-01-01 Licciardello, Fabio; Muccilli, S; Pitino, I; Muratore, Giuseppe; Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia
Confettura di pesche probiotica: effetto di Lactobacillus rhamnosus sulle caratteristiche chimico-fisiche durante la shelf-life
file da validare2009-01-01 Licciardello, Fabio; Muccilli, S; Pitino, I; Muratore, Giuseppe; Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia
Confronto sensoriale tra whisky di diversa origine geografica
2014-01-01 Mazzaglia, A.; Licciardello, Fabio; Damigella, A.; Muratore, Giuseppe; Lanza, C. M.
Dependance of the shelf-life of carbonated soft drinks from PET performances as required by "the Coca Cola Company"
file da validare2006-01-01 Coriolani, C; Ponzo, A; Rizzo, V; Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe
Design and optimization of plastic materials for food packaging
file da validare2006-01-01 Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe
Dossier: Igiene e disinfestazione - tutto chiaro
file da validare2010-01-01 Licciardello, Fabio; Cocuzza, G. E.; Russo, Agatino; Muratore, Giuseppe
Effect of cultivar x ozone treatment interaction on the total polyphenols content and antioxidant activity of globe artichoke
2015-01-01 Lombardo, S.; Pandino, G.; Restuccia, Cristina; Muratore, Giuseppe; Licciardello, Fabio; Mauro, R. P.; Pesce, R.; Mauromicale, Giovanni
Effect of vacuum and modified atmophere packaging on the shelf life of liquid smoked swordfish (Xiphias gladius) slices
file da validare2005-01-01 Muratore, Giuseppe; Licciardello, Fabio
Effetto del confezionamento sulla shelf life del vino Malvasia delle Lipari. Effect of packaging on shelf-life of Malvasia delle Lipari wine
file da validare2008-01-01 Muratore, Giuseppe; DEL NOBILE, M. A.; NICOLOSI ASMUNDO, C; Rizzo, V; Licciardello, Fabio; Paternò, B; Pirosa, R; Arena, Elena
Effetto di Lactobacillus rhamnosus sulle caratteristiche chimico-fisiche di confettura probiotica di pesche
file da validare2010-01-01 Licciardello, Fabio; Muccilli, S; Pitino, I; Muratore, Giuseppe; Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia
Evaluation of intolerance to food preservatives by non-invasive biophysical technologies
file da validare2007-01-01 Giannazzo, E; Manuele, G; Valenti, S; Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe
Evaluation of Some Quality Parameters of Minimally Processed Violet and White-Type Cauliflowers
file da validare2012-01-01 Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe; Spagna, G; Branca, Ferdinando; Ragusa, L; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms | 1-gen-2006 | Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms | 1-gen-2005 | Restuccia, Cristina; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Muratore, Giuseppe; Giusino, F. | file da validare |
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms | 1-gen-2005 | Restuccia, Cristina; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Giusino, F; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms | 1-gen-2004 | Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms , Chiriotti ISSN 2006 | 1-gen-2006 | Restuccia, Cristina; Giusino, F; Licciardello, Fabio; Randazzo, CINZIA LUCIA; Caggia, Cinzia; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Caratterizzazione preliminare di farine di semi di carruba (Ceratonia siliqua L.) di differente origine geografica | 1-gen-2009 | Avola, C; Licciardello, Fabio; Maccarone, E; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Caratterizzazione preliminare di farine di semi di carruba (Ceratonia siliqua L.) di differente origine geografica | 1-gen-2010 | Avola, C; Licciardello, Fabio; Maccarone, E; Tomaselli, F; Muratore, Giuseppe | file da validare |
CHITOSAN COATINGS ENRICHED WITH CITRUS ESSENTIAL OILS FOR PREVENTING POSTHARVEST SPOILAGE BY ASPERGILLUS FLAVUS IN CHERRY TOMATOES | 1-gen-2014 | Hajer, Aloui; Khaoula, Khwaldia; Licciardello, Fabio; Moktar, Hamdi; Restuccia, Cristina | file da validare |
Confettura di pesche probiotica: effetto di Lactobacillus rhamnosus sulle caratteristiche chimico-fisiche durante la shelf-life | 1-gen-2009 | Licciardello, Fabio; Muccilli, S; Pitino, I; Muratore, Giuseppe; Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia | file da validare |
Confettura di pesche probiotica: effetto di Lactobacillus rhamnosus sulle caratteristiche chimico-fisiche durante la shelf-life | 1-gen-2009 | Licciardello, Fabio; Muccilli, S; Pitino, I; Muratore, Giuseppe; Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia | file da validare |
Confronto sensoriale tra whisky di diversa origine geografica | 1-gen-2014 | Mazzaglia, A.; Licciardello, Fabio; Damigella, A.; Muratore, Giuseppe; Lanza, C. M. | |
Dependance of the shelf-life of carbonated soft drinks from PET performances as required by "the Coca Cola Company" | 1-gen-2006 | Coriolani, C; Ponzo, A; Rizzo, V; Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Design and optimization of plastic materials for food packaging | 1-gen-2006 | Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Dossier: Igiene e disinfestazione - tutto chiaro | 1-gen-2010 | Licciardello, Fabio; Cocuzza, G. E.; Russo, Agatino; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Effect of cultivar x ozone treatment interaction on the total polyphenols content and antioxidant activity of globe artichoke | 1-gen-2015 | Lombardo, S.; Pandino, G.; Restuccia, Cristina; Muratore, Giuseppe; Licciardello, Fabio; Mauro, R. P.; Pesce, R.; Mauromicale, Giovanni | |
Effect of vacuum and modified atmophere packaging on the shelf life of liquid smoked swordfish (Xiphias gladius) slices | 1-gen-2005 | Muratore, Giuseppe; Licciardello, Fabio | file da validare |
Effetto del confezionamento sulla shelf life del vino Malvasia delle Lipari. Effect of packaging on shelf-life of Malvasia delle Lipari wine | 1-gen-2008 | Muratore, Giuseppe; DEL NOBILE, M. A.; NICOLOSI ASMUNDO, C; Rizzo, V; Licciardello, Fabio; Paternò, B; Pirosa, R; Arena, Elena | file da validare |
Effetto di Lactobacillus rhamnosus sulle caratteristiche chimico-fisiche di confettura probiotica di pesche | 1-gen-2010 | Licciardello, Fabio; Muccilli, S; Pitino, I; Muratore, Giuseppe; Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina; Caggia, Cinzia | file da validare |
Evaluation of intolerance to food preservatives by non-invasive biophysical technologies | 1-gen-2007 | Giannazzo, E; Manuele, G; Valenti, S; Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe | file da validare |
Evaluation of Some Quality Parameters of Minimally Processed Violet and White-Type Cauliflowers | 1-gen-2012 | Licciardello, Fabio; Muratore, Giuseppe; Spagna, G; Branca, Ferdinando; Ragusa, L; Caggia, Cinzia; Randazzo, CINZIA LUCIA; Restuccia, Cristina | file da validare |