D'AMICO, Mario
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 3.202
EU - Europa 3.022
AS - Asia 671
AF - Africa 365
SA - Sud America 10
OC - Oceania 4
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 3
Totale 7.277
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.011
IT - Italia 1.274
IE - Irlanda 668
CN - Cina 599
UA - Ucraina 524
CI - Costa d'Avorio 224
CA - Canada 190
RU - Federazione Russa 171
SN - Senegal 127
DE - Germania 95
SE - Svezia 74
GB - Regno Unito 39
BE - Belgio 36
FR - Francia 30
VN - Vietnam 22
CH - Svizzera 18
NL - Olanda 16
PL - Polonia 14
AT - Austria 12
IN - India 12
NG - Nigeria 12
UZ - Uzbekistan 12
BG - Bulgaria 8
ES - Italia 8
GR - Grecia 8
BR - Brasile 7
FI - Finlandia 7
TR - Turchia 5
CZ - Repubblica Ceca 4
PH - Filippine 4
RO - Romania 4
SG - Singapore 4
DK - Danimarca 3
EU - Europa 3
LB - Libano 3
TH - Thailandia 3
AL - Albania 2
AU - Australia 2
CL - Cile 2
IL - Israele 2
JP - Giappone 2
NZ - Nuova Zelanda 2
BO - Bolivia 1
EG - Egitto 1
HK - Hong Kong 1
HU - Ungheria 1
IR - Iran 1
LU - Lussemburgo 1
LV - Lettonia 1
MA - Marocco 1
MD - Moldavia 1
MX - Messico 1
OM - Oman 1
PT - Portogallo 1
RS - Serbia 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
Totale 7.277
Città #
Dublin 665
Jacksonville 612
Chandler 611
Catania 351
Abidjan 224
Ashburn 192
Lawrence 185
Andover 179
Cambridge 179
Nanjing 179
Toronto 149
Dakar 127
Palermo 116
Des Moines 93
San Mateo 85
Boardman 69
Wilmington 66
Bremen 65
Nanchang 60
Shenyang 57
Hebei 48
Milan 48
Brussels 36
Saint Petersburg 36
Caltanissetta 34
Ottawa 34
Rome 32
Jiaxing 30
Changsha 24
Tianjin 24
Washington 22
Norwalk 18
Houston 17
Redmond 17
Moscow 16
Syracuse 16
Den Haag 14
Beijing 13
Dong Ket 13
Kunming 13
Abuja 12
Ningbo 12
San Giovanni la Punta 12
Sperlinga 12
Zhengzhou 11
Civitavecchia 10
Hangzhou 10
Redwood City 10
Reggio Calabria 10
Hanoi 9
Pune 9
Ann Arbor 8
Falls Church 8
Perugia 8
Seattle 8
Gravina di Catania 7
Messina 7
Naples 7
Piazza 7
Trecastagni 7
Aci Catena 6
Lappeenranta 6
Niscemi 6
Princeton 6
Santo Stefano Quisquina 6
Tremestieri Etneo 6
Ankara 5
Foggia 5
Liberty Lake 5
Turin 5
Verona 5
Assago 4
Batangas 4
Bydgoszcz 4
Cartagena 4
Cascina 4
Frankfurt Am Main 4
Guangzhou 4
Jinan 4
Lago 4
Lanzhou 4
Mascalucia 4
Napoli 4
New York 4
Nicosia 4
Tappahannock 4
Torino 4
Aci Sant'Antonio 3
Bari 3
Buttapietra 3
Chiang Mai 3
Florence 3
Fuzhou 3
Genova 3
Guidonia Montecelio 3
Kaluga 3
Kiev 3
London 3
Ludwigshafen 3
Misterbianco 3
Totale 5.117
Nome #
A model of circular economy of citrus industry 88
Circular Economy Models in Agro-Food Systems: A Review 81
Novel Food: The Impact of Innovation on the Paths of the Traditional Food Chain. 73
Analisi del consumo e percezione della qualità dell'olio extravergine d'oliva biologico in Italia 73
Analysis of biomass availability for energy use in Sicily 71
Moving Through the New Trends of the Novel Foods in the Agri-Food System: The Case of Algae 67
Not everything has been still explored: Further thoughts on additional price for the organic wine 67
AGRUMI IN ITALIA 66
Driving Management of Novel Foods: A Network Analysis Approach 66
Analisi economico-gestionale del comparto vinicolo siciliano attraverso indici di bilancio 61
Filiera corta e vini di produzione locale: comportamenti e scelte di consumo 60
Regulatory Elements on the Circular Economy: Driving into the Agri-Food System 60
Agricoltura e governance locali in Messico: Il caso del Michoacan 59
Analisi del consumo dei prodotti ittici freschi in Sicilia 59
Endogenous and Exogenous Determinants of Agricultural Productivity: What Is the Most Relevant for the Competitiveness of the Italian Agricultural Systems? 59
Paradigm of the circular economy in agriculture: The case of vegetable seedlings for transplantation in nursery farms 59
THE ECONOMIC SUSTAINABILITY OF THE ITALIAN CITRUS GROWING 58
Exploring gender differences in the Italian traditional pizza consumption 58
An analysis of consumers’ perception of the quality of the Etna DOC wine 57
Assessment and prospects of renewable energy in Italy 56
Exploring environmental consciousness and consumer preferences for organic wines without sulfites 56
An analysis on the quality evaluation of fresh organic orange in Italy 56
The role of innovation and organization in small size wineries: The case of malvasia delle lipari PDO wine1 54
Aspetti produttivi e specificità di mercato della Malvasia delle Lipari Doc 54
Le allettanti promesse del vino bio senza solfiti 54
Harmful Compounds and Willingness to Buy for Reduced-Additives Salami. An Outlook on Italian Consumers 54
Analisi sul consumo di vino siciliano in Italia 54
Agricultural systems in the European Union: an analysis of regional differences 52
Caratteri del consumo dei prodotti ittici freschi in Sicilia 52
L'ALLEVAMENTO DEL TONNO ROSSO IN ITALIA 52
Private vs. Collective Wine Reputation 51
THE CONSUMPTION OF FRESH-CUT VEGETABLES: FEATURES AND PURCHASING BEHAVIOUR 51
THE EUROPEAN UNION RESPONSES TO THE IMPACT OF COVID 19 ON SMEs IN THE ITALIAN AGRI-FOOD SISTEM 51
Analisi economiche dell'olivicoltura dell'area DOP monti iblei 50
Making virtue out of necessity: Managing the citrus waste supply chain for bioeconomy applications 50
A multivariate statistical analysis on the consumers of organic products 50
How do farmers plan to safeguard the environment? Empirical evidence on farmers' intentions to adopt organic pest management practices 49
CLUSTERING ATTITUDES AND BEHAVIOURS OF ITALIAN WINE CONSUMERS 49
Analisi della competitività del sistema vitivinicolo italiano nell’Unione Europea 49
Caratteri ed Evoluzione dell'offerta vitivinicola di qualità in Sicilia 49
A review of the role of vegetal ecosystems in CO2capture 49
Quality attributes and harmful components of cured meats: Exploring the attitudes of Italian consumers towards healthier cooked ham 49
METODO E RISULTATI DI UN SISTEMA SEMPLIFICATO DI VALUTAZIONE DEGLI EFFETTI DELLA RIFORMA FISCHLER NELL’AGRICOLTURA SICILIANA 48
ANALISI DEI RISULTATI DELLE INDAGINI SUL SOTTOPROGETTO CERASICOLTURA 47
A conjoint analysis approach to the consuption of organic extra-virgin olive oil 47
Assessment of the potential energy supply and biomethane from the anaerobic digestion of agro-food feedstocks in Sicily 47
Drinking Wine at Home: Hedonic Analysis of Sicilian Wines Using Quantile Regression 47
Mapping the italian cured meats’attributes: A qualitative approach 47
Do consumers care about antioxidants in wine? The role of naturally resveratrol-enhanced wines in potential health-conscious drinkers’ preferences 47
Eco-Innovations Transition of Agri-food Enterprises Into a Circular Economy 47
A Network Analysis for Environmental Assessment in Wine Supply Chain 47
La filiera della patata biologica in Italia 46
Risultati economici della viticoltura di qualità in Sicilia 46
DIRECT SALE OF AGRO-FOOD PRODUCT: THE CASE OF WINE IN ITALY 45
MANAGING A VENTURE IN BIO-ENERGY SUPPLY CHAIN: AN OPERATIONAL APPROACH 45
EXPLORING THE DETERMINANTS OF CONSUMPTION FOR AN ITALIAN TRADITIONAL PRODUCT: THE CASE OF PIZZA 45
Analisi del costo di produzione delle ciliegie nel nord-est etneo (primi risultati) 45
LE PRODUZIONI AGRO-ALIMENTARI TIPICHE IN SICILIA 45
Economic and Environmental Sustainability of Olive Production: A Case Study 45
AGROALIMENTARE 45
Evolution of development models of Italian organic citrus 44
L'offerta delle produzioni agroalimentari di qualità in Sicilia 44
Quality Agro-Food Production in Sicily [CALITATEA PRODUSELOR AGROALIMENTARE DIN SICILIA] 44
Energetic and Economic Analyses for Agricultural Management Models: The Calabria PGI Clementine Case Study 44
Origin designation and profitability for small wine grape growers: evidence from a comparative study 43
Quality Perception of PDO extra-virgin Olive Oil: Which attributes most influence Italian consumers? 43
European Union Agro-Environmental Policy Impact for Agricultural Landscape Conservation: the Case of Lemon Cultivation in North-Eastern Sicily 43
LA VALUTAZIONE ECONOMICA DEL PAESAGGIO AGRARIO DEGLI "ULIVETI SECOLARI" NEL TERRITORIO DI CHIARAMONTE GULFI (RG) 43
Degree of competitiveness in the wine sector: synthetic analysis in the EU 43
La filiera della Patata biologica in Sicilia 43
ANALYSIS OF CONSUMPTION BEHAVIOUR OF DIFFERENT SEAFOOD PRODUCTS: AN EMPIRICAL ANALYSIS 43
Il mercato del tonno rosso: tendenze attuali e flussi commerciali 42
Aspetti e problemi del mercato delle ciliegie del nord-est etneo 42
COUNTRY-OF-ORIGIN LABELLING FOR THE ITALIAN EARLY POTATO SUPPLY CHAIN 41
I principali caratteri del consumo dell’olio extra–vergine d’oliva biologico in Sicilia 41
Future market of pizza: Which attributes do they matter? 41
I consumi domestici del vino in Italia: un modello a regressione quantile sulla domanda di vino siciliano 40
L'AGROALIMENTARE DI QUALITÀ IN SICILIA 40
L'allevamento del tonno rosso in Italia. Aspetti tecnici e valutazioni economiche 40
I parametri comunitari sulla valutazione dei risultati economici aziendali: un’applicazione sulle aziende vitivinicole DOP in Sicilia 40
Carbon dioxide capture from agricultural biomass: An overview on the assessment methods 40
A comparative multidimensional evaluation of conservation agriculture systems: A case study from a Mediterranean area of Southern Italy 40
Picking out a wine: Consumer motivation behind different quality wines choice 40
Enhancing the extended value chain of the aromatic plant sector in Italy: a multiple correspondence analysis based on stakeholders’ opinions 39
IL RUOLO DELL'ETICHETTATURA PER LE PRODUZIONI D'OLIO EXTRA VERGINE D'OLIVA DOP 39
LA VALUTAZIONE ECONOMICA DEL PAESAGGIO AGRARIO DEGLI "ULIVI SECOLARI" NEL TERRITORIO DI CHIARAMONTE GULFI (RG) 39
Analysis of demand determinants of fish products in Messina: An economic survey on the fish consumption 39
EVALUTING THE ORGANIC MEASURE OF A MEDITERRANEAN REGION RURAL DEVELOPMENT PLAN 39
Analisi e prospettive di mercato delle arance rosse di IV gamma 39
COSTI E BENEFICI DI UN PROGRAMMA DI TRACCIABILITÀ PER LA FILIERA DELLA PATATA PRECOCE ITALIANA 39
L'AGRUMICOLTURA IN CALABRIA 38
Analisi tecnico-economica sulle imprese d'allevamento del tonno rosso in Italia 38
METODOLOGIE DELLA RICERCA 38
LA FILIERA ORTICOLA BIOLOGICA DELLA FRAGOLA E DEL POMODORO IN ITALIA 38
PRODUZIONI AGROALIMENTARI TRA RINTRACCIABILITÀ E SICUREZZA. ANALISI ECONOMICHE E POLITICHE D'INTERVENTO 38
Determinants of Sicilian Wine Consumption: Evidence from a Binary Response Model 38
Il tonno rosso: aspetti bio-etologici, prelievo delle risorse, sostenibilità e politiche d'intervento 38
Analisi delle innovazioni nella filiera agrumicola: effetti economici e diffusione nelle imprese 38
Profitability of wine grape growing in the European Union: an empirical analysis 38
Can sustainability match quality citrus fruit growing production? An energy and economic balance of agricultural management models for ‘PGI clementine of calabria’ 38
Totale 4.881
Categoria #
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201982 0 0 0 0 0 0 0 0 0 6 10 66
2019/20201.143 369 137 100 8 86 9 117 29 111 17 118 42
2020/20211.101 15 91 129 12 333 28 118 47 117 31 124 56
2021/20221.466 167 199 21 27 213 32 214 98 127 24 55 289
2022/20232.312 200 61 38 223 185 379 21 462 524 33 146 40
2023/20241.009 73 193 64 78 39 290 67 154 30 21 0 0
Totale 7.586