TIMPANARO, Giuseppe
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 5.463
EU - Europa 3.076
AS - Asia 2.437
SA - Sud America 462
AF - Africa 248
OC - Oceania 11
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 11.699
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.265
IT - Italia 1.219
SG - Singapore 1.083
CN - Cina 812
IE - Irlanda 579
UA - Ucraina 508
BR - Brasile 400
VN - Vietnam 183
CA - Canada 169
CI - Costa d'Avorio 158
RU - Federazione Russa 157
DE - Germania 133
KR - Corea 86
GB - Regno Unito 80
IN - India 59
SE - Svezia 57
FR - Francia 55
FI - Finlandia 50
SN - Senegal 42
ES - Italia 37
NL - Olanda 36
JP - Giappone 29
GR - Grecia 28
MX - Messico 23
AT - Austria 21
CH - Svizzera 20
TR - Turchia 20
BE - Belgio 19
HK - Hong Kong 19
IR - Iran 19
UZ - Uzbekistan 19
ID - Indonesia 17
IQ - Iraq 17
BD - Bangladesh 16
NG - Nigeria 15
EC - Ecuador 14
PK - Pakistan 14
PL - Polonia 14
AR - Argentina 12
RO - Romania 12
ZA - Sudafrica 12
CO - Colombia 11
PT - Portogallo 11
DZ - Algeria 8
PE - Perù 8
KE - Kenya 7
AU - Australia 6
CZ - Repubblica Ceca 6
CL - Cile 5
DK - Danimarca 5
LT - Lituania 5
NZ - Nuova Zelanda 5
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 5
VE - Venezuela 5
YE - Yemen 5
HU - Ungheria 4
JO - Giordania 4
LB - Libano 4
PY - Paraguay 4
SA - Arabia Saudita 4
TW - Taiwan 4
EE - Estonia 3
HN - Honduras 3
TN - Tunisia 3
BG - Bulgaria 2
HR - Croazia 2
IL - Israele 2
KG - Kirghizistan 2
KZ - Kazakistan 2
LV - Lettonia 2
MT - Malta 2
MY - Malesia 2
NP - Nepal 2
OM - Oman 2
RS - Serbia 2
TH - Thailandia 2
UY - Uruguay 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AM - Armenia 1
AZ - Azerbaigian 1
BF - Burkina Faso 1
BH - Bahrain 1
BN - Brunei Darussalam 1
BO - Bolivia 1
BT - Bhutan 1
DO - Repubblica Dominicana 1
EG - Egitto 1
EU - Europa 1
GA - Gabon 1
GT - Guatemala 1
IS - Islanda 1
KH - Cambogia 1
LU - Lussemburgo 1
PH - Filippine 1
QA - Qatar 1
TT - Trinidad e Tobago 1
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 1
Totale 11.699
Città #
Santa Clara 1.113
Singapore 637
Dublin 578
Chandler 574
Dallas 524
Jacksonville 448
Boardman 243
Catania 231
Ashburn 161
Hefei 159
Abidjan 158
Cambridge 158
Lawrence 156
Nanjing 153
Hanoi 151
Andover 148
Houston 142
Toronto 128
San Mateo 88
Seoul 86
Beijing 84
Des Moines 81
Chicago 75
Wilmington 71
Civitanova Marche 68
Council Bluffs 68
Rome 46
Nanchang 43
Dakar 42
Saint Petersburg 41
Hebei 40
The Dalles 38
Shenyang 33
São Paulo 33
Los Angeles 31
Columbus 30
Bremen 29
Changsha 29
Milan 29
Palermo 29
Tianjin 29
Syracuse 27
Tokyo 26
Helsinki 25
Belpasso 22
Moscow 22
Ottawa 22
Falls Church 21
Messina 21
Jiaxing 20
New York 20
Pune 19
Misterbianco 18
Hong Kong 17
Fremont 16
Redwood City 16
Mascalucia 15
Munich 15
Porto Alegre 15
Seattle 15
Abuja 14
Dong Ket 14
Naples 14
San Francisco 14
Ardabil 13
Augusta 13
Brooklyn 13
Brussels 12
Lappeenranta 12
Norwalk 12
Rio de Janeiro 12
San Giovanni la Punta 12
Shanghai 12
Washington 12
Belo Horizonte 11
Boston 11
Florence 11
Mumbai 11
Nizhniy Novgorod 11
Turku 11
Amsterdam 10
Canicattì 10
Ho Chi Minh City 10
Reggio Calabria 10
Acireale 9
Bari 9
Manduria 9
Quadri 9
Boydton 8
Fortaleza 8
Liberty Lake 8
London 8
Ningbo 8
Oppido Lucano 8
Wettstetten 8
Brasília 7
Caltagirone 7
Chengdu 7
Curitiba 7
Den Haag 7
Totale 7.789
Nome #
The supply chain value of pod and pgi food products through the application of blockchain 400
Sicilian Opuntia ficus-indica seed oil: Fatty acid composition and bio-economical aspects 186
The online sales models of fresh fruit and vegetables: opportunities and limits for typical italian products 153
Analysis of relationships and sustainability performance in organic agriculture in the United Arab Emirates and Sicily (Italy) 139
A possible circular approach for social perception of climate adaptation action planning in metropolitan cities 125
Analisi d'impatto della riforma di medio termine della PAC sulla zootecnia bovina da latte dell'Altopiano Ibleo 123
A Model to Support Sustainable Resource Management in the “Etna River Valleys” Biosphere Reserve: The Dominance-Based Rough Set Approach 122
Environmental life cycle assessment for improved management of agri-food companies: the case of organic whole-grain durum wheat pasta in Sicily 118
Factors Affecting the Nutritional, Health, and Technological Quality of Durum Wheat for Pasta-Making: A Systematic Literature Review 111
Analisi del comportamento del consumatore di acqua minerale in Sicilia 107
Aspetti economici e di mercato della vitivinicoltura biologica in Sicilia 105
Proposal of a Bioregional Strategic Framework for a Sustainable Food System in Sicily 104
Evaluation of consumers' purchasing process for organic food products 104
A sustainable organic production model for "food sovereignty" in the United Arab Emirates and Sicily-Italy 101
Analisi dei consumi di carne biologica in Sicilia 98
Potential and location of an anaerobic digestion plant using prickly pear biomass in semi-arid Mediterranean environment 96
Economic and environmental analysis of organic early potatoes 95
Colorimetric and raman characterization as marketing value index of sicilian citrus 95
A network for the conservation of agrobiodiversity of local ecotypes 93
Biofortification of tomatoes in italy: Status and level of knowledge 93
Assessment of Several Approaches to Biofortified Products: A Literature Review 93
The economy of the common good: The expression of a new sustainable economic model 92
Analisi dei risultati delle indagini sul sottoprogetto ficodindicoltura 91
Analisi tecnico-economica di alcuni ecotipi locali di specie orticole in Sicilia 90
THE INTEREST OF CONSUMERS TO SAFEGUARD PLANT BIODIVERSITY: THE CASE OF VEGETABLE PRODUCTS 90
Biodiversity Enhancement for Improving the Sustainability of Broccoli (Brassica oleracea vr. italica Plenk) Organic Seed Production 88
Gli allevamenti bovini da latte nell'economia aziendale 88
Horticultural agro-biodiversity and potential conservation: case study in Sicily 87
Aspetti economici e di mercato della vitivinicoltura biologica in Sicilia 86
Analisi dei consumi di fichidindia: risultati di un’indagine condotta presso la Grande Distribuzione 85
Analisi tecnico-economiche della viticoltura da mensa nelle diverse realtà produttive della Sicilia orientale: primi risultati 84
Price dynamics in the italian citrus fruit chain. 82
Agricultural production trends towards carbon neutrality in response to the EU 2030 Green deal: Economic and environmental analysis in horticulture 82
Landraces in Sicilian Peri-urban Horticulture: a Participatory Approach to Brassica Production System 81
La competitività dei sistemi produttivi territoriali in Sicilia: alcuni casi studio per un'analisi dei distretti agroalimentari 81
Analisi tecnico-economica dell'organizzazione, della gestione e dei risultati economici delle aziende con allevamenti nell'Altopiano Ibleo 81
Analisi economiche della difesa antiparassitaria nell’agricoltura siciliana 80
Consumer purchasing behaviour for “biodiversity-friendly” vegetable products: Increasing importance of informal relationships 79
Social and inclusive “value” generation in metropolitan area with the “urban gardens” planning 79
A Multicriteria Decision-Making Approach of “Tree” Meaning in the New Urban Context 78
Sustainable use and conservation of the environmental resources of the etna park (unesco heritage): Evaluation model supporting sustainable local development strategies 77
Organic social agriculture: A tool for rural development 76
Analisi di efficienza economica delle aziende viticole esaminate e principali indicazioni operative 76
New food supply chain systems based on a proximity model: The case of an alternative food network in the Catania urban area 76
Farmer's adoption of agricultural insurance for Mediterranean crops as an innovative behavior 74
La nuova politica strutturale dell'Unione Europea: il programma LEADER per lo sviluppo dei territori rurali 74
Economia della produzione e del mercato dei fichidindia in Italia 74
Fragrant bioethanol: A valued bioproduct from orange juice and essential oil extraction 74
Analisi tecnico-economiche della viticoltura da mensa nelle diverse realtà produttive della Sicilia orientale 73
Caratteristiche, peculiarità e prospettive dei distretti produttivi nella vitivinicoltura siciliana 72
Urban agriculture as a tool for sustainable social recovery of metropolitan slum area in Italy: case Catania. 72
An overview of food waste phenomenon: By problem to resource 72
Valutazione delle potenzialità di sviluppo della viticoltura etnea attraverso un'analisi storica dei costi di produzione 71
The social farm network for the promotion of new relationship between agriculture, economy and society 70
Evaluating the Potential for Development of Vegetable Nursery Industry: Analysis in an Important Vegetable Region in Italy 70
ORGANIC FARMING IN SICILY: ANALYSIS AND PERSPECTIVES THROUGH THE MAIN PRODUCTIVE CHAINS 69
The social relationships' effectiveness of "agrisocial" farms: A model of sustainable local development 69
Indicazioni per un percorso metodologico utile alla identificazione dei distretti produttivi agroalimentari e proposte di un set di indicatori aggiuntivo alla normativa regionale 69
Multi-Criteria Analysis of Investment Choices Following Flood Damage: The Case Study of Sustainable Citrus Farming in Sicily 68
Development policies for social farming in the EU-2020 strategy 68
Immigrants in agricultural sector in Sicily: the experience of Sicilia Integra project 68
Exploring innovation adoption behavior for sustainable development of Mediterranean tree crops 67
Ethics, sustainability and logistics in agricultural and agri-food economics research 67
Valutazioni economiche su specie frutticole tropicali e subtropicali in Sicilia 67
Aspetti e problemi economici del franchising nella distribuzione dei prodotti agroalimentari 67
The redefinition of the role of agricultural areas in the city of Catania 67
Carbon footprint of conventional and organic citrus farming in Italy 66
Economic and Environmental Sustainability Assessment of an Innovative Organic Broccoli Production Pattern 66
Prickly pear for biogas production: technical-economic validation of a biogas power installation in an area with a high prevalence of cacti in Italy 66
FRESH-CUT CACTUS PEAR MARKET IN ITALY: CURRENT SCENARIO AND FUTURE PERSPECTIVES 65
Market and Promotion of Sicilian Quality Wines 65
Caratteri strutturali dell’industria di trasformazione del bergamotto in Italia 65
Determinazione del reddito dell’agricoltura in provincia di Ragusa alla luce del SEC ’95 65
Cactus Pear Consumption in Sicily: Results of an Intercept Survey in Large-Scale Retailers 65
Tutela della biodiversità e livelli di interrelazione nei sistemi locali di alcuni ecotipi di specie ortive in Sicilia 64
Economic aspects of the cactus pear market in Italy 64
Sustainability as a business strategy in sicilian viniculture 63
The structural characteristics, economic performance and prospects for the Italian cactus pear industry 63
Analysis of Trade Flows of Ornamental Citrus Fruits and Other Rutaceae in the Mediterranean Basin and Potential for Xantomonas citri Introduction 63
Copper-alternative products to control anthracnose and Alternaria Brown spot on fruit of Tarocco sweet oranges and lemon in Italy 63
Valutazione ex-post della programmazione integrata territoriale in Sicilia [Ex-post evaluation of integrated territorial planning in Sicily] 62
Strumenti di governance per l'attuazione della politica regionale comunitaria. Il caso Sicilia 62
Life-cycle assessment of biofortified productions: The case of selenium potato 62
Assessing sustainability of organic livestock farming in Sicily: A case study using the Fao Safa framework 62
Life cycle assessment of tomato cultivation in Sicily: comparison between traditional and innovative method 61
Assessment of result from quality control systems in the Sicilian winemaking industry through the use of multi-varied analysis 61
Comparative Economic Analyses between Conventional and Eco- Compatible Cactus Pear Cultivation in Italy 61
Considerazioni sulle recenti evoluzioni delle filiere ortofrutticole in campo internazionale 61
La diffusione dell’imprenditoria giovanile in agricoltura nel Mezzogiorno d’Italia con particolare riguardo alla componente femminile 61
Living Labs as a Method of Knowledge Value Transfer in a Natural Area 60
Cactus Pear Market in Italy: Competitiveness and Perspectives 60
Economic evaluation of innovative investiments in agri-food chain 60
The redefinition of the role of agricultural areas in the city in relation to social, environmental, and alimentary functions: The case of Catania 60
The importance of “origin” for on line agrifood products 60
The Quantification of Carbon Footprints in the Agri-Food Sector and Future Trends for Carbon Sequestration: A Systematic Literature Review 59
Approccio teorico e strumenti metodologici per l’analisi dei distretti produttivi 59
Evoluzione strutturale dell’industria agroalimentare in provincia di Messina 59
Risultati economici e costi della coltivazione del melone in Sicilia 59
Le politiche di qualità e quelle di Mercato Comunitario (OCM) per il carciofo 59
Lineamenti sulla figura e sull'opera di Adelfio Basile 58
Totale 8.221
Categoria #
all - tutte 43.146
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 43.146


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021873 0 0 94 45 256 27 84 25 98 35 158 51
2021/20221.519 140 168 21 191 196 39 160 62 186 33 52 271
2022/20232.030 208 79 44 164 161 361 44 336 464 28 80 61
2023/20241.160 61 142 66 70 46 193 39 102 24 75 197 145
2024/20253.656 42 337 233 172 916 577 85 127 283 340 257 287
2025/20261.261 424 425 412 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 12.005