LICCIARDELLO, FABIO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.006
AS - Asia 745
EU - Europa 707
SA - Sud America 150
AF - Africa 107
OC - Oceania 4
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 3.720
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.921
SG - Singapore 376
CN - Cina 281
IE - Irlanda 203
IT - Italia 183
UA - Ucraina 164
BR - Brasile 139
CA - Canada 79
CI - Costa d'Avorio 60
RU - Federazione Russa 43
SN - Senegal 35
GB - Regno Unito 21
IN - India 18
VN - Vietnam 18
DE - Germania 15
FR - Francia 13
CH - Svizzera 12
SE - Svezia 10
FI - Finlandia 9
BE - Belgio 7
HK - Hong Kong 7
BD - Bangladesh 6
NG - Nigeria 6
NL - Olanda 6
ID - Indonesia 5
MX - Messico 5
PL - Polonia 5
AT - Austria 4
EC - Ecuador 4
GR - Grecia 4
IQ - Iraq 4
IR - Iran 4
LB - Libano 3
PK - Pakistan 3
TR - Turchia 3
UZ - Uzbekistan 3
ZA - Sudafrica 3
AR - Argentina 2
AU - Australia 2
BO - Bolivia 2
JP - Giappone 2
KR - Corea 2
NZ - Nuova Zelanda 2
OM - Oman 2
PT - Portogallo 2
SA - Arabia Saudita 2
VE - Venezuela 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AL - Albania 1
AZ - Azerbaigian 1
CL - Cile 1
CR - Costa Rica 1
CZ - Repubblica Ceca 1
ES - Italia 1
ET - Etiopia 1
EU - Europa 1
GE - Georgia 1
HU - Ungheria 1
KZ - Kazakistan 1
MA - Marocco 1
MN - Mongolia 1
MY - Malesia 1
RO - Romania 1
RS - Serbia 1
TN - Tunisia 1
Totale 3.720
Città #
Dallas 371
Santa Clara 358
Singapore 247
Chandler 206
Dublin 203
Jacksonville 161
Boardman 74
Civitanova Marche 72
Ashburn 63
Abidjan 60
Chicago 60
Nanjing 56
Andover 55
Toronto 55
Lawrence 54
Cambridge 52
San Mateo 40
Beijing 39
Dakar 35
Des Moines 28
Nanchang 27
New York 25
Hebei 24
Changsha 22
Ottawa 17
Wilmington 17
Jiaxing 15
Los Angeles 15
Shenyang 15
Catania 13
Jinan 10
São Paulo 10
Helsinki 9
Parma 8
Tianjin 8
Brussels 7
Haikou 7
Ho Chi Minh City 7
Milan 7
Abuja 6
Council Bluffs 6
Rio de Janeiro 6
Saint Petersburg 6
The Dalles 6
Washington 6
Belo Horizonte 5
Columbus 5
Falls Church 5
Hangzhou 5
Hong Kong 5
Mumbai 5
Norwalk 5
San Michele All'adige 5
Augusta 4
Bologna 4
Brasília 4
Hefei 4
Kunming 4
Lausanne 4
Pune 4
Seattle 4
Ardabil 3
Atlanta 3
Boston 3
Bremen 3
Brooklyn 3
Carapicuíba 3
Den Haag 3
Duque de Caxias 3
Erba 3
Jakarta 3
Leawood 3
Liberty Lake 3
Modena 3
Ningbo 3
Palermo 3
Paris 3
Philadelphia 3
Priolo Gargallo 3
Quito 3
Rome 3
San Francisco 3
Saronno 3
Aci Catena 2
Ann Arbor 2
Anápolis 2
Aracaju 2
Baghdad 2
Belém 2
Cagliari 2
Caruaru 2
Central 2
Chennai 2
Clayton 2
Curitiba 2
Denver 2
Dong Ket 2
Istanbul 2
Johannesburg 2
Londrina 2
Totale 2.760
Nome #
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms , Chiriotti ISSN 2006 102
Integrated agronomical and technological approach for the quality maintenance of ready-to-fry potato sticks during refrigerated storage 96
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms 94
Confettura di pesche probiotica: effetto di Lactobacillus rhamnosus sulle caratteristiche chimico-fisiche durante la shelf-life 93
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms 90
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms 88
Effetto del confezionamento sulla shelf life del vino Malvasia delle Lipari. Effect of packaging on shelf-life of Malvasia delle Lipari wine 88
The effect of sous vide packaging with rosemary essential oil on storage quality of fresh-cut potato 87
CHITOSAN COATINGS ENRICHED WITH CITRUS ESSENTIAL OILS FOR PREVENTING POSTHARVEST SPOILAGE BY ASPERGILLUS FLAVUS IN CHERRY TOMATOES 83
Effetto di Lactobacillus rhamnosus sulle caratteristiche chimico-fisiche di confettura probiotica di pesche 83
Influence of degratative enzymatic activities on shelf life of ready-to-eat prickly pear fruits. 82
Effect of cultivar x ozone treatment interaction on the total polyphenols content and antioxidant activity of globe artichoke 82
Caratterizzazione preliminare di farine di semi di carruba (Ceratonia siliqua L.) di differente origine geografica 81
Confronto sensoriale tra whisky di diversa origine geografica 81
Packaging reduction to improve the sustainability of carbonated soft drinks 81
Evaluation of Some Quality Parameters of Minimally Processed Violet and White-Type Cauliflowers 81
Selezione di lieviti starter per la produzione di Malvasia delle Lipari 79
QUALITY EVALUATION OF SHRIMPS (PARAPENAEUS LONGIROSTRIS) AS AFFECTED BY EDIBLE FILMS 79
Igiene e disinfestazione: tutto chiaro? 78
“BIOLOGICAL CONTROLL OF PEACH FUNGAL PATHOGENS BY ANTAGONISTIC MICRORGANISMS” 78
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms 77
Effect of vacuum and modified atmophere packaging on the shelf life of liquid smoked swordfish (Xiphias gladius) slices 73
Confettura di pesche probiotica: effetto di Lactobacillus rhamnosus sulle caratteristiche chimico-fisiche durante la shelf-life 71
Role of different factors affecting the formation of 5-hydroxymethyl-2-furancarboxaldehyde in heated grape must 68
Dependance of the shelf-life of carbonated soft drinks from PET performances as required by "the Coca Cola Company" 68
SHELF-LIFE INTERNATIONAL MEETING (SLIM 2006) / ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 66
Caratterizzazione preliminare di farine di semi di carruba (Ceratonia siliqua L.) di differente origine geografica 66
Dossier: Igiene e disinfestazione - tutto chiaro 66
Influence of different packaging techniques on chemical, microbiological and sensory quality of liquid-smoked swordfish 64
Study of the scalping of wine aroma compounds into plastic films 64
Evaluation of the chemical quality of a new type of small-sized tomato cultivar, the plum tomato (Lycopersicon lycopersicum) 63
Studio della shelf-life di confetture di pesche inoculate con ceppi probiotici di Lactobacillus rhamnosus 60
Lezione 11 - Food Packaging in Tecnologie Alimentari: Operazioni Unitarie 60
Susceptibility of plastic packages to insect pests attacks 59
Studio delle caratteristiche organolettiche di marmellate e confetture durante la conservazione 59
Valutazione delle performance di un materiale alternativo per il confezionamento della semola 59
Evaluation of intolerance to food preservatives by non-invasive biophysical technologies 58
Evaluation of some quality parameters of minimally processed white and violet-pigmented cauliflower curds. 58
INFLUENCE OF DEGRADATIVE ENZYMATIC ACTIVITIES ON THE SHELF LIFE OF READY TO EAT PRICKLY PEAR FRUITS 58
Studio delle caratteristiche organolettiche di marmellate e confetture durante la conservazione 58
“Biological controll of peach fungal pathogens by antagonistic microrganisms” 57
Influence of storage time and conditions on durum wheat semolina breadmaking performances 56
Valutazione di bottiglie in PET di peso ridotto per bevande carbonate 56
Produzione e caratterizzazione di confetture e gelatine da carrube 55
Design and optimization of plastic materials for food packaging 54
Studio dello scalping di aromi di vino in diversi films plastici 54
Selezione di lieviti starter per la produzione di "Malvasia delle Lipari" 53
Studio dello scalping di aromi di vino in diversi film plastici 53
Polysaccharide coatings enriched with citrus essential oils for controlling postharvest spoilage by aspergillus flavus in dates 53
Geographical origin assessment of blonde orange juices by comparison of free aminoacids distribution 49
Improvement of CO2 retention of PET bottles for carbonated soft drinks 48
Influence of different packaging techniques on chemical, microbiological and sensory qualiy of liquid-smoked swordfish 48
Produzione e caratterizzazione di confetture e gelatine da carrube 47
Residual value of defatted grapeseed cakes from different Sicilian grape varieties 45
Sun-drying and dryer: comparison of product quality 44
Nuove prospettive di impiego di oli essenziali per la salvaguardia di prodotti alimentari confezionati 39
Totale 3.792
Categoria #
all - tutte 13.123
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 13.123


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021208 0 0 0 0 92 13 24 3 27 0 41 8
2021/2022391 53 55 2 6 57 7 58 9 41 2 10 91
2022/2023645 63 30 2 42 66 114 3 134 157 6 19 9
2023/2024261 12 31 12 10 4 48 26 27 0 6 61 24
2024/20251.153 51 151 46 78 252 182 30 40 68 109 83 63
2025/2026622 131 42 413 36 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 3.792