LICCIARDELLO, FABIO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.637
AS - Asia 709
EU - Europa 705
SA - Sud America 131
AF - Africa 67
OC - Oceania 4
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 3.254
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.553
SG - Singapore 373
CN - Cina 274
IE - Irlanda 203
IT - Italia 182
UA - Ucraina 164
BR - Brasile 123
CA - Canada 79
RU - Federazione Russa 43
SN - Senegal 35
CI - Costa d'Avorio 21
GB - Regno Unito 21
IN - India 18
DE - Germania 15
CH - Svizzera 12
FR - Francia 12
SE - Svezia 10
FI - Finlandia 9
BE - Belgio 7
BD - Bangladesh 6
NG - Nigeria 6
NL - Olanda 6
HK - Hong Kong 5
PL - Polonia 5
AT - Austria 4
GR - Grecia 4
IR - Iran 4
MX - Messico 4
VN - Vietnam 4
IQ - Iraq 3
LB - Libano 3
PK - Pakistan 3
TR - Turchia 3
UZ - Uzbekistan 3
AR - Argentina 2
AU - Australia 2
BO - Bolivia 2
EC - Ecuador 2
NZ - Nuova Zelanda 2
OM - Oman 2
PT - Portogallo 2
SA - Arabia Saudita 2
VE - Venezuela 2
ZA - Sudafrica 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AL - Albania 1
AZ - Azerbaigian 1
CR - Costa Rica 1
CZ - Repubblica Ceca 1
ES - Italia 1
ET - Etiopia 1
EU - Europa 1
GE - Georgia 1
HU - Ungheria 1
JP - Giappone 1
KR - Corea 1
MA - Marocco 1
MN - Mongolia 1
RO - Romania 1
RS - Serbia 1
TN - Tunisia 1
Totale 3.254
Città #
Santa Clara 358
Singapore 247
Chandler 206
Dublin 203
Jacksonville 161
Boardman 74
Civitanova Marche 72
Chicago 60
Ashburn 59
Nanjing 56
Andover 55
Toronto 55
Lawrence 54
Cambridge 52
San Mateo 40
Beijing 35
Dakar 35
Des Moines 28
Nanchang 27
New York 25
Hebei 24
Changsha 22
Abidjan 21
Ottawa 17
Wilmington 17
Jiaxing 15
Los Angeles 15
Shenyang 15
Catania 13
Dallas 13
Jinan 10
Helsinki 9
Parma 8
São Paulo 8
Tianjin 8
Brussels 7
Haikou 7
Abuja 6
Council Bluffs 6
Milan 6
Saint Petersburg 6
The Dalles 6
Washington 6
Belo Horizonte 5
Columbus 5
Falls Church 5
Hangzhou 5
Mumbai 5
Norwalk 5
San Michele All'adige 5
Augusta 4
Bologna 4
Hefei 4
Kunming 4
Lausanne 4
Pune 4
Rio de Janeiro 4
Seattle 4
Ardabil 3
Atlanta 3
Boston 3
Brasília 3
Bremen 3
Brooklyn 3
Carapicuíba 3
Den Haag 3
Duque de Caxias 3
Erba 3
Hong Kong 3
Leawood 3
Liberty Lake 3
Modena 3
Ningbo 3
Palermo 3
Priolo Gargallo 3
Rome 3
San Francisco 3
Saronno 3
Aci Catena 2
Ann Arbor 2
Anápolis 2
Aracaju 2
Belém 2
Cagliari 2
Central 2
Chennai 2
Curitiba 2
Denver 2
Dong Ket 2
Istanbul 2
Johannesburg 2
Londrina 2
Messina 2
Milazzo 2
Monmouth Junction 2
Montreal 2
Muscat 2
Paris 2
Pignola 2
Prime 2
Totale 2.338
Nome #
Integrated agronomical and technological approach for the quality maintenance of ready-to-fry potato sticks during refrigerated storage 83
Confettura di pesche probiotica: effetto di Lactobacillus rhamnosus sulle caratteristiche chimico-fisiche durante la shelf-life 80
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms , Chiriotti ISSN 2006 79
The effect of sous vide packaging with rosemary essential oil on storage quality of fresh-cut potato 79
Effetto del confezionamento sulla shelf life del vino Malvasia delle Lipari. Effect of packaging on shelf-life of Malvasia delle Lipari wine 79
Effetto di Lactobacillus rhamnosus sulle caratteristiche chimico-fisiche di confettura probiotica di pesche 76
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms 75
CHITOSAN COATINGS ENRICHED WITH CITRUS ESSENTIAL OILS FOR PREVENTING POSTHARVEST SPOILAGE BY ASPERGILLUS FLAVUS IN CHERRY TOMATOES 74
Effect of cultivar x ozone treatment interaction on the total polyphenols content and antioxidant activity of globe artichoke 74
Caratterizzazione preliminare di farine di semi di carruba (Ceratonia siliqua L.) di differente origine geografica 73
Influence of degratative enzymatic activities on shelf life of ready-to-eat prickly pear fruits. 73
Packaging reduction to improve the sustainability of carbonated soft drinks 72
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms 72
Igiene e disinfestazione: tutto chiaro? 71
Evaluation of Some Quality Parameters of Minimally Processed Violet and White-Type Cauliflowers 70
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms 70
Confronto sensoriale tra whisky di diversa origine geografica 69
“BIOLOGICAL CONTROLL OF PEACH FUNGAL PATHOGENS BY ANTAGONISTIC MICRORGANISMS” 69
Selezione di lieviti starter per la produzione di Malvasia delle Lipari 69
Confettura di pesche probiotica: effetto di Lactobacillus rhamnosus sulle caratteristiche chimico-fisiche durante la shelf-life 68
QUALITY EVALUATION OF SHRIMPS (PARAPENAEUS LONGIROSTRIS) AS AFFECTED BY EDIBLE FILMS 67
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms 63
Effect of vacuum and modified atmophere packaging on the shelf life of liquid smoked swordfish (Xiphias gladius) slices 62
Dependance of the shelf-life of carbonated soft drinks from PET performances as required by "the Coca Cola Company" 62
Caratterizzazione preliminare di farine di semi di carruba (Ceratonia siliqua L.) di differente origine geografica 61
Dossier: Igiene e disinfestazione - tutto chiaro 61
SHELF-LIFE INTERNATIONAL MEETING (SLIM 2006) / ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 59
Valutazione delle performance di un materiale alternativo per il confezionamento della semola 59
Influence of different packaging techniques on chemical, microbiological and sensory quality of liquid-smoked swordfish 57
Study of the scalping of wine aroma compounds into plastic films 57
Studio della shelf-life di confetture di pesche inoculate con ceppi probiotici di Lactobacillus rhamnosus 55
Role of different factors affecting the formation of 5-hydroxymethyl-2-furancarboxaldehyde in heated grape must 55
“Biological controll of peach fungal pathogens by antagonistic microrganisms” 54
Evaluation of intolerance to food preservatives by non-invasive biophysical technologies 53
Susceptibility of plastic packages to insect pests attacks 53
Evaluation of some quality parameters of minimally processed white and violet-pigmented cauliflower curds. 53
INFLUENCE OF DEGRADATIVE ENZYMATIC ACTIVITIES ON THE SHELF LIFE OF READY TO EAT PRICKLY PEAR FRUITS 53
Studio delle caratteristiche organolettiche di marmellate e confetture durante la conservazione 52
Evaluation of the chemical quality of a new type of small-sized tomato cultivar, the plum tomato (Lycopersicon lycopersicum) 51
Design and optimization of plastic materials for food packaging 51
Valutazione di bottiglie in PET di peso ridotto per bevande carbonate 51
Lezione 11 - Food Packaging in Tecnologie Alimentari: Operazioni Unitarie 51
Produzione e caratterizzazione di confetture e gelatine da carrube 50
Influence of storage time and conditions on durum wheat semolina breadmaking performances 50
Studio delle caratteristiche organolettiche di marmellate e confetture durante la conservazione 50
Selezione di lieviti starter per la produzione di "Malvasia delle Lipari" 48
Studio dello scalping di aromi di vino in diversi films plastici 48
Geographical origin assessment of blonde orange juices by comparison of free aminoacids distribution 45
Improvement of CO2 retention of PET bottles for carbonated soft drinks 45
Influence of different packaging techniques on chemical, microbiological and sensory qualiy of liquid-smoked swordfish 45
Studio dello scalping di aromi di vino in diversi film plastici 45
Polysaccharide coatings enriched with citrus essential oils for controlling postharvest spoilage by aspergillus flavus in dates 45
Produzione e caratterizzazione di confetture e gelatine da carrube 42
Residual value of defatted grapeseed cakes from different Sicilian grape varieties 35
Sun-drying and dryer: comparison of product quality 35
Nuove prospettive di impiego di oli essenziali per la salvaguardia di prodotti alimentari confezionati 28
Totale 3.326
Categoria #
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conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
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patent - brevetti 0
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Totale 11.934


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021273 0 33 32 0 92 13 24 3 27 0 41 8
2021/2022391 53 55 2 6 57 7 58 9 41 2 10 91
2022/2023645 63 30 2 42 66 114 3 134 157 6 19 9
2023/2024261 12 31 12 10 4 48 26 27 0 6 61 24
2024/20251.153 51 151 46 78 252 182 30 40 68 109 83 63
2025/2026156 131 25 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 3.326