TIMPANARO, Giuseppe
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 6.579
EU - Europa 3.195
AS - Asia 3.139
SA - Sud America 639
AF - Africa 334
OC - Oceania 14
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 13.902
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 6.368
SG - Singapore 1.462
IT - Italia 1.281
CN - Cina 981
IE - Irlanda 579
BR - Brasile 533
UA - Ucraina 509
VN - Vietnam 278
CI - Costa d'Avorio 213
CA - Canada 175
RU - Federazione Russa 157
DE - Germania 134
GB - Regno Unito 89
KR - Corea 87
IN - India 67
SE - Svezia 61
FI - Finlandia 55
FR - Francia 55
NL - Olanda 50
ES - Italia 49
SN - Senegal 42
JP - Giappone 37
ID - Indonesia 32
GR - Grecia 30
AR - Argentina 29
MX - Messico 29
IR - Iran 28
EC - Ecuador 27
BD - Bangladesh 23
AT - Austria 22
TR - Turchia 22
HK - Hong Kong 21
CH - Svizzera 20
BE - Belgio 19
IQ - Iraq 19
UZ - Uzbekistan 19
ZA - Sudafrica 19
PL - Polonia 18
NG - Nigeria 15
CO - Colombia 14
PK - Pakistan 14
BJ - Benin 13
RO - Romania 12
PT - Portogallo 11
DZ - Algeria 10
PE - Perù 10
AU - Australia 9
CL - Cile 9
KE - Kenya 9
VE - Venezuela 8
CZ - Repubblica Ceca 6
LT - Lituania 6
PY - Paraguay 6
DK - Danimarca 5
HU - Ungheria 5
NZ - Nuova Zelanda 5
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 5
TW - Taiwan 5
YE - Yemen 5
JO - Giordania 4
LB - Libano 4
SA - Arabia Saudita 4
TN - Tunisia 4
BG - Bulgaria 3
EE - Estonia 3
EG - Egitto 3
HN - Honduras 3
MA - Marocco 3
MY - Malesia 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
AZ - Azerbaigian 2
DO - Repubblica Dominicana 2
HR - Croazia 2
IL - Israele 2
KG - Kirghizistan 2
KZ - Kazakistan 2
LV - Lettonia 2
MT - Malta 2
NP - Nepal 2
OM - Oman 2
RS - Serbia 2
TH - Thailandia 2
UY - Uruguay 2
AM - Armenia 1
BF - Burkina Faso 1
BH - Bahrain 1
BN - Brunei Darussalam 1
BO - Bolivia 1
BT - Bhutan 1
EU - Europa 1
GA - Gabon 1
GT - Guatemala 1
IS - Islanda 1
KH - Cambogia 1
KW - Kuwait 1
LU - Lussemburgo 1
MZ - Mozambico 1
NO - Norvegia 1
PH - Filippine 1
QA - Qatar 1
Totale 13.900
Città #
Dallas 1.373
Santa Clara 1.119
Singapore 691
Dublin 578
Chandler 574
Jacksonville 448
Catania 244
Boardman 243
Abidjan 213
Ashburn 213
Hanoi 176
Hefei 174
Cambridge 158
Lawrence 156
Nanjing 153
Andover 148
Houston 147
Toronto 130
Beijing 126
San Mateo 88
Seoul 87
Des Moines 81
Chicago 79
Wilmington 71
Civitanova Marche 68
Council Bluffs 68
Los Angeles 62
São Paulo 57
Rome 48
Nanchang 43
Dakar 42
Saint Petersburg 41
Hebei 40
Buffalo 38
The Dalles 38
Ho Chi Minh City 34
Milan 34
Tokyo 34
Shenyang 33
Belpasso 31
Columbus 30
Palermo 30
Bremen 29
Changsha 29
New York 29
Tianjin 29
Syracuse 27
Helsinki 25
Moscow 22
Ottawa 22
Falls Church 21
Messina 21
Jiaxing 20
Hong Kong 19
Pune 19
Amsterdam 18
Misterbianco 18
Lappeenranta 17
Seattle 17
Fremont 16
Porto Alegre 16
Redwood City 16
Mascalucia 15
Munich 15
Naples 15
Abuja 14
Brooklyn 14
Dong Ket 14
San Francisco 14
Ardabil 13
Augusta 13
Cotonou 13
Johannesburg 13
Rio de Janeiro 13
Belo Horizonte 12
Brussels 12
Mumbai 12
Norwalk 12
Reggio Calabria 12
San Giovanni la Punta 12
Shanghai 12
Washington 12
Boston 11
Florence 11
Nizhniy Novgorod 11
Turku 11
Boydton 10
Canicattì 10
Jakarta 10
London 10
Warsaw 10
Acireale 9
Bari 9
Brasília 9
Manduria 9
Quadri 9
Redondo Beach 9
Tehran 9
Fortaleza 8
Guayaquil 8
Totale 9.106
Nome #
The supply chain value of pod and pgi food products through the application of blockchain 425
Sicilian Opuntia ficus-indica seed oil: Fatty acid composition and bio-economical aspects 195
The online sales models of fresh fruit and vegetables: opportunities and limits for typical italian products 164
Analysis of relationships and sustainability performance in organic agriculture in the United Arab Emirates and Sicily (Italy) 157
A possible circular approach for social perception of climate adaptation action planning in metropolitan cities 151
Analisi d'impatto della riforma di medio termine della PAC sulla zootecnia bovina da latte dell'Altopiano Ibleo 139
A Model to Support Sustainable Resource Management in the “Etna River Valleys” Biosphere Reserve: The Dominance-Based Rough Set Approach 138
Environmental life cycle assessment for improved management of agri-food companies: the case of organic whole-grain durum wheat pasta in Sicily 130
Analisi del comportamento del consumatore di acqua minerale in Sicilia 125
Aspetti economici e di mercato della vitivinicoltura biologica in Sicilia 123
Factors Affecting the Nutritional, Health, and Technological Quality of Durum Wheat for Pasta-Making: A Systematic Literature Review 120
Evaluation of consumers' purchasing process for organic food products 119
Analisi dei consumi di carne biologica in Sicilia 117
A sustainable organic production model for "food sovereignty" in the United Arab Emirates and Sicily-Italy 115
Proposal of a Bioregional Strategic Framework for a Sustainable Food System in Sicily 115
Analisi tecnico-economica di alcuni ecotipi locali di specie orticole in Sicilia 111
A network for the conservation of agrobiodiversity of local ecotypes 111
Colorimetric and raman characterization as marketing value index of sicilian citrus 109
Potential and location of an anaerobic digestion plant using prickly pear biomass in semi-arid Mediterranean environment 108
Assessment of Several Approaches to Biofortified Products: A Literature Review 107
Analisi dei consumi di fichidindia: risultati di un’indagine condotta presso la Grande Distribuzione 106
The economy of the common good: The expression of a new sustainable economic model 104
Analisi dei risultati delle indagini sul sottoprogetto ficodindicoltura 104
THE INTEREST OF CONSUMERS TO SAFEGUARD PLANT BIODIVERSITY: THE CASE OF VEGETABLE PRODUCTS 104
Biofortification of tomatoes in italy: Status and level of knowledge 103
Gli allevamenti bovini da latte nell'economia aziendale 101
A Multicriteria Decision-Making Approach of “Tree” Meaning in the New Urban Context 101
Analisi tecnico-economica dell'organizzazione, della gestione e dei risultati economici delle aziende con allevamenti nell'Altopiano Ibleo 100
Analisi economiche della difesa antiparassitaria nell’agricoltura siciliana 100
Aspetti economici e di mercato della vitivinicoltura biologica in Sicilia 100
Biodiversity Enhancement for Improving the Sustainability of Broccoli (Brassica oleracea vr. italica Plenk) Organic Seed Production 99
Economic and environmental analysis of organic early potatoes 99
Agricultural production trends towards carbon neutrality in response to the EU 2030 Green deal: Economic and environmental analysis in horticulture 99
Horticultural agro-biodiversity and potential conservation: case study in Sicily 98
Analisi tecnico-economiche della viticoltura da mensa nelle diverse realtà produttive della Sicilia orientale: primi risultati 96
Sustainable use and conservation of the environmental resources of the etna park (unesco heritage): Evaluation model supporting sustainable local development strategies 96
An overview of food waste phenomenon: By problem to resource 95
Analisi tecnico-economiche della viticoltura da mensa nelle diverse realtà produttive della Sicilia orientale 93
Farmer's adoption of agricultural insurance for Mediterranean crops as an innovative behavior 92
Landraces in Sicilian Peri-urban Horticulture: a Participatory Approach to Brassica Production System 91
Analisi di efficienza economica delle aziende viticole esaminate e principali indicazioni operative 91
Carbon footprint of conventional and organic citrus farming in Italy 90
A Multicriteria Evaluation of Blockchain-Based Agrifood Chain in the New Scenario Post-Covid 19 89
La competitività dei sistemi produttivi territoriali in Sicilia: alcuni casi studio per un'analisi dei distretti agroalimentari 88
Price dynamics in the italian citrus fruit chain. 88
Consumer purchasing behaviour for “biodiversity-friendly” vegetable products: Increasing importance of informal relationships 88
Living Labs as a Method of Knowledge Value Transfer in a Natural Area 87
Organic social agriculture: A tool for rural development 85
Economia della produzione e del mercato dei fichidindia in Italia 85
Life-cycle assessment of biofortified productions: The case of selenium potato 85
Social and inclusive “value” generation in metropolitan area with the “urban gardens” planning 85
ORGANIC FARMING IN SICILY: ANALYSIS AND PERSPECTIVES THROUGH THE MAIN PRODUCTIVE CHAINS 84
Caratteristiche, peculiarità e prospettive dei distretti produttivi nella vitivinicoltura siciliana 84
Copper-alternative products to control anthracnose and Alternaria Brown spot on fruit of Tarocco sweet oranges and lemon in Italy 84
Economic and Environmental Sustainability Assessment of an Innovative Organic Broccoli Production Pattern 83
New food supply chain systems based on a proximity model: The case of an alternative food network in the Catania urban area 83
La nuova politica strutturale dell'Unione Europea: il programma LEADER per lo sviluppo dei territori rurali 82
Development policies for social farming in the EU-2020 strategy 81
Valutazione delle potenzialità di sviluppo della viticoltura etnea attraverso un'analisi storica dei costi di produzione 81
Caratteri strutturali dell’industria di trasformazione del bergamotto in Italia 81
Evaluating the Potential for Development of Vegetable Nursery Industry: Analysis in an Important Vegetable Region in Italy 81
Exploring innovation adoption behavior for sustainable development of Mediterranean tree crops 79
Multi-Criteria Analysis of Investment Choices Following Flood Damage: The Case Study of Sustainable Citrus Farming in Sicily 79
FRESH-CUT CACTUS PEAR MARKET IN ITALY: CURRENT SCENARIO AND FUTURE PERSPECTIVES 79
Indicazioni per un percorso metodologico utile alla identificazione dei distretti produttivi agroalimentari e proposte di un set di indicatori aggiuntivo alla normativa regionale 79
Prickly pear for biogas production: technical-economic validation of a biogas power installation in an area with a high prevalence of cacti in Italy 79
Life cycle assessment of tomato cultivation in Sicily: comparison between traditional and innovative method 78
The social farm network for the promotion of new relationship between agriculture, economy and society 78
Urban agriculture as a tool for sustainable social recovery of metropolitan slum area in Italy: case Catania. 78
The redefinition of the role of agricultural areas in the city of Catania 78
Fragrant bioethanol: A valued bioproduct from orange juice and essential oil extraction 78
Ethics, sustainability and logistics in agricultural and agri-food economics research 77
Factors influencing farmers' intention to participate in the voluntary carbon market: An extended theory of planned behavior 76
Cactus Pear Consumption in Sicily: Results of an Intercept Survey in Large-Scale Retailers 76
Valutazioni economiche su specie frutticole tropicali e subtropicali in Sicilia 75
Immigrants in agricultural sector in Sicily: the experience of Sicilia Integra project 75
Analysis of Trade Flows of Ornamental Citrus Fruits and Other Rutaceae in the Mediterranean Basin and Potential for Xantomonas citri Introduction 75
Assessment of result from quality control systems in the Sicilian winemaking industry through the use of multi-varied analysis 74
The social relationships' effectiveness of "agrisocial" farms: A model of sustainable local development 74
Market and Promotion of Sicilian Quality Wines 74
Tutela della biodiversità e livelli di interrelazione nei sistemi locali di alcuni ecotipi di specie ortive in Sicilia 74
Determinazione del reddito dell’agricoltura in provincia di Ragusa alla luce del SEC ’95 74
Comparative Economic Analyses between Conventional and Eco- Compatible Cactus Pear Cultivation in Italy 73
Aspetti e problemi economici del franchising nella distribuzione dei prodotti agroalimentari 73
La diffusione dell’imprenditoria giovanile in agricoltura nel Mezzogiorno d’Italia con particolare riguardo alla componente femminile 71
Economic evaluation of innovative investiments in agri-food chain 71
Risultati economici e costi della coltivazione del melone in Sicilia 70
Strumenti di governance per l'attuazione della politica regionale comunitaria. Il caso Sicilia 70
The structural characteristics, economic performance and prospects for the Italian cactus pear industry 70
The importance of “origin” for on line agrifood products 70
Assessing sustainability of organic livestock farming in Sicily: A case study using the Fao Safa framework 70
Promoting innovations in agriculture: Living labs in the development of rural areas 69
Economic aspects of the cactus pear market in Italy 69
Il contoterzismo nella diffusione della meccanizzazione in Sicilia 69
Evoluzione strutturale dell’industria agroalimentare in provincia di Messina 69
Life cycle assessment to highlight the environmental burdens of early potato production 69
The Quantification of Carbon Footprints in the Agri-Food Sector and Future Trends for Carbon Sequestration: A Systematic Literature Review 68
Sustainability as a business strategy in sicilian viniculture 68
Le politiche di qualità e quelle di Mercato Comunitario (OCM) per il carciofo 68
Considerazioni sulle recenti evoluzioni delle filiere ortofrutticole in campo internazionale 68
Totale 9.509
Categoria #
all - tutte 48.165
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curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
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Totale 48.165


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021734 0 0 0 0 256 27 84 25 98 35 158 51
2021/20221.519 140 168 21 191 196 39 160 62 186 33 52 271
2022/20232.030 208 79 44 164 161 361 44 336 464 28 80 61
2023/20241.160 61 142 66 70 46 193 39 102 24 75 197 145
2024/20253.656 42 337 233 172 916 577 85 127 283 340 257 287
2025/20263.472 424 425 1.381 475 767 0 0 0 0 0 0 0
Totale 14.216