CAGGIA, Cinzia
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 3268
EU - Europa 2155
AS - Asia 894
AF - Africa 12
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 9
SA - Sud America 9
OC - Oceania 3
Totale 6350
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2975
UA - Ucraina 896
CN - Cina 788
IT - Italia 687
CA - Canada 293
RU - Federazione Russa 236
SE - Svezia 112
FR - Francia 50
DE - Germania 39
GB - Regno Unito 35
VN - Vietnam 34
CH - Svizzera 25
AT - Austria 18
IR - Iran 18
UZ - Uzbekistan 18
IE - Irlanda 13
IN - India 13
DZ - Algeria 10
LB - Libano 10
NL - Olanda 10
EU - Europa 9
PL - Polonia 8
BR - Brasile 6
GR - Grecia 6
ES - Italia 5
PT - Portogallo 5
CZ - Repubblica Ceca 4
JP - Giappone 4
TR - Turchia 4
AU - Australia 3
BG - Bulgaria 3
HK - Hong Kong 2
VE - Venezuela 2
AL - Albania 1
AR - Argentina 1
IS - Islanda 1
KR - Corea 1
KZ - Kazakistan 1
RO - Romania 1
TH - Thailandia 1
TN - Tunisia 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 6350
Città #
Jacksonville 881
Houston 309
Chandler 294
Nanjing 267
Lawrence 266
Cambridge 261
Andover 259
Toronto 233
Catania 163
San Mateo 151
Des Moines 130
Wilmington 98
Nanchang 89
Shenyang 67
Saint Petersburg 66
Changsha 64
Hebei 59
Ottawa 59
Jiaxing 52
Beijing 33
Dong Ket 31
Ashburn 26
Tianjin 26
Moscow 25
Hangzhou 24
Leawood 23
Carbonia 19
Kunming 19
Norwalk 16
Palermo 15
Augusta 14
Rome 14
Redwood City 13
Ardabil 12
Messina 12
Ningbo 12
Guangzhou 11
Jinan 11
Molise 11
Den Haag 10
Liberty Lake 10
Quadri 10
San Francisco 10
Falls Church 9
Foggia 9
Vicenza 9
Milan 8
Sétif 8
Taizhou 8
Cesena 7
Ann Arbor 6
Calascibetta 6
Changchun 6
Dearborn 6
Hanover 6
Modena 6
San Felice A Cancello 6
Aci Catena 5
Frankfurt Am Main 5
Lanzhou 5
Monmouth Junction 5
Padova 5
Princeton 5
Zhengzhou 5
Bisignano 4
Fairfield 4
Fuzhou 4
Haikou 4
Licata 4
Ludwigshafen 4
Misterbianco 4
Mumbai 4
Prime 4
Renton 4
Torino 4
Agira 3
Butera 3
Camparada 3
Caserta 3
Favara 3
Formigine 3
Lausanne 3
Nagold 3
Olsztyn 3
Ragusa 3
Riposto 3
Saronno 3
Shanghai 3
Siracusa 3
Tokyo 3
Torre Annunziata 3
Angri 2
Ankara 2
Biancavilla 2
Bulgorello 2
Cagliari 2
Canberra 2
Castenedolo 2
Civitavecchia 2
Fremont 2
Totale 4420
Nome #
Effect of sequential inoculum of beta-glucosidase positive and probiotic strains on brine fermentation to obtain low salt sicilian table olives 329
Impiego di colture starter per la fermentazione di olive da tavola trattate con caolino e poltiglia bordolese. 94
Impiego del pastazzo come ammendante 78
null 57
Effects of Microencapsulated Blend of Organic Acids and Essential Oils as Feed Additive on Quality of Chicken Breast Meat 53
Analisi microbiologica ed identificazione di batteri lattici dominanti in insalate di IV gamma 48
Characterization of bioactive Leuconostoc mesenteroides producing bacteriocin strains isolated from camel’s and goat’s Algerian raw milks 47
Studio della capacità di ceppi di Lactobacillus plantarum di ridurre la concentrazione dell’ocratossina A in Malvasia delle Lipari 44
Caratterizzazione fenotipica e genotipica di lieviti e batteri lattici isolati da lievito naturale per Panettone 42
I batteri lattici del Pecorino Siciliano 40
Blood orange slices minimally transformed: chemical, microbiological and sensory studies 39
Attività amminopeptidasica di ceppi di batteri lattici isolati da formaggio Pecorino Siciliano 39
Beneficial Effects of Pomegranate Peel Extract and Probiotics on Pre-adipocyte Differentiation 39
Sicurezza dei ceppi probiotici 38
Studio preliminare sulla shelf-life di arance siciliane di IV gamma. Aspetti mirobiologici e sensoriali 38
A clinical pilot study on the effect of the probiotic Lacticaseibacillus rhamnosus TOM 22.8 strain in women with vaginal dysbiosis 38
Saccharomyces hybrids as a tool for improving the quality of Moscato di Siracusa DOC wine 37
Characterization of acetic acid bacteria in "traditional balsamic vinegar" 37
Biological control of peach fungal pathogens by commercial products and indigenous yeast 37
Effect of lactoferrin on vaginal microbiota of women with bacterial vaginosis 37
Detection of vaginal lactobacilli as probiotic candidates 37
Caratterizzazione fenotipica e genotipica di lieviti e batteri lattici isolati da lievito naturale per il panettone 37
Yeast dynamics during the fermentation of brined green olives treated in the field with kaolin and Bordeaux mixture to control the olive fruit fly 36
Identification of Pichia anomala isolated from yoghurt by RFLP of the ITS region 35
Il pecorino tradizionale come fonte di lattobacilli probiotici 35
SHELF-LIFE OF CHINESE CABBAGE (BRASSICA CAMPESTRIS L. SSP. PEKINENSIS LOUR.) PACKAGED IN ORDINARY ATMOSPHERE 35
Karyotyping of Saccharomyces strains with different temperature profiles 34
Cryotolerant Saccharomyces strains and spoilage of refrigerated musts 34
Il governo dell'acidità titolabile dei vini meridionali con mezzi biologici 34
Valutazione della qualità di uva da tavola confezionata e frigoconservata 34
Evaluation of Some Quality Parameters of Minimally Processed White and Violet-pigmented Cauliflowers Curds 34
Structure of foam and film forming cells of Saccharomyces cerevisiae 33
Isolation and characterization of a novel bacteriocin produced by Lactococcus lactis Ruc9 wild strain 33
specific spoilage organisms and shelf-life of green olives directly fermented in ready to sale packaged 33
Lactobacillus plantarum, specie dominante nei vini siciliani a fermentazione malolattica spontanea 33
Exploitation of lactic acid bacteria and yeasts in traditional Sicilian sourdough 33
Arance rosse affettate pronte per il consumo (IV gamma): influenza del confezionamento sulle proprietà chimico-fisiche, microbiologiche e sensoriali 32
The role of galactose fermenting yeast in plain yoghurt spoilage 31
Saccharomyces uvarum a proper species within Saccharomyces sensu strictu 31
Selezione di lieviti starter per la produzione di Malvasia delle Lipari (Selection of starter yeasts for Malvasia delle Lipari wine production) 31
Il governo dell'acidità titolabile e reale dei vini meridionali con mezzi biologici 31
Survival of Lactobacillus rhamnosus in the upper gastro-intestinal tract 31
Aspetti microbiologici del formaggio prodotto con latte crudo di capra Nicastrese. Osservazioni prleiminari 31
Application of molecular approach to study lactic acid bacteria in artisanal cheeses 30
Preliminary characterization of wild lactic acid bacteria and their abilities to produce flavour compounds in ripened model cheese system 30
An alkaline beta-glucosidase isolated from an olive brine strain of Wickerhamomyces anomalus 30
Electrophoretic profile of hybrids between cryotolerant and non-cryotolerant Saccharomyces strains 30
Valutazione della biodiversità di ceppi di batteri lattici isolati da olive siciliane fermentate al naturale 30
PARTIAL SEQUENCING OF THE β-GLUCOSIDASE-ENCODING GENE OF YEAST STRAINS ISOLATED FROM MUSTS AND WINES 30
caratterizzazione microbiologica di paste acide siciliane. Formulazione di nuovi starter per i prodotti da forno 30
Constructed wetlands combined with disinfection systems for removal of urban wastewater contaminants 30
The Wide Range of Antibiotic Resistance and Variability of Genotypic Profiles in Escherichia coli from Domestic Animals in Eastern Sicily 30
Determinazione dell'ocratossina A nei vini meridionali 29
Occurence of Listeria monocytogenes in green table olives 29
Colture starter miste per il miglioramento della qualità e della conservabilità di dolci da forno 29
Effect of molasses and dried orange pulp as sheep dietary supplementation on physico-chemical, microbiological and fatty acid profile of comisana ewe's milk and cheese 29
Influenza del ceppo di lievito sui componenti dell’aroma in vini ottenuti da uve Chardonnay 29
Probiotic features of Lactobacillus strains isolated from Ragusano and Pecorino Siciliano cheeses 29
Confettura di pesche probiotica: effetto di Lactobacillus rhamnosus sulle caratteristiche chimico-fisiche durante la shelf-life 29
Application of culture-indipendent methid for monitoring growth/survival of Listera in MPV products packed in modofied atmosphere 29
Effect of probiotic Lactobacillus reuteri on gastrointestinal microbiota modulation and on clinical symtoms in patients with SNAS allergy. 29
PHYSICO-CHEMICAL, SENSORY AND MICROBIOLOGICAL EVALUATIONS OF MINIMALLY PROCESSED BLOOD ORANGES USING A PILOT-PLANT 29
Listeria innoucua growth in fresh cut mixed leaf salad paskaged in modified atmosphere 28
A beta-glucosidase positive strain of Saccharomyces cerevisiae isolated from grape must 28
Gli acidi gluconico e lattico come indici di qualità dei succhi d'arancia 28
Evoluzione della popolazione microbica del Pecorino Siciliano durante il processo di caseificazione 28
Studio della shelf-life di confetture di pesche inoculate con ceppi probiotici di Lactobacillus rhamnosus 28
“Biological control of peach fungal pathogens by antagonistic microrganisms” 28
Aspetti Microbiologici nella produzione delle olive da tavola in Sicilia 28
Survival of Lactobacillus rhamnosus probiotic strains in peach jam during storage at different temperatures. 28
Preliminary characterization of a beta-glucosidase from a Pichia anomala yeast strain of olive brine 28
Fermentation of Nocellara Etnea table olives by functional starter cultures at different low salt concentrations 28
Dietary supplementation of tannin-extracts to lambs: Effects on meat fatty acids composition and stability and on microbial characteristics 28
Enhancing safety of model cheese using select probiotic Leuconostoc mesenteroides producing bacteriocin 28
l'impiego di starter per olive da tavola più sicure 27
DNA fingerprinting methods used for identification of yeasts isolated from sicilian sourdoughs 27
Fermentazione controllata per olive al naturale più sane 27
Il pecorino Crotonese: un formaggio tradizionale e funzionale 27
Blood orange slices minimally transformed: chemical, microbiological and sensory studies 27
Comparative genomic and functional analysis of Lactobacillus casei and Lactobacillus rhamnosus strains marketed as probiotics 27
“BIOLOGICAL CONTROLL OF PEACH FUNGAL PATHOGENS BY ANTAGONISTIC MICRORGANISMS” 27
CARATTERIZZAZIONE DI CEPPI MICROBICI COME STRUMENTO DI INNOVAZIONE DI PRODOTTO E DI PROCESSO PER LE INDUSTRIE AGROALIMENTARI 27
Enterococcus spp. in Ragusano PDO and Pecorino Siciliano cheese types: A snapshot of their antibiotic resistance distribution 27
Selezione di batteri lattici per la fermentazione di olive da tavola verdi al naturale 27
Occurrence, diversity, and persistence of antibiotic resistant enterococci in full-scale constructed wetlands treating urban wastewater in Sicily 27
Application of PCR-DGGE and cloning analysis to study bacterial population in minimally processed vegetables 27
Antibiotic resistance and microbial indicator removals in a constructed wetland treating wastewater for agricultural reuse 27
Inheritance of mitochondrial DNA in interspecific Saccharomyces cerevisiae hybrids 26
Application of PCR-DGGE and cloning analysis to study bacterial population in minimally processed vegetables 26
Confettura di pesche probiotica: effetto di Lactobacillus rhamnosus sulle caratteristiche chimico-fisiche durante la shelf-life 26
Stato attuale delle conoscenze sulla tassonomia dei batteri acetici 26
Valutazione delle caratteristiche tecnologiche di ceppi autoctoni singoli e in miscela da impiegare nella produzione del formaggio Pecorino Siciliano 25
Effect of kaolin and copper based products and of starter cultures on green table olive fermentation 25
Influenza del ceppo di lievito sui componenti dell'aroma di vini ottenuti da uve Chardonnay 25
null 25
Effect of wild strains used as starter cultures and adjunct cultures on the volatile compounds of the Pecorino cheese 25
Valutazione della sopravvivenza di Lactobacillus rhamnosus in confetture di pesche 25
Bacterial population of Pecorino Crotonese cheese and its influence in flavour formation. 25
Aspetti microbiologici delle olive da tavola 25
Effect of different tannin-extracts as dietary supplementation on fatty acids and microbial composition of lamb meat 25
Totale 3555
Categoria #
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Totale 10053


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2017/2018150 00027 376 241 121249
2018/2019451 7051 54255 470 15141241
2019/20201750 5828612599 18649 14618 1644618366
2020/20211589 1614621438 41437 17630 1591625588
2021/20222067 2482732545 28922 31267 2213766462
2022/2023575 3051535364 00 00 0000
Totale 6752