LICCIARDELLO, FABIO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.552
EU - Europa 688
AS - Asia 609
SA - Sud America 80
AF - Africa 64
OC - Oceania 3
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 2.997
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.478
SG - Singapore 329
CN - Cina 240
IE - Irlanda 203
IT - Italia 181
UA - Ucraina 164
BR - Brasile 76
CA - Canada 74
RU - Federazione Russa 41
SN - Senegal 35
CI - Costa d'Avorio 21
DE - Germania 15
GB - Regno Unito 14
CH - Svizzera 12
IN - India 12
FR - Francia 11
SE - Svezia 10
FI - Finlandia 9
BE - Belgio 7
NG - Nigeria 6
NL - Olanda 5
AT - Austria 4
GR - Grecia 4
HK - Hong Kong 4
IR - Iran 4
LB - Libano 3
PL - Polonia 3
TR - Turchia 3
UZ - Uzbekistan 3
BO - Bolivia 2
NZ - Nuova Zelanda 2
OM - Oman 2
PK - Pakistan 2
PT - Portogallo 2
VN - Vietnam 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AU - Australia 1
AZ - Azerbaigian 1
CZ - Repubblica Ceca 1
EC - Ecuador 1
EU - Europa 1
GE - Georgia 1
HU - Ungheria 1
IQ - Iraq 1
MA - Marocco 1
MN - Mongolia 1
RO - Romania 1
TN - Tunisia 1
VE - Venezuela 1
Totale 2.997
Città #
Santa Clara 355
Chandler 206
Singapore 206
Dublin 203
Jacksonville 161
Boardman 74
Civitanova Marche 72
Chicago 58
Nanjing 56
Andover 55
Lawrence 54
Toronto 54
Cambridge 52
Ashburn 51
San Mateo 40
Dakar 35
Des Moines 28
Nanchang 27
Hebei 24
New York 24
Changsha 22
Abidjan 21
Ottawa 17
Wilmington 17
Jiaxing 15
Shenyang 15
Catania 13
Jinan 10
Helsinki 9
Parma 8
Tianjin 8
Brussels 7
Haikou 7
Abuja 6
Beijing 6
Council Bluffs 6
Milan 6
Saint Petersburg 6
The Dalles 6
Washington 6
Falls Church 5
Hangzhou 5
Los Angeles 5
Norwalk 5
San Michele All'adige 5
São Paulo 5
Augusta 4
Belo Horizonte 4
Bologna 4
Kunming 4
Lausanne 4
Mumbai 4
Pune 4
Ardabil 3
Bremen 3
Carapicuíba 3
Den Haag 3
Erba 3
Leawood 3
Liberty Lake 3
Modena 3
Ningbo 3
Palermo 3
Priolo Gargallo 3
Rome 3
Saronno 3
Seattle 3
Aci Catena 2
Ann Arbor 2
Cagliari 2
Central 2
Curitiba 2
Denver 2
Dong Ket 2
Duque de Caxias 2
Hong Kong 2
Istanbul 2
Londrina 2
Messina 2
Milazzo 2
Monmouth Junction 2
Muscat 2
Pignola 2
Prime 2
Princeton 2
Redwood City 2
Rio de Janeiro 2
Serra 2
Taizhou 2
Torino 2
Viçosa 2
Abaetetuba 1
Acaraú 1
Adrano 1
Al Ain City 1
Amsterdam 1
Anápolis 1
Aracaju 1
Araruama 1
Atlanta 1
Totale 2.203
Nome #
Integrated agronomical and technological approach for the quality maintenance of ready-to-fry potato sticks during refrigerated storage 77
The effect of sous vide packaging with rosemary essential oil on storage quality of fresh-cut potato 76
Confettura di pesche probiotica: effetto di Lactobacillus rhamnosus sulle caratteristiche chimico-fisiche durante la shelf-life 75
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms , Chiriotti ISSN 2006 73
Effetto del confezionamento sulla shelf life del vino Malvasia delle Lipari. Effect of packaging on shelf-life of Malvasia delle Lipari wine 72
Effect of cultivar x ozone treatment interaction on the total polyphenols content and antioxidant activity of globe artichoke 71
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms 70
Effetto di Lactobacillus rhamnosus sulle caratteristiche chimico-fisiche di confettura probiotica di pesche 69
Packaging reduction to improve the sustainability of carbonated soft drinks 68
Caratterizzazione preliminare di farine di semi di carruba (Ceratonia siliqua L.) di differente origine geografica 67
CHITOSAN COATINGS ENRICHED WITH CITRUS ESSENTIAL OILS FOR PREVENTING POSTHARVEST SPOILAGE BY ASPERGILLUS FLAVUS IN CHERRY TOMATOES 67
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms 65
Confronto sensoriale tra whisky di diversa origine geografica 64
Influence of degratative enzymatic activities on shelf life of ready-to-eat prickly pear fruits. 64
Selezione di lieviti starter per la produzione di Malvasia delle Lipari 63
Evaluation of Some Quality Parameters of Minimally Processed Violet and White-Type Cauliflowers 63
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms 63
Igiene e disinfestazione: tutto chiaro? 62
Confettura di pesche probiotica: effetto di Lactobacillus rhamnosus sulle caratteristiche chimico-fisiche durante la shelf-life 62
QUALITY EVALUATION OF SHRIMPS (PARAPENAEUS LONGIROSTRIS) AS AFFECTED BY EDIBLE FILMS 60
Effect of vacuum and modified atmophere packaging on the shelf life of liquid smoked swordfish (Xiphias gladius) slices 59
“BIOLOGICAL CONTROLL OF PEACH FUNGAL PATHOGENS BY ANTAGONISTIC MICRORGANISMS” 59
SHELF-LIFE INTERNATIONAL MEETING (SLIM 2006) / ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 58
Dependance of the shelf-life of carbonated soft drinks from PET performances as required by "the Coca Cola Company" 57
Caratterizzazione preliminare di farine di semi di carruba (Ceratonia siliqua L.) di differente origine geografica 56
Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microorganisms 56
Valutazione delle performance di un materiale alternativo per il confezionamento della semola 55
Influence of different packaging techniques on chemical, microbiological and sensory quality of liquid-smoked swordfish 53
Dossier: Igiene e disinfestazione - tutto chiaro 53
Evaluation of some quality parameters of minimally processed white and violet-pigmented cauliflower curds. 52
“Biological controll of peach fungal pathogens by antagonistic microrganisms” 52
Study of the scalping of wine aroma compounds into plastic films 52
Studio della shelf-life di confetture di pesche inoculate con ceppi probiotici di Lactobacillus rhamnosus 51
Role of different factors affecting the formation of 5-hydroxymethyl-2-furancarboxaldehyde in heated grape must 51
Evaluation of intolerance to food preservatives by non-invasive biophysical technologies 50
Studio delle caratteristiche organolettiche di marmellate e confetture durante la conservazione 50
Produzione e caratterizzazione di confetture e gelatine da carrube 49
Influence of storage time and conditions on durum wheat semolina breadmaking performances 49
Valutazione di bottiglie in PET di peso ridotto per bevande carbonate 49
INFLUENCE OF DEGRADATIVE ENZYMATIC ACTIVITIES ON THE SHELF LIFE OF READY TO EAT PRICKLY PEAR FRUITS 48
Lezione 11 - Food Packaging in Tecnologie Alimentari: Operazioni Unitarie 47
Studio dello scalping di aromi di vino in diversi films plastici 47
Selezione di lieviti starter per la produzione di "Malvasia delle Lipari" 46
Design and optimization of plastic materials for food packaging 46
Studio delle caratteristiche organolettiche di marmellate e confetture durante la conservazione 46
Evaluation of the chemical quality of a new type of small-sized tomato cultivar, the plum tomato (Lycopersicon lycopersicum) 44
Improvement of CO2 retention of PET bottles for carbonated soft drinks 44
Susceptibility of plastic packages to insect pests attacks 44
Geographical origin assessment of blonde orange juices by comparison of free aminoacids distribution 42
Polysaccharide coatings enriched with citrus essential oils for controlling postharvest spoilage by aspergillus flavus in dates 42
Produzione e caratterizzazione di confetture e gelatine da carrube 41
Influence of different packaging techniques on chemical, microbiological and sensory qualiy of liquid-smoked swordfish 40
Studio dello scalping di aromi di vino in diversi film plastici 39
Sun-drying and dryer: comparison of product quality 34
Residual value of defatted grapeseed cakes from different Sicilian grape varieties 31
Nuove prospettive di impiego di oli essenziali per la salvaguardia di prodotti alimentari confezionati 26
Totale 3.069
Categoria #
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conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
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patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 10.597


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202059 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 41 18
2020/2021273 0 33 32 0 92 13 24 3 27 0 41 8
2021/2022391 53 55 2 6 57 7 58 9 41 2 10 91
2022/2023645 63 30 2 42 66 114 3 134 157 6 19 9
2023/2024261 12 31 12 10 4 48 26 27 0 6 61 24
2024/20251.052 51 151 46 78 252 182 30 40 68 109 45 0
Totale 3.069