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Oranwine. A new wine cooler with blood orange juice
file da validare1993-01-01 Maccarone, E; Nicolosi Asmundo, C; Cataldi Lupo, Mc; Campisi, S; Fallico, Biagio
A simple and reliable method for determining anthocyanins in blood orange juices
file da validare1994-01-01 Rapisarda, P; Fallico, Biagio; Izzo, R; Maccarone, E.
SYNTHESIS, UV-VISIBLE AND H-1-NMR SPECTROSCOPIC CHARACTERISTICS AND HYDRATION OF SOME 3-DEOXYFLAVYLIUM SALTS
file da validare1994-01-01 Maccarone, E; Dugo, P; Fallico, Biagio; Passerini, A.
Ruolo degli acidi idrossicinnamici nell'alterazione dell'aroma del succo delle arance pigmentate
file da validare1995-01-01 Rapisarda, P; Fallico, Biagio; Maccarone, E; Nicolosi Asmundo, C.
Activated carbons : in vitro affinity for Aflatoxin B1 and relation of adsorption ability to physicochemical parameters
file da validare1995-01-01 Galvano, Fabio; Pietri, A.; Fallico, Biagio; Bertuzzi, T.
Microestrazione in fase solida di componenti volatili dell'aroma
file da validare1995-01-01 Nicolosi Asmundo, C.; Campisi, S.; Cataldi Lupo, M. C.; Fallico, Biagio; Maccarone, E.
Prodotti di interesse Alimentare e farmaceutico dai semi si silybum Marianum (Cardo Mariano)
file da validare1995-01-01 Morrone, R; Fallico, Biagio; Campisi, S; Maccarone, E.
Effetti dei trattamenti tecnologici sui costituenti del succo di arancia rossa di Sicilia
file da validare1996-01-01 Maccarone, E; Campisi, S; Cataldi Lupo, Mc; Fallico, Biagio; Nicolosi Asmundo, C.
Role of hydroxycinnamic acids and vinylphenols in the flavor alteration of blood orange juices
file da validare1996-01-01 Fallico, Biagio; Lanza, M. C.; Maccarone, E.; NICOLOSI ASMUNDO, C.; Rapisarda, P.
Activated carbons: In vitro affinity for aflatoxin B-1 and relation of adsorption ability to physicochemical parameters
1996-01-01 Galvano, Fabio; Pietri, A; Fallico, Biagio; Bertuzzi, T; Scire', Salvatore; Galvano, M; Maggiore, R.
La componente lipidica dei vini. Nota II: Influenza delle ampelopatie (Botrytis Cinerea)
file da validare1996-01-01 Nicolosi Asmundo, C; Cataldi Lupo, Mc; Campisi, S; Fallico, Biagio
Gli acidi trans-4-idrossicinnamici marker dei succhi d’arancia pigmentata
file da validare1997-01-01 Arena, Elena; Fallico, Biagio; F., Fanella; E. MACCARONE E. P., Rapisarda
Oranwine II. A new cooler with blood orange juice and partially fermented must
file da validare1997-01-01 Arena, Elena; Campisi, S; Cataldi Lupo, Mc; Fallico, Biagio; Maccarone, E; Nicolosi Asmundo, C.
Gli acidi Trans-4-Idrossicinnamici marker dei succhi d'arancia pigmentata
file da validare1998-01-01 Arena, Elena; Fallico, Biagio; Maccarone, E; Fanella, F; Rapisarda, P.
Gli acidi trans-4-idrossicinnamici marker dei succhi d’arancia pigmentata
file da validare1998-01-01 Arena, Elena; Fallico, Biagio; F., Fanella; E., Maccarone; P., Rapisarda
Flavor components of italian orange juices
file da validare1998-01-01 Maccarone, E; Campisi, S; Fallico, Biagio; Rapisarda, P; Sgarlata, R.
Hydroxycinnamic acids as markers of italian blood orange juices
file da validare1998-01-01 Rapisarda, P.; Carollo, G.; Fallico, Biagio; Tomaselli, F.; Maccarone, E.
Fatty acids of Italian blood orange juices
file da validare1998-01-01 Arena, Elena; Campisi, S; Fallico, Biagio; Maccarone, E.
L’attività antiossidante dei succhi d’arance pigmentate
file da validare1999-01-01 Arena, Elena; Fallico, Biagio; E., Maccarone
Recovery of hesperidin from orange peel by concentration of extracts on styrene-divinylbenzene resin
file da validare1999-01-01 DI MAURO, A.; Fallico, Biagio; Passerini, A.; Rapisarda, P.; Maccarone, E.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Oranwine. A new wine cooler with blood orange juice | 1-gen-1993 | Maccarone, E; Nicolosi Asmundo, C; Cataldi Lupo, Mc; Campisi, S; Fallico, Biagio | file da validare |
A simple and reliable method for determining anthocyanins in blood orange juices | 1-gen-1994 | Rapisarda, P; Fallico, Biagio; Izzo, R; Maccarone, E. | file da validare |
SYNTHESIS, UV-VISIBLE AND H-1-NMR SPECTROSCOPIC CHARACTERISTICS AND HYDRATION OF SOME 3-DEOXYFLAVYLIUM SALTS | 1-gen-1994 | Maccarone, E; Dugo, P; Fallico, Biagio; Passerini, A. | file da validare |
Ruolo degli acidi idrossicinnamici nell'alterazione dell'aroma del succo delle arance pigmentate | 1-gen-1995 | Rapisarda, P; Fallico, Biagio; Maccarone, E; Nicolosi Asmundo, C. | file da validare |
Activated carbons : in vitro affinity for Aflatoxin B1 and relation of adsorption ability to physicochemical parameters | 1-gen-1995 | Galvano, Fabio; Pietri, A.; Fallico, Biagio; Bertuzzi, T. | file da validare |
Microestrazione in fase solida di componenti volatili dell'aroma | 1-gen-1995 | Nicolosi Asmundo, C.; Campisi, S.; Cataldi Lupo, M. C.; Fallico, Biagio; Maccarone, E. | file da validare |
Prodotti di interesse Alimentare e farmaceutico dai semi si silybum Marianum (Cardo Mariano) | 1-gen-1995 | Morrone, R; Fallico, Biagio; Campisi, S; Maccarone, E. | file da validare |
Effetti dei trattamenti tecnologici sui costituenti del succo di arancia rossa di Sicilia | 1-gen-1996 | Maccarone, E; Campisi, S; Cataldi Lupo, Mc; Fallico, Biagio; Nicolosi Asmundo, C. | file da validare |
Role of hydroxycinnamic acids and vinylphenols in the flavor alteration of blood orange juices | 1-gen-1996 | Fallico, Biagio; Lanza, M. C.; Maccarone, E.; NICOLOSI ASMUNDO, C.; Rapisarda, P. | file da validare |
Activated carbons: In vitro affinity for aflatoxin B-1 and relation of adsorption ability to physicochemical parameters | 1-gen-1996 | Galvano, Fabio; Pietri, A; Fallico, Biagio; Bertuzzi, T; Scire', Salvatore; Galvano, M; Maggiore, R. | |
La componente lipidica dei vini. Nota II: Influenza delle ampelopatie (Botrytis Cinerea) | 1-gen-1996 | Nicolosi Asmundo, C; Cataldi Lupo, Mc; Campisi, S; Fallico, Biagio | file da validare |
Gli acidi trans-4-idrossicinnamici marker dei succhi d’arancia pigmentata | 1-gen-1997 | Arena, Elena; Fallico, Biagio; F., Fanella; E. MACCARONE E. P., Rapisarda | file da validare |
Oranwine II. A new cooler with blood orange juice and partially fermented must | 1-gen-1997 | Arena, Elena; Campisi, S; Cataldi Lupo, Mc; Fallico, Biagio; Maccarone, E; Nicolosi Asmundo, C. | file da validare |
Gli acidi Trans-4-Idrossicinnamici marker dei succhi d'arancia pigmentata | 1-gen-1998 | Arena, Elena; Fallico, Biagio; Maccarone, E; Fanella, F; Rapisarda, P. | file da validare |
Gli acidi trans-4-idrossicinnamici marker dei succhi d’arancia pigmentata | 1-gen-1998 | Arena, Elena; Fallico, Biagio; F., Fanella; E., Maccarone; P., Rapisarda | file da validare |
Flavor components of italian orange juices | 1-gen-1998 | Maccarone, E; Campisi, S; Fallico, Biagio; Rapisarda, P; Sgarlata, R. | file da validare |
Hydroxycinnamic acids as markers of italian blood orange juices | 1-gen-1998 | Rapisarda, P.; Carollo, G.; Fallico, Biagio; Tomaselli, F.; Maccarone, E. | file da validare |
Fatty acids of Italian blood orange juices | 1-gen-1998 | Arena, Elena; Campisi, S; Fallico, Biagio; Maccarone, E. | file da validare |
L’attività antiossidante dei succhi d’arance pigmentate | 1-gen-1999 | Arena, Elena; Fallico, Biagio; E., Maccarone | file da validare |
Recovery of hesperidin from orange peel by concentration of extracts on styrene-divinylbenzene resin | 1-gen-1999 | DI MAURO, A.; Fallico, Biagio; Passerini, A.; Rapisarda, P.; Maccarone, E. | file da validare |
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